Somal adlı kullanıcının mesajları

    Bulunduğumuz oda o kadar soğuktuki ancak bunu yapabildik başka hızlarda deneyemedik. Zaten cihazı ayarlamak için çok zaman harcadık ışık yetersizliğinden uzun süre hata verdi. Orta güçte 10 şarjör atıyor. Orta güçte 100 metreye atabiliyor uzun mesafe atışları harici orta güç yetiyor zaten.

    eyvallah dstm emek vermissiniz. Bi arkadasn yaptigi olcumlerde 700 fpslerde atiyordu 15 graini. Large modelinde 800 900 fps araligind yani guc ayarini dusurerek ayni atis satisini yakalamak mumkun olur mu onu merak etmekteyim bende, arzu ettigim gibi olursa large modelini almayi dusunuyorum diger turlu maxi alirim. Bakalim zamanla olur paylasimlar umarim.

    7 şarjör atmasına ne diyeceksiniz. Ben bir tüp ile bu kadar atanını hiç duymadım. daha önce atış yaparken hiç tüpün tamamını en yüksek hızda atmamıştım genelde orta hızda kullanıyorum onun için bu kadar fazla attığını ilk defa dün fark ettim.

    acaba orta gucte kac atis yapilabiliyo ve kac fps ile attigini olctunuzmu hic?

    Grupman 50 mt 12 ctc çok iyi lw olsa cok fark etmez grupman cok kucuk zaten. Yanliz namludan namluya fark ediyor sanirim baska grupmanlarda yayinlandi buyuktuler cok fark var

    bir cok degisken var ama grupmana etki eden sonucta, bence karsilastirmali olarak fikir almak daha mantikli olur. Yani baska bir tufekle ayni kisinin ayni sartlar altinda karsilastirma yapmasi. Degisken burda sadece tufek olur.

    Belki yeri degil ama forumda daha once pcplerin tup guvenligi ile ilgili bir konu tartisildimi aramalarda bulamadim. Baslik isgal etmek istemedigimden burada araya kaynatayim dedim.

    Bir yetkiliden aldigim bilgiye gore sanirim bu modelde guc dusuge alinarak maxi modeli ile ayni atis sayisi yakalanabilecek. Bu cok cazip hale getirdi benim icin bu modeli.

    Ben bugun şarjörlerimdeki sorunlar için Telefon etmiştim. Yeni tüfeğide sordum. İsteyen hemen değil ama ilerleyen zamanlarda namlu ve tüp değişimi yapabilecek dediler. Ama büyük tüp demek daha fazla atış anlamına gelmiyor dedi. Çıkış hızı arttırılmış. Onun için atış adedinde azalma bile olabilir dedi. Yanlış olmasın çekiç yayı dedi galiba o değiştirilmiş ve namlu daha uzatılarak isabet ve menzil iyileştirilmiş.

    kabaca dusunursek guc ayarini dusurerek verimli atis sayisini arttirabiliriz gibo geliyor. Yani onceki modelde tam gucte yapilan atis sayisini bu modelde orta gucte veya bir ustunde yakalayabiliriz.

    şu bir gerçek, ilerleyen zamanlarda daha fazlasını isteyeceksin :) gamo pahalı bir marka tabii ben alırım tüfeğimi 5 yıl kullanırım diyorsan o ayrı. ama ilerleyen zamanlarda en basitinden bir örnekle pcp almayı düşünme ihtimalin çok yüksek. oyüzden daha uygun fiyatlarda daha yerli piyasaya ait silahlar alabilirsin. işin uzmanı değilim ama aynı tatmini sağlayacağını düşünüyorum. paran cebinde kalır hem.

    bence eski olması tam tersi daha avantajlı bir durum. bir ay civarı kullandım bu tüfeği bende 5.5 luktu. ve 30 40 metre civarı oldukça tatmin edici atışlar yapabiliyordum. ayrıca çok ağır olmayan, tepmesi az olan ve görünüm olarak gerçekten hoş ve sade bir tüfek.

    bahsedilen yerden 2 tane havali tufek aldim gectigimiz sene. Ayrintilarla sıkmayayım sizi. Böylesine bir servis, satis anlayisi olmaz olsun. Sanirim bidaha onunden bile gecmem. Umarim sizin sorun da hallolmustur.gamo iyidir deyip sorun cikmadan bi kac aylik tatilimde tufek kullanayim dedim , sonuc olarak hobiden soguyacaktim nerdeyse.