ApAdamm adlı kullanıcının mesajları

    Peki pcp yi geçelim, ozaman biber gazı yanında elektro şok cihazı olabilir, uzun sopa gibi olanlardan. Tabi birde yakın döğüş eğitimi alabiliriz. Ben gelen saldırganı etkisiz hale getirme taraftarıyım ateşlilerle istemedende olsa öldürebiliriz yada Allah c.c. korusun ailemize zarar verebiliriz.

    Seri atış yapabilen bir PCP olsa nasıl olur, hem hobi amaçlı kullanırsınız hemde savunma amaçlı. Hayalinizdeki Tüfek nasıl olmalı? Konu başlığındaki Nihat fevzioğlu beyin yüklediği videodaki gibi mesala. O videoyu buraya taşıyamadım.

    Dürbünüm bozulduktan sonra forumdan yardım alamasamda (fikir anlamında) oturup 3 saatimi harcayıp 5 tane mercek söküp dürbünümü tekrar sabit ve stabil hale getirdim ama artık sadece nikula 6x28 oldu zoom u 6x e sabitledim. Bunlarda ilk atışlarım. Gamo promagnum gamo Hunterdan daha iyi sonuç çıkardı. Benim zorakim promagnum seviyor anlaşılan.

    hocam o dürbün tanıdık geldi:D memnunsunuz sanırım çok sevindim buna:)

    Evet başkan çok memnunum söylediğiniz gibi göz kurtarma mesafesi epey fazla, tekrar teşekkür ederim.

    Kullandığınız dürbün ne acaba, çok aradım tabanca için ama bulamadım uygun fiyatlı dürbün.

    NİKULA 2-6x28E fakat bu tabanca dürbünü değil, tüfek dürbünü ama göz kurtarma mesafesi gayet güzel. Forumdaki bir arkadaştan ayaklarıyla birlikte uygun bir fiyata almıştım. İnternet sitelerinde de 180 tl civarı sanırım.

    İyi cesaret de merak ettiğim hedefliğin arkasında bir tharibat oldu mu? pellet delip evdeki eşyaya zara verebilir :) birde evde kullanmak pelletin evde sektiği için Allah korusun tehlikeli dikkatli olun.

    poligon diye boşa demiyorum ben aşağıdaki resimde olan hedefliği kullanıyorum sekme olmuyor, pelletler hedefliğin haznesine toplanıyor.

    Çocukların olmayışını fırsat bildim, Evdeki poligonumda, cekmeceden pipod, ıslakmendilden atışyastığı yaptım ve dürbünü optik merkezleme yaptıktan sonra 15 clik üste aldım ama dikeyde hedefi merkezlemesine rağmen yatayda sağ vurdu. 8 metrede her birisine 3 er atış yaptım en sol üstteki tek delik, en sağ alttaki fiyasko.

    oparda06 arkadaşım konuyu çok güzel özetlemiş, benedede ikisindende var, benimde mod125 vortex evde yatıyor ama zorakiyi 2 günde bir çıkarıyorum mutlaka evdeki poligonumda atış yapıp rahatlıyorum, ha köye gidincede mod 125 i mutlaka götürüyorum onunlada 100 -150 metre atış yapıyorum gez göz arpacık la dürbünü kullanmıyorum. Zorakiyle ben NİKULA 2-6x28E dürbün kullanıyorum dipciğe gerek kalmıyor, göz kurtarma mesafesi gayet güzel. Eğer açık alan köylük gibi bir yerdeyseniz mutlaka mod125 vortex 5.5mm alın derim, yok ev gibi kısıtlı alanınız varsa da zoraki ultra 01-2 alın derim ben.