Quardiyan adlı kullanıcının mesajları

    arkadaşlar degerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. bu arada bendeki 300lük teleskop kamış 4 senelik ve bir kere kullanıldı dikkat ettim şuan shoplarda satılanlardan dahada ağır fakat diger 180lik olan kuş gibi hafif.

    arkadaşlar hepinize selamlar saygılar düğün dernek - iş güç derken anca toparladım kendimi ve tekrar aranızdayım tabi evlendikten sonra hanım tüfek işlerine biraz ambargo koydu pek elime alamaz oldum ve sattım bütün setimi. eskiden beridir hastası olduğum balık avına tekrar yöneldim bu aralar evde ne varsa çıkartmaya çalıştım ama sağlam bir tane 180 lik kamış çıktı diğerleri çöpe şimdi elimde olan kamış teleskopik denen birbirine geçmeli kamış, ne makarası ne misinası hiç bir şey yok o yüzden tekneyle balık avı turları düzenleniyor izmirde onlara gitmek istiyoruz arkadaşlarla sizlerin tavsiyesiyle tekne ile balık avına uygun makara ve misina tavsiyelerinizi bekliyorum, eğer bu kamış uygun değilse görüşlerinizde almak isterim... SAYGILAR

    arkadaşlar tüfeğimi satıcam yatıyordu uzun zamandır çıkarttım denemek için bir kaç atış yaptım ilk atıştan sonra baktım hedefi vurmuyo dedim gücü bitti heral :) sonra fark ettim ilk pelletten sonra hiçbirini atmamış meger şarjör dönmüyo bunu servise göndermeden nasıl hallederim ?

    Daha önce tüfeğimle beraber bakım için gönderdiğimde hiç birşey yapmadan geri göndermişlerdi. Telefonla bilgi almanızda fayda var.


    aradım beyler sordum izmirde oldugum için kargoda fazla tutmz sanırım :) yaparız diyolar siz ürünü gönderin problemi ve adresinizi yazın biz hallederiz diyolar :)

    arkadaşlar tekrar merhaba bir arkadaşım sagolsun gümrük konusunda yardımcı olacak yabancı bir siteden bu tüfeği almak istiyorum piyasaya göre 500 tl gibi bir mebla daha ucuza gelecek nasıldır önerirmisiniz özellikle köye gittiğimde fareler dedemleri canından bezdiriyo bu konuda bana yardımcı olurmu ? haşere ile mücadelede sanırım selbest havalı tüfek ;) birde nitro pistonlu yazıyo bu nedir nasıl kullanılır ?

    arkadaşlar merhaba tekrar.


    hatsanın vermiş oldugu hill pompa var elimde sızdırma yapıyor bunun tamirini bakımını hatsan yapıyomu fabrikasına göndersem olurmu ?

    benim için ilk öncelik onları canlı yakalayıp salmak kapan vs gibi bir yöntem olursa daha iyi olur tutkallı karton vs yöntemi onlara yine zarar veri sanıyorum çünki hayvanı ordan ayırdıktan sonra o yapışkanın ona yarayacagını sanmıyorum...

    +1
    Sağlam bir malzemeye sür üç beş yere bırak ortasınada sinek arı hamam böceği kelebek vs koyacan oldu bitti bu hayvan bunların ölüsünüde yemez ya şansına.gördüğün bizim buralarda yılan ebesi olarak bilinir çok hızlı ve hislidir. kolay gelsin.
    Yada hedef çalışacan ;tufey#


    öldürmektense canlı yakalar beslerim :) ama son çare o hedef işi

    hocam bukalemun değil ben tam olarak bilmediğim için öyle yazdım kertenkele türü bişey kafasının sagı solu sanırım kulak bölgesi beyaz ve tam yeşil renkte çok hızlı hareket ediyor vurmak öldürmek istemiyorum tuzak vs gibi bir yöntem arıyorum

    arkadaşlar çalıştıgım iş yerinde malzeme deposuna 2 tane 50cm uzunlugunda yeşil kertenkele olması lazım girdi huylanıyorum fakat büyük oldukları için yaklaşamıyorumda huzurlu bi şekilde çalışamıyorum bunları zarar vermeden nasıl yakalarım tuzak vs bir yöntem varmı ?