caps_lock tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Güle güle kullan arkadaşım,

    Dürbün konusunda acele etmemeni tavsiye ederim. Yakında açılacak satış sitemizde gereken malzemeleri bulacaksın. Yurt dışından getirtmen bence risk: gümrükte takılma ihtimali çok yüksek.
    İkinci husus ben Dampa ayak kullanmanı tavsiye edeceğim. Yaylı silahlarda dürbüne tam koruma sağlıyor.
    Üçüncüsü pellet konusunda da benim tecrübelerim H&N Barracuda ve JSB Exact pelletlerin istikrar açısından en iyi oldukları yönünde. Her 2 pellet de şu anda piyasada yok ama yukarda belirttiğim satış sitemizde yakında piyasaya sunulacak.
    Son olarak da uygun bir zamanında silahı sitemizin bakım servisine (Avcıhoca'ya) iletebilirsen uygun bir şekilde elden geçirilir ve performansı arttırılır (modifiye değil, yağlamayı kasdettim).

    Kazasız atışlar.

    çok teşekkürler yağlama ila alakalı nasıl bir performans artışı sağlanıyor anlayamadım açıklarmısınız birde site ne zaman açılacak şu an atış yapamıyorum malum silahta mekanik nişangahda yok bir an önce almak istiyorum daha tam kullanamadan hevesimizi alamadan bozuldu dürbün :whistling:

    Merhaba

    Geçen yıl can sıkıntısından aldığım modelini bilmediğim br hatsan ile havalı tüfek meraklısı oldum. Forumu takip ederek hw 97k yı gözüme kestirdim ve geçen hafta 5.5 hw 97k tüfeğime kavuştum.

    Tüfeği alırken satıcının da gazına gelip hilmann 6x42 dürbün aldım biraz atış yaptıktan sonra ayarı bozulunca içini bi kurcalayım dedim :him:s içindeki artı yı koparınca bu dandik dürbünü bozmuş oldum ;lol; . Şimdi yeni bi dürbün alıcam bu tüfeği kullananlar ve tecrübeli arkadaşlar sizce uygun dürbün hangisidir bi sürü model var kafam karıştı iice, fiyat-performans olarak hangisi uygundur. Ebayda bushnell 6x24x50 dürbün 39$ sizce nasıl bi dürbün; ii değilse hangisi tavsiyelerinizi bekliyorum..

    İç yuvarlağı görecek kadar yakından bakınca kenarlarda buğulanma oluyor yuvarlağın yarısı kadar bi alanı görüyorum bu bütün dürbünlerde olur mu?

    Pellet olarak diana ve gamo pro match pellet almıştım diana çok ağır düşme yapıyor gamo pro match ii gibi siz bu tüfekle ne kulanıyorsunuz....

    Tüfek çok hoşuma gitti ama acemisiyim dikkat etmem gerekenler nedir.

    Şimdiden ilginize teşekkürler...

    Herkese isabetli keyifli atışlar...