murpo adlı kullanıcının mesajları

    Jsb 18.13 grain pellet ile en iyi sonucu alırsınız.
    Yüksek grain ile alakası yok. Bir süre kullandıktan sonra yayın atması çoğu kişide olmuştur sanırım. Belki de herkeste olmuştur. Söküp yayı yerine takacaksınız.

    Herkese teşekkür ediyorum daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah.
    Geçen kısa bi iznim vardı lakin deneyemedim geldikten sonra atış yapılmış sıkıntı yokmuş ben omuzladım dürbünüyle uğraştım herşey tamam dedim kurma kolunu çektim kurulmadı bi garip geldi pelleti sürdüm tetiğe bastım atış gerçekleşmedi,tekrar kurma kolunu çektim yine kurulma olmadı bu sefer takılı kaldı ileri gitmedi.Sonra sağolsun Yusuf abi ilgilendi konuştum fabrikadan bi ustamızla görüştürdü hemen yollayın dediler şimdi bakımda artık bi dahaki fırsatta tecrübelerimi aktarmaya çalışacağim muhtemelen evde boşa atıldığı için yaptı dikkat etmenizi tavsiye ederim Kazasız belasız atışlar..

    Muhtemelen pellet sıkışmış. Sık sık bende de oluyor. Kurma kolunu biraz zorlayarak veya şarjörü çıkararak sıkışan pelleti çıkarabilirdiniz. Anlattığınız durumun valf ile alakası olduğunu sanmıyorum.

    Pcp de boş atış yapmanın zararlı olmadığını kral serviside dahil birçok kişi bana da söylemişti. Sistemi bildiğim kadarıyla Mantık olarakta birşey olmaması lazım. Ama benim puncherin valfi kırıldımı yerinden mi çıktı anlamadım ama bozulmuştu. Servise gönderdim değistiler. O günden sonra boşa atış yapmıyorum istemeden yaptığım zamanda içim cız ediyor.

    Arkadaşlar sağ olsunlar görüşlerini paylaşmışlar. Zaman ayırıp cevap yazan herkese tşkler. Ancak ben şu anda 300-350 çalışıyorum. Geçmişte benzer atışlarım olmuştu, izleyenler hatırlar. İnce memet yeni bir bulet yapmış, ucu nispeten daha sivri, Hatsanlara uyum sağlasın diye daha ince, ortadaki çizgi yok ve namluya rahat giriyor. 28-29 grain civarı, üzerinde 30,25 yazıyorsa da değil. isabetleri çok güzel. Bundan 20 kutu aldım. Rangefinder de aldım. 300 sonrasında her atışta isabet gibi bir derdim yok, ama 0-300 arası ihtimale yer vermeden kendi tablomu oluşturup atışlarımı deneme yanılma yönteminden çıkarmak istiyorum. Şu anda zaten artıkılın hemen hemen bitim noktasında atış yapıyorum. Dolayısıyla kuleden ayarlamam söz konusu değil. bu mesafede siyah çizgide yakaladığım hedef noktasındaki minnacık bir hata hedefi ıskalamama neden oluyor. noktalı olursa kaçıncı noktanın neresi hedef netleştirip ona göre atarım. Ahmet CAF arkadaşımız Elazığ'a misafir olduğunda 300 metre atışlarını birlikte yapmıştık. O mesafede nasıl oynadığını tecrübe ederek görmüştü. Sizden ricam bana tüm artıkılı dotlardan oluşan bir dürbün tavsiye etmeniz. Öyle büyütme katsayısı çok önemli değil. Zaten 5X-6X den yukarıya bu mesafede kullanamıyorum. Tşkler.

    Tüfeğiniz nedir. Merak ettim.

    Şu herkülün fiyatı biraz uygun olsa hemen alacam. Çok sevdim ama fiyatı beni aşar. İlerde uygun fiyatlı ikinci el alırım inşallah.

    Acaba son çıkan namlularda öncekilere göre gelişme varmı ..Bir.ara namlu üretimi için yurt dışından yeni bıçaklar gelicek ,şoklu olucak vs. denilmişti.
    Bu arada videodaki isabet çok iyi .tebrikler.

    Teşekkür ederim. Ben kendi performansından pek memnun değilim. Daha iyisini yapmaya çalışacağım.

    ;d; iş yerindeki pcden izleyemediğim için telefondan izledim pelletin sesi gayet güzel geliyordu

    Teşekkür ederim. iyi bir atıcının elinde daha iyi bir sonuç çıkacaktır. Namlu ihtiyacı var mı bilemem ama benim tüfeğin kesinlikle regülatör ihtiyacı var. En kısa zamanda taktıracağım.