hocam elimde mevcut at44-10 tactical var. bide bt65 sb elite istiyorum
ProfesyonelAcemi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu tüfeği almaya karar verirken böyle şeyler daha çok teşvik ediyor. elinize sağlık

-
elinize sağlık, yapanında ayrıca eline sağlık. Bu arada 2.el ucuz renkli yazıcı alınır

-
Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık. Yokki böyle becerim

-
evet tactical modelinde tek bir vida sökmeden, 4mm alyan ve daha ince bir alyanla güç ayari yapilabiliyor
-
umarım yardımcı olabilmişimdir
-
daha fazla araştırmaya koyuluyorum hemen
-
vov. araştırdım biraz ama crono testini bulamadım. dediğiniz kadar varsa bayaa tehlikeli

-
hemen paylaşayım. sanırım kundak farklı bende. at44 10 tactical modelinde kundak sökmeye gerek yokmuş. 10 dakika sonra atıyorum fotoları.
-
o değilde tüfeği sökmeden güç ayarıyla oynamayı buldum kurcalarken. kundak sökmeme gerek kalmadı.
-
çok güzel olmuş. ustanın eline sağlık, sizede iyi atışlar dilerim.
-
Bende merak sardım bu oto olayına ama namlu çıkış hızı ile ilgili bi video falan bulamadım. bana mı biraz yavaş geldi ne ?
-
fark ettim :))
-
bütün sorun pelletteymiş. pelleti değiştirince herşey düzeldi. 30 m tek delik grupman. yardım eden herkese teşekkür ederim
-
daha deneyemedim en kısa zamanda deneme yapıcam. teşekkür ederim
-
Hatsan falan yazıyoda distribütör sanırım
-
siparişim bu gün elime ulaştı. verdiğim siparişte kırmızı kutu istemiştim bu pellet gelmiş. bunun kırmızı kutu olanından farkı nedir ? kayda değer bi farkı yoksa bunu kullanabilir miyim ?
-
yarın jsb ile 10 metreden başlayarak 25 metre sıfırlama yapıcam. sonuçları burda paylaşıcam. umarım diğer acemi arkadaşlara yardımım dokunur. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

-
ellerine sağlık

-
tüfeğin orjinalinden 4 tur kısık, sayarak sıkmıştım. yarın jsb pellet ile deneme yapıcam bakalım sonuçlar ne olacak. herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim. aynı konu altında yarınki atış denemelerini paylaşacağım.