burock106gti adlı kullanıcının mesajları

    aslinda ben soruyu yanliş sormuuşum hocam. duzelteyim

    diyelimki ben 20metrede reddotu sifirladim ve sise kapagi vurdum yada ufak bi cisim bunu 10metrede vurmam mumkun degilmi? yani hangi mesafeye sifirliyosak hep o uzakligami atmak gerekiyo?

    dahada ilerisini sorayim tamam belki 20metreye sifirlanan bi reddotla 50-60 metrede vuramayiz ama 10 metre kadar mesafede cok buyuk bi fark yaratirmi?

    abiler kardesler merhaba. forumdada hobidede yeni sayilirim merak ettigim bir konu var.

    zoraki kullaniyorum.örnegin 20metreye reddotla sıfırlama yaptım diyelim 10metreye attigimda hedefte ortalama kac cm sapma olur assagi yada yukarı yönde?

    atos bey orda ince bi detay vermis ama tam anlasilmamiş sanirim “sesi bile korkutabilir”gibi bi cumle kurulmuş aslinda zorda kalindiginda isabet almadan havaya dogru atis yapildiginda bencede sesi korkutmaya yetebilir.ama tabii bu sesi elde etmek icin bi tabancaya belli bi miktar odeme yapmak yerine köpek kovucu cok cok ucuz aletler var.ses frekansi ile calisiyor insanlarin hissetmeyecegi ama kopeklerin belirli ölcüde ses rahatsiz olacagi bir ses cikartiyo.bikere denemistim uzerime gelen kopek tuşa bastigim anda nereye kacacagini şaşırmıştı resmen

    Bence sadece namlu alın boşuna fazladan para vermeyin. Tecrübeli arkadaşlar namlunun kolay değiştiğini yazmışlar.

    evet kesinlikle kolay degisecektir ama 1 zoraki daha fazladan göz cıkarmaz diye dusunuyorum:) ama bu tabii isin fantezi kismi kisa zaman icinde yatirimimi yeni zorakiye degilde ufak ebatlarda arabadada rahatlikla tasiyabilecegim bi pcp tufege yapmak istiyorum

    pcp hic kullanmak nasip olmadi fakat kurmali birçok tufek denedim ama son 1 bucuk aydir zoraki kullaniyorum olay bambaşka bi boyut aldı bende.2011-2012 li yillardada internette denk geliyodum tabi ama cokta takilmamistim.ama simdi diyorumki keske alsaydim.suan 4.5mm kullaniyorum 5.5 olanini merak ediyorum ama 5.5 olanini denemek icin kesinlikle 4.5 olanini satmam ya yanina bitane alirim 5.5mm yada belki sadece namlu alirim diye dusunuyorum

    merhaba. zoraki hp01 4.5mm buldum guzrl bir fiyata ikinci el fakat satan arkadas yanilmiyorsa fatura tarihi 2014 müş. bu silahlar yillarin yorgunluguna ugrarmı? yani ikinci el almak baska bisey 4 senelik 2. el almak bambaska bisey fiyat cok cazip geldi ama zamanla ayarlarinda bozulma vs oluyormudur? bide hp01 02 olmadigi icin ne gibi kaybim olur?

    arkadaşlar abilerim merhaba. kısa süre içersinde zoraki hp01 almayı düşünüyorum. daha öncesinde birkaç havalı tüfek sahibi oldum fakat tamamen amatör şekilde kullandım. simdi ise daha ergonomik taşıma kolaylığı sağlayan zoraki kullanmak niyetindeyim. fakat bilmediğim birçok terimle karşılaştım bir anda. öncelikle zorakinin 2. versiyonu çıkmış hangisini almak daha mantıklıdır? aralarında ne gibi farklılıklar vardır?
    görsel olarak ultradansa normal hali cok daha etkileyici geldi bana fakat anladığım kadarıyla ultra ile daha isabetli ve daha uzun atışlar yapılabiliyor (dogru anlamışmıyım?)
    ultra olmayan fakat ucuna aparat takılan videolara denk geldim burdaki amaç ultra versyonuna dönüştürmekmi yoksa sadece sesi kesecek bi susturucumu? sanırım siz buna kendi aranızda modaretör diyorsunuz.
    öneri ve yorumlarınız benim için çok değerli.normal şartlarda gercekten sabırsız bi insanım biseyi almak istedimmi hemen olsun isterim fakat bu sefer durum daha karmaşık sizlerinde yardımlarıyla iyi bir secim yapmak istiyorum