Sellcuk adlı kullanıcının mesajları

    Tüfeğin dizaynı ve parçaları dizelleme etkisinden zarar görmeyecek hatta bu etkiyi güçe olduğu kadar stabiliteyede katkı sağlayacak sekilde yapılsın. Mesela silindir çıkışıyla walf arasında yay- piston silindirinden bağımsız dizellemeyi kontrol altında tutabilmek için ayrı küçük bir hazne yapılsın, içinede her kurmada aynı miktarda dizelleme yapacak kadar gres vb. enjekte etsin.


    Yay veya gasram yerine çok güçlü elektromıknatıs vb. elektrikli sistemler yapılsın. Kullanılan batarya en az 150-200 atış sağlasın,şarzıda araç çakmak soketine uyumlu olsun :) Silahın kurulması için uzun levyeler gerektirmesin bolt kolu gibi estetiğe katkısı olan, çok güç gerektirmeyecek aynı zamanda toplu bir şarjörden namluya pellet sürecek bir sistemi olsun.

    Bunların yanı sıra ok fırlatan namlu sistemi de olsun.Şöyle 5-6 hava bastıktan sonra stabil 5-6 atış yaptırsın.Hafif olsun-çok rahat kurulsun.Yazılanları okurken bir gülme geldi bana. :D Muz yiyim ama çilek tadı versin gibi bişey oldu. :thumbup:

    Yazdıklarımın tabi fantezi olduğu belli... fakat tanımadığın yaşçada kendinden büyük bir insana karşı bu alaycı, laubali üslubu sen 27 yaşında bir insan olarak kendine yakıştırabildinmi ?

    Piyasadaki en kaliteli, en ergonomik ,en güçlü, en konforlu, en isabetli tüfeklerin bütün enlerini bünyesinde bulundursun, İyi kalitede ceviz kundağı olsun ve namlu pratik şekilde 4.5-5.5-6.35 yapılabilsin. Bırakın atış keyfini evde seyretmesi bile insana keyif versin :)