murpo adlı kullanıcının mesajları

    mod 125 imle ortasında bilye olan pro hunter saçma kullanarak 3 metreden 2 cm lik suntaya atış yaptım delmedi. Silahım yeni daha 1000 atış ancak yaptım hiç kurulu kalmadı sizce delememesi normal mi.

    Arkadaşlar bu gamo pro hunter'in birçok çeşidi var. Ortasında bilye olan ve daha birçok çeşidi var. İsimleri aynı olmasına rağmen. kutu renkleride farklı. Bunların farkı nedir acaba ve bu farklar ne işe yarar.

    gamo pro hunter ucuz pellet sınıfında mod 125 e en uyanıdır...ts 22 yi kesinlikle alma derim...
    birde pelleti namluya sürerken.eteğine çokca bastırıp ezme...yada eğri koyup eteğinin yarısını tahrip etme...isabete doğrudan etki eder.

    Teşekkürler böyle tavsiyelere çok ihtiyacım var.

    Doğru söylüyorsunuzda kayseri de hiç poligon yok ve benimde atış için uygun bir alanım yok. Bu kadar deneme yapmak için fırsatım yok. Çok fazla yok oldu vede acemiyim doğru atabiliyormuyum yoksa saçmamı kötü bilemiyorum onun için denenmiş iyi olduğu garanti saçma bulabilirsem iyi olur.

    Teşekkür ederim. Birde uygun fiyatlı saçma önerisi alabilirmiyim. jsb 18.13 grain denilmiş ama biraz pahalı benim için.

    merhaba arkadaşlar foruma ve atıcılığa yeni katıldım. Bu dizelleme konusu kafamı karıştırdı benim tüfeğimdende duman çıkıyor ve bu şekilde yaklaşık 800 atış yaptım. Sorun olmuşmuşmudur acaba.