Arasem adlı kullanıcının mesajları

    Ben de atış yaptım o tüfekle ama bir ayarsızlık var gibi. Yalnız arkadaş ilk yağlama işini yaparken arpacık tarafından wd40 ı dayadı sıktı. Ben bezi yağlayı misine ile çektim. O da çekti ama sanırım kurutamadı namluyu. Ondan şüphe ettik. Akşam moderatörün resmini yükleyeceğim.

    Benim tüfekteki atışlar isabetli sayılır onunkine göre. Dediğiniz gibi acele edip sabırsızlık yapmamak gerekiyor. Tek parça ayak aldık. Siz demiştiniz resim çekersiniz diye. Yarın takıp resimleri çekeceğim. Ama onun moderatörünün ön kapağında kaçıklık var eminim. Açmak istemiyorum. Dürbünü takalım atış yapalım. Ona göre karar vereceğiz.

    Bugün ilk atışımı yaptım. Arkadaşla beraber birer tane Mod 85 Sniper aldık. Fakat onunkinde sanki bir problem var. Moderatör ile namlu ekseninde kaçıklık var gibi. Gözle anlaşılıyor. Etki yapar mı yapmaz mı bilemiyorum. Bu atışlar dürbünsüz ve destekli. İlk atışımız olduğu için ve sanırım onun gez ayarını beceremediğimiz için ve de pelletler çok dandik olduğu için olabilir, atışlar aynı yere pek toplanmıyor. Biraz canı sıkılmadı değil. Dürbünü takıp bu hafta sonu tekrar atış yapacağız. Hala aynı istikrarsızlıklar devam ederse servise göndermeyi düşünüyoruz. Yorumlarınızı bekliyorum. (Hedef kağıdındaki en küçük kutucuk 1 cm'dir.)(Onun atışları turuncu işaretli olanlar.)


    Saygılarımla.


    [Resim Engellendi: http://s11.postimg.org/95tu5lof7/DSC_0036.jpg]
    [Resim Engellendi: http://s1.postimg.org/p7ymvmbnz/IMG_2941.jpg]