baldiran adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaslar sonunda siparisimi verdim. En son karar kildigim tufek Hatsan Dominator 200w oldu. Yardimci olan tum herkese tesekkur ederim. Ozellikle Emir bey (Zetax) usenmeden tum sorularima cevap ve fikir verdi. Kendisine burdan birkez daha tesekkur ediyorum. Tufek gelince unboxing fotolari paylasirim artik :) Atis denemesi ancak haftasonu olur cunki :)

    Antalyada guney av ile gidip gorustum. Ordaki beyfendi yaklasik iki ay sonra geri donuyor ithal tufekler olurda basina birsey gelirse dedi. Eminim yerlilerden daha az sikinti cikariyordur ama insanin icine kurt dusuruyor yinede :) Bende o yuzden cok kez ikilemde kaldim ki isin asli halada ikilemdeyim. Asagi yukari ayni fiyata gamo shadow dx modelide var. Hatsanin sanirim beni tek cezbeden yani servis olayi. Tabi zirt pirt servise yollamakta insanin canini sikar :) o yuzden tecrubeli kullanicilardan akil vermesini istedim :) sizce neyi tercih etmeliyim Sayin Gepard ?

    Tesekkurler verdiginiz bilgiler icin. Hatsanin servis olayi beni kendine ceken en buyuk etken. Cometa veya gamo markalarininda bazi tufekleri icin cok guzel yorumlar okudum fakat servis olayi yuzunden bu markalari ikinci plana atmak zorunda kaldim. Belki ikinci tufegimde bu markalardan birini secebilirim. Uzun bir sure tufeksiz kalabiliyormusuz cunku ithal tufekleri yurtdisina gonderince. 125 sniper vortex te beni tek korkutan bazi yorumlarda isabetsiz oldugunun yazilmasi. Tabiki kullanicininda etkisi buyuktur bunda eminim. Cunku tufege alisip cok guzel atislar yapan uyeleride gordum sitede. Artik deneyip gorcem bakalim :) Kismetse yarin aliyorum ufakligi :)

    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için :) Hatsan 125 sniper vortex alıp koleksiyon yapmaya başlayacağım. İlerki zamanlarda bütçeyi arttırıp değişik şeylerde eklerim umarım.

    Selamlar, yaklaşık bir haftadır çeşitli yurtdışı ve yurtiçi sitelerde hatsan 125 sniper vortex 5.5 modelini araştırıyorum. Bazı kişiler kesinlikle hatsan alma tercihini gamodan yana kullan diyor. Bazıları ise Hatsan ın artık çok iyi işler çıkardığını söyleyip hatsandan şaşmamam gerektiğini söylüyor. Yabancı sitelerdede hatsanın bu ürünü hakkında birçok olumlu yorum okudum. Fakat halen çok kararsızım. Tahribat etkisi ve görünüşü beni çok etkiledi 125 sniper vortexin. Lakin zırt pırt yok vidası gevsedi yok namlusu yamuldu diye servisede pek yollayasım yok. Hatsan 125 sniper vortex 5.5 te sıkıntı yaşarmıyım ? Yaşayacaksam bu fiyatlarda önerebileceğiniz güzel makinalar nelerdir ? Saygılar.