jimih adlı kullanıcının mesajları

    Rica ederim TheNightHawk . Yaptığım denemelerde FX'in haricinde Crosman wadcuter, gamo promatch, Walther Finale Match ( çap 4.49 ) ve elimdeki birkaçtane daha pellet çeşidiyle yaptığım denemelerde en iyi grup ya fx kadar oldu yada biraz daha açıktı. HN, JSB ve Diana matchleri ile daha deneme yapamadım. Konu soğumadan o pelletlerden de edinebilirsem onlarla da birer deneme yapıp en kısa sürede yayınlamaya çalışırım.

    hp-01'i almamın en büyük sebebi yerli malı olması ve içinde çok büyük bir potansiyel bulundurması ama biraz hayal kırıklığı yaşattı isabetlilik bakımından yada ben çok şey istiyorum :) . aynı grubu 55 dolarlık crosman 2240 da yapabiliyor 10 metrede ve fiyatı da dörtte bir fiyatında hp-01'e göre. İşçilik, dış görünüş ve güç olarak bence gayet tatminkar. Birazcık da gürültülü bir tabanca. 2 ve üzeri pompalarda ki 5 pompaya kadar denedim, sesi gayet gür çıkıyor. Bence tek eksiği 5 cm belki 10 cm daha uzun bir namlu ve hafif bir moderatör.

    Çok geçmiş olsun Selçuk bey.
    Aklınızda bulunsun, birdaha tavşan kesmeye kalkışırsanız tavşanı önceden hareketsiz hale getirmelisiniz. bunu da ensesine sertçe, oldukça sertçe vurarak bayıltmalı yada boynu kırmalıdır. canlı olarak kesmeye çalışmak ya sizin kendinize zarar verdiğiniz gibi yapar yada tavşan tırnakları çok uzun ve keskin olduğu için birkaçtane acı verici tırmalamaya maruz kalırsınız.

    Alıntı

    2 ci iskelenin olduğu yer de bir zamanlar Mustafa serdar abi tatil yapmış :rolleyes: baklavacılar otelin de, ( not : resimdeki bayanı hiç fark etmedim u½%; )

    Deniz, kum, güneş. Ancak bukadar güzel ifade edilebilir.
    ( o bayanı da bize açıklaman gerekmez, hesap soracak olan fotoğrafı görünce hesabını alır zaten. :) )


    Tatil yapmanın en güzel mevsimi, deniz suyu sıcaklığı nedir, çok merak ettim. Ama eminim Karadanizin Mayıs ayındaki ısısından daha sıcaktır.

    Sanki birde fx'in kubbesi biraz daha yüksek gibi. tabi bu foto makinasının lensinden dolayı da olmuşmuş olabilir. hassas olarak ölçmek gerek birkaçar adedini.

    Böyle göüzel bir tüfek için co2ye pek de bulaşmamak gerek sanki. Bir adaptör bir 13ci 3000 psi tüp ve 850 psi paintbal regülatörü tüm co2 sorunlarına çözüm getirir kanımca. Ülkü abinin 6,35 Walther TERMINATOR'üne yaptığının bir benzeri. Tabi eğer iç aksam dayanabilirse. Ama ağırlık ve atış sayısı söz konusu olunca bence co2 vazgeçilmez. Simyacı Ülkü abime de selamlar, başarılar dilerim kimyasal çakmak konusunda.

    Nette ben de rastlamıştım JSB ararken. ankarada bir firma. Bu arkadaşlar co2'li gamoyu satıyorlar görünüyor. Aynı zamanda da JSB distribütörüymüşler ama lafta malesef, sitelerinde yerli malı ve gamo saçmalardan başka birşey yok. Birde boş 12 ile 16 numara fişek satıyorlarmış. bu arada extreme Istanbul'da yerleşik firmalarda da satışa görünüyor.
    12gr tüp, 2240 ve uzun namlu ile 30 civarı atış yapılabiliyorsa 88gr tüp gayet tatminkar olur atış sayısı açısından. Fakat son gördüğüm en ucuz fiyat 15 ytl idi bir tüp için, bazı satıcılarımız da 16 usd civarında bir fiyat belirlemişlerdi. Çok sevdiğim bir abime seslenecektim şimdi de gerek yok. o duyar açların sesini. Bu arada co2'nin kokusuna bayıldım.


    Edit:zaten benden önce de davranmış. Mustafa abi hızlı servis için sana ve çalışma arkadaşlarına çok çok teşekkür ederim bu arada. Co2 tüplerin stoğunu azalttım bugün biraz.

    Bendekiler uzun olduğu için merak ettim setskur vida sayısını. Çok ağır oldu tabanca ve atış yaptıkça yorucu gelmeye başlıyor.


    airgunturk.com/attachment/3539/

    Alıntı

    Arcatera

    .Sizler yabancı tüfek alarak paranızı gavura verirken iyi tabiki x(; Benim gözümde hatsan gamo gibi firmalardan kat kat iyidir çünkü paramı Türke veriyorum...

    Genç arkadaşım, dünyada hem üretim şekli çok basit, hem de çok çok istikrarlı ve sorunsuz, hem de çok çok çok ucuz havalılar üretilebiliyorken (imzama bakınız) birilerinin yeni keşifler peşinde koşması hem iyidir, hem de kötüdür. iyi olan kısmı bizim olmasıdır, ve gelişimdir. kötü olan kısmı ise benim gönülsüz denek olmamdır. bana göre bitmiş bir ürünü almak başkadır, deneme aşamasında olması gereken gelişimi belli bir seviyeye gelmemiş, yeteri kadar test edilmemiş bir ürünü almak başkadır.
    bir firmayla eğer servis konusunda sorun yaşamıyorsanız firmaya güvenimiz iyidir, o firmadan aldığın silahı birde servise göndermek zorunda kalmamak ise mükemmeldir . bir silahı da tavsiye ederken "..XX çok iyidir" dersin. İkinci cümlene de "Ama" ile kurmak zorunda kalmazsın.