akdeniz06 adlı kullanıcının mesajları

    Selamlar. Kullanım konusunda yorum yapmak bana düşmez ama merakınız varsa mutlaka gelin derim. İnsanlarla tanışın konuşun, üstadlardan doğru bilgiler edinin, neler yapıyorlar ne teknikler ve ekipman kullanıyorlar görün.
    Ben geçen sene fırsat buldukça orada oluyordum bu yıl da inşallah giderim çok şey öğrendim üstadlardan.

    bende meraktan fazlası var biraz:) aldım bitane AT44 Long 5.5mm tüfek öyle arada gidip atış yapıyoru boş buldugum yerlerde bazen evin arka bahçesinde felan ama profesyonel bir yerde profesyonel kişilerin yanında daha fazla keyif alınacagını düşünüyorum.

    aylar olmuş kimse yazmayalı ::)
    atış yapmak icin guzel bır yer arayısındayım ben de haftasonları sadece tanısıp kendımı gelistirebilecegim bir yer olarak görebilirmiyim burayı ? yoksa sadece takımın üyelerine açık bi atış alanı burası? bizler yapamıyormuyuz yani?

    maxiumum 12x ve 16x öneririm daha fazlası pek bir işe yaramıyor, bende 6x24-50 var sorarsan 12 zoom üzerine çıkmıyorum, yüksek zoomda hem uzun mesafe atılmıyor hemde görüntü biraz bulanıklaşıyor o yüzden max 16 al diyorum sana, bende alacak olsam şuan max 12 veya 16 zoom alırdım, almışken kaliteli bir dürbün al fazla zooma gerek yok.

    aslında haklısın ama 6 24 50 aldım dün biraz aceleye geldi aslında bakalım cok memnun kalmazsam satar ufak bsey alırım:)

    arkadaşlar tüfeğim için dürrbün arayışındayım. 6-24x50 al diyen var 8-32 al diyen var gerek yok üzerindekiyle idare et diyen var 8 32 galiba üzerndeki. optima marka. klikleri vida gibi bişey bozuk patayla döndürülüyo felan dandik hoşuma gitmedi. yandan paralakslı bi dürbün alıyım diyorum. mesafe içinde yani 25mt de atış yapabilirim 100 metrede. yani kendimi geliştirdikçe mesafe artabilir felan siz daha iyi bilirsiniz şimdi ben ne desem boş:) bi hevesle aldım ama dürbünden hiç memnun değilim oyüzden değiştirmek istiyorum ne öneririsiniz ? ucuz yollu bişey olsun mumkünse:D

    arkadaşlar yeni aldığım tüfeği denemek için balkondan çimenlere bir iki atış yapıyım sesini felan duymak için denemek istedim fakat atış yapamadım. tetiğe bastım bastım olmadı.
    nedendir bilen varsa yardımcı olrmusunuz.
    at44 s10 long. tüpüde doluydu herşeyini yaptıgımı sanıyorum fakat atış yapamadım malesef.