Field hunter 34 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Hayırlı olsun. NATO'ya silah üreten 1630bar CIP testinden geçen nadir firmalardan biri, takdire şayan. Piston pulse diil galiba. Tribore namlu dur heralde velhasıl sağlam makina. Bende xlr composite modelini kullanıyorum hiperbolic choke ile müthiş iyi. Benelli m2 yerine aldım iyiki almışım işçilik sizinkindede gerçekten güzel. Güle güle kullanın.

    bende 4.5 olanı var ft için 16j. Gücünde Vortex taktırdım Hatsan a sağolsunlar kırmadılar. ben kullanmaya doyamıyorum . İsabeti gayet iyi daha önce tx200 üm vardı en az onun kadar isabetli diyebilirim

    Merhaba

    Merak ettim kurma vortex te kırma kolaylaştımı? Sarsıntı ve Tepmede değişme varmı? Bide isabetlilik farkediyor mu?

    Niyetim var hw 97 yerine alakmı ?

    Selamlar, yaklaşık bir haftadır çeşitli yurtdışı ve yurtiçi sitelerde hatsan 125 sniper vortex 5.5 modelini araştırıyorum. Bazı kişiler kesinlikle hatsan alma tercihini gamodan yana kullan diyor. Bazıları ise Hatsan ın artık çok iyi işler çıkardığını söyleyip hatsandan şaşmamam gerektiğini söylüyor. Yabancı sitelerdede hatsanın bu ürünü hakkında birçok olumlu yorum okudum. Fakat halen çok kararsızım. Tahribat etkisi ve görünüşü beni çok etkiledi 125 sniper vortexin. Lakin zırt pırt yok vidası gevsedi yok namlusu yamuldu diye servisede pek yollayasım yok. Hatsan 125 sniper vortex 5.5 te sıkıntı yaşarmıyım ? Yaşayacaksam bu fiyatlarda önerebileceğiniz güzel makinalar nelerdir ? Saygılar.

    Merhaba

    Hatsan mod 125 Vortex te sarsıntı ciddi azaldı. Bu silahtan en büyük sıkıntı Dürbün kayması idi sarsıntı nedenle. Sağlam dampa ile bilhassa Sniper modeli iyi iş çıkarması pyramid air sitesinde gösterildi. İncelemenizi tavsiye ederim.