Demekki bizde pcp yapıyoruz. Yalnız kral a acayip sevindim, en azından iç piyasa hatsan tekelinden çıktı ve rekabet yarayacak bize gibime geliyor. Hatsan bullpump ve regülatör olayını hızlıca devreye alması manidar oldu. 2. Aşama fiyatlar olacak tahminimce...
Field hunter 34 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
1. Cometa fusion
2. HW 80 ( basit ahşaplı)
3. Hatsan mod 135
4. Diana panter (kullanması zevkli)
5. Diana Mod 52 ( güzel şey)Diyor vatandaş
-
-
-
Evet bu furyaya bende katıldım. Yarın kargo bekliyorum.
-
Merak ile paylaşımlari bekliyoruz, elinize sağlık.
-
keyifle okudum paylaşım için teşekkürler. Pellet yükleme ilginç ve kolaymış gördüğüm kadarıyla. ..
-
-
Hayırlı olsun .ilginç bir makina, tr de satılırsa alınır...
-
Güzel taktik. Hayırlı olsun. ..
-
hatsanın en sevdiğim yönü modlamaya müsait ve parça bol
-
Bugün bahsettiğiniz konuyu görmek için mod 70 i söktüm. Gerçekten komik bişey yapmışlar. Henüz modlamadım fakat yatak kayganlığı ve yumuşak malzeme araştırması yapacağım. İyi bişeyler çıkartır sam paylaşım yaparım. Bilgi için teşekkür ederim. ..
-
temizleme yağı sonrası lubricant denilen yağlar ile uzun süre koruyabilirsiniz
-
birincisi çapları uymaz
İkincisi hatsanın yayları gayet kalitelidir. Şahsen mod 54 de mod125 yayı kullanmaktayım. bence gereksiz bir çalışma olur.+1
-
Firma ile iletişim iyi olunca yapmayacakları şey yok yeterki dialog kuvvetli ve iyi yönde olsun ayrıca dominatörde mod155 de benim kullandığım en iyi yerli tüfekler diyebilirim..
Şimdi sırada gene yerli olan retay 100x ve webley regal im var. onlarıda ehlileştirme çalışmalarım devam ediyorÇalışmalarınız keyif ile okuyor , devamını heyecan ile bekliyoruz. Teşekkürler. ..
-
modifiye olmuş bir dominator ve mod155 diyelim .
isterse dedim. İstetmişsiniz:))
-
yaylı kullanmayalı uzun zaman oldu. Pcp de pompa tüp ekipmanlar falan yoruldum. İsabetli bir yaylı alayım dedim ama tx200 ile dominator aynı grupmanı isterse veriyorsa ozaman boşa para vermeye gerek yok. Teşekkür ederim. ..
-
Kagida olan atislari desteksiz ayakta gez arpacik ile yaptim. Ilk tufek deneyimimdi buarada
Kendimi denedim birazcik. Insallah gun gectikce gelistiririm kendimi 
kaç metreden yaptınız atışları
-
Tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş. Düşünülen bir şeyi siz ele alıp çòzmüşsünüz. Elinize sağlık, bakalım devamında ne var :))
Grupman olarak nasıl faydası oldumu?
Bide hw 77/97 veya tx200 ile kısaslarsak grupman nasıl. Aradaki fyat farkı haklımı acaba? Saygılar selamlar. .. -
6-24x50 olan mildotlu bir Dürbün alın ama marka konusunda bişey demek zor çin malı yada çakma çok var. Biraz araştırın derim