Muradhan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

aradaki mesafeyi belirlerken el kundağı ve dipçik arasındaki mesafeden kısa olmamalı 40-50 cm civarı yeterli gelecektir tüfeğinizi ölçüp karar verebilirsiniz yükseklik için yatarak atış yaparken minimum yeterli yükseklik ne kadarsa sizin için dipçiğin oturucağı yani kısa olucak olan arka destek kısmı o kadar olsun ön destek (uzun olan) kısmı da dipçik oturduğu zaman namlu yere paralel gelicek bi uzunlukta olsun yani tüfeği sehpaya koyduğunuz zaman düz ileri doğru bakıyor olsun atış yaparken de sehpa üzerinde tüfeği cm lik ileri geri oynatmanızla namluyu aşağı yukarı doğrultulabilir nişan alabilirsiniz

dürbüne yakından bakmanıza gerek yok nasıl rahat ediyorsanız o pozisyonda olmalı dürbün belli bi müddet sonra boynunuz ağrımaya başlar özellikle yatarak yapılan atışlar can sıkıcı olabilir dürbün tüpünü tutan kelepçeleri söküp ileri geri kaydırarak kendinize doğru pozisyonu bulup monte ettikten sonra sıfırlamak 10 dakkanızı alır en fazla. Sıfırlamak için 15 metre idealdir maksimum zoomda ve üstten 1 veya 2 .dota göre sıfırlamanız da uzak mesafe atışlarında dotları daha efektif kullanmanız için yardımcı olucaktır çünkü pellet yükselmekten çok düşme yapıyor bu yüzden alt dotlara daha çok ihtiyacımız var maksimum zoomda sıfırlamanın amacı da uzak mesafede hedefi kadraja sokabilmek için zoomu geri çekmek gerekiyor bu yüzden uzağa atarken hedefi görerek nişan alabilmek için yüksek zoomda sıfırlamak daha mantıklı yani işin özü dürbünü kendinize göre ayarlayın ve sıfırlayın :)

hangi kalibreyi incelediniz emir abi biraz detay verebilir misiniz güç olarak durumu neydi acaba sadece çok güçlü deniliyor kaç fpe söyleyen yok beğenmediğiniz noktaları anlatabilir misiniz ?

Maşallah nazar değmesin çok güzel duruyor güle güle kullanın inşallah yaylıların bt 65 i gibi bir duruşu var :thumbup: ben bi tek namluyu beğenmedim namlu komple ceketli olsa daha güzel olurdu sanırım ama çokta kafaya takılcak bi durum değil ağırlık merkezi omuzlaması nasıl tüfeğin ağır olduğu aşikar dengeli mi peki :)

inanırım valla resim çekmesi bi dertt paylaşması başka bi dert ben aynı pozu 10 kere çekiyorum yine olmuyor ss alıyorum çözünürlükle oynuyorum falan biri mutlaka tutuyor bazende sıkıntısız alıyor direk :)

begendim, bayağı begendim hemde. Namluyu iyice harbileyip vidalara baktıktan sonra 15,89 ile 5 atış yaptım gez-arpacık ayarı iyi duruyor, tepmesi ve kurulması oldukça rahat geldi, kısa namlu oluşundan dolayı emin olamamıştım fakat yaylı 125 e göre rahat. Salanan yada kötü görünen biryer yok, çapak yada ilgisiz kozmetik bozukluk yok. Oldukça temiz ve yabancı marka hissi var, bakalım öyle kalacak mı.

resim isteriz üstad g;$i

Kralın n-07 modeli de baya güçlü imiş 25 fpe olsa sırf hafif ve uygun diye bir tane alırım 6.35mm :) Kralı bilgi almak için aradım yetkili kişi ölçümünü yapıp geri dönüş yapıcakmış bana numaramı bıraktım bilgi gelince paylaşırım burdan yada satın almış konu açmış olurum :)

Bende takipteyim konuyu valla çok merak ediyorum kullanımı isabeti nasıl 6.35 mod 135 alıp vortex taktırsam mı diyordum da hazır takılmışı yeni kundak ve namlulu versiyon çıkınca beklemeye başladım ağırlık kafada hep bi soru işareti ama insan merak ediyor :)

ben ilk okula giderken bakkaldan aldığım poşetleri kare dikdörtgen yuvarlak şekilde kesip dört ucundan ip bağlayıp ipleri de oyuncaklarımdan birine bağlardım sonra poşeti oyuncağa sarıp fırlatırdım havada poşet açılıp paraşüt görevi görüyor böylece oyuncak yavaşça süzülerek aşağı iniyordu buda benim çok hoşuma gidiyordu özellikle 5. Kattan aşağı sallaması çok zevkli oluyordu :D sizde böyle bi uçan hedeflik yapabilirsiniz vurması zor olucağından çok zevkli olur diye düşünüyorum ;avci; bu arada poşet seçimini ince yumuşak olanlardan tercih edin yoksa hedefe sarıp attığınız paraşüt geç açılıcak yada çok sıkı sardıysanız hiç açılmayabilir ;şrofls;.

bence bir anlamı yoktu mega nın kralın en güzel yanı yay, çekiç, valf üçlüsünün muazzam uyumu idi. Güç için oynayınca işin endazesini kaçırdılar mega da bence.
    Bana kalırsa kralın yapacağı son şey bu aksamlarına dokunmak olmalı .
    Şarjörle namluyu iyileştirsin. Gerisi fasa fiso. Mekanik aksamı gayet iyi hatta benim incelediğim puncherda da breakerda da en beğendiğim yeri mekanik aksamı idi

bakıma gönderdikten sonra eski şarjörleri yenisiyle değiştirmişler yine ön tarafı şeffaf plastik ve namluya bakan ağzı küçültmeye gitmişler şuan ki şarjörlerde pelleti ezme çizme gibi hiç bi sorun kalmamış şarjörüde çözmüşler anlaşılan birde namluyu şoklu yiv setleri daha belirgini ile güncellediler mi tadından yenmez herhalde ;tacli# ama o zamanda hem şoktan hemde yivsetten dolayı güçte bi düşüş yaşanıcak kim bilir belkide bu mega modelini yeni gelicek namluya altyapı ve tecrübe oluşturması açısından çıkardılar

biran önce gelse de performansını görsek çok merak ediyorum kralın regisi nasıl olucak diye fiyatı merak etmemin bir sebebi de hatsanın 200 tl ye piyasaya girmesinden dolayı kralın fiyatlar hatsana göre daha hesaplı oluyor bakalım bu sefer nasıl olucak :D

namlu ve tüp bilgilerini görünce direk mega sandım :) çekiç ve yayı da değişmesi gerekiyor sanırım tam anlamıyla mega olması için grupman videosunu da izledim şimdi sonuçlar güzel regülatör geldi mi daha da güzel olucaktır şoklu namlu gelince de tek delik yapar herhalde artık :D :D bu arada regi fiyatlandırması malzeme kalitesi stabilitesi nasıl olucak çok merak ediyorum ;grin;

paylaşım için teşekkürler metehan facete megayı güç olarak çok abartıyorlardı 18 graini 1070 ile attığını hatta bt den daha güçlü ve stabil olduğundan bahsediyorlardı da bu mega anlaşılan maxinin hava portu genişletilmiş hali gibi bişi namluyu tüpü saymassak :) hava sarfiyatı artmış ve stabiliteden ödün vermişler ilk 2 şarjör 50 fps fazla atsın diye sonrası pek iç açıçı gözükmüyor birde moderatörün sonuçlara etkisi olmuş olabilir mi acaba diye düşünmedim değil izlerken