Toprak06 adlı kullanıcının mesajları

    Bir değerlendirme yapma gereği duyuyor isem, muadil ürünleri mukayese ederim, bi araba örneğin motor hacimleri aynıdır tork farkına beygir farkına bakarım. Ben 1.6 turbo bir motor ile 1.6 atmosferik bir motor arasında farktan behsederken birinin çıkıp tamam turbolu daha iyidir de atmosferik 2000 olursa aradaki farkı kapatır gibi saçma bir yorum getirmesi ile eşdeğer bir tavırdır yaptığınız. Aynı şeyden bahseder hale gelmemiz için bazen daha mı çok sohbet etmemiz gerekiyor acaba? Neyse anlaştığımıza göre son kez saygılarımı iletiyor esenlikler diliyorum.

    Yivli namlu çoğunlukla isabet için tercih edilir. İhtiyacınız hasarmı isabetmi önce o belirlenir sonra seçim yapılır. Bilye atan namlular çoğunlukla yivsizdir çünkü bilye yivli namlu içine zamanla zarar verir. Sonuç olarak aynı fps değerinde bb bilyenin tahribatı palete göre daha fazladır, bununla alakalı İnternette detaylı videolar mevcuttur. Aksini iddia eden ilk sizi görüyorum.

    Tekrar saygılar

    Aynen ustad yiv yok o nedenle hava akımından etkilenir ve sapmalar olur yani bilyede isabet daha düşüktür, fakat benim anlatmak istediğim yivli olan tabancalar palet(pellet) atar ve palet mermiler bilyeler kadar dayanıklı olmadığından tahribatı daha düşüktür. Uzun bir süre deneyimledim bu durumu ama çok tecrübeli arkadaşlarımız da vardır belki fikir verirler.

    Saygılar

    Merhaba arkadaşlar,

    Konu hakkında bende tecrübelerimi paylaşmak isterim. Havalı tabanca almaya ilk başladığımda çok kafam karışmıştı hangisi güçlü hangisi isabetli derken doğru olmayan bir kaç seçimde bulundum kaçınılmaz olarak. Sonra kendi beklentimin en çok tahribattan yana olduğunu anladım, bu anlamda gücü en kayıpsız veren ve namlu boyları sebebi ile de daha da kuvvetlendiren toplu (6patlar) tabancalara yönlendim ki sonunda doğru silahı buldum. En fazla gücü istiyorsanız toplu ve bilyeli modellere bakmanız gerekiyor. Öneri isterseniz kesinlikle Dan Wesson "6" öneririm. Hem çok güçlü hemde en şık namlu boyuna sahip olanıdır "6" lık olan.

    Saygılar