Maxel635 adlı kullanıcının mesajları

    merhaba arkadaşlar elimde hatsan sitrek edge vortex hiç kullanılmamış tüfek var. Birde hatsan protector dampa ayak var .

    Eski havali tüfeğimden kalma 4.16.50 ao IR mildotu cama işli bir dürbünüm var. Ben eski bir havalı tüfek kullanıcısı ve forum üyesiyim. Üstad larıma sormak isterim bu kombinle dürbün bozulur mu kirilir mi ayarı devamlı kacarmi malum kırmalı bir tüfek.. kullanan varmı 50 metre gurupman atışı yapmak istiyorum tüfeğin dürbüne zarar vermesini istemiyorum dürbün ithal ve kaliteli bir dürbün olduğu için teşekkürler.

    iler de üzerine hawke marka durbun almayı düşünüyorum IR modellerinden azatlo güçlendirilmiş diyorlar aksu av daki Yusuf bey tavsiye etti siz ne diyosunuz bu konuda yatagun dampa + hawke IR durbun den randıman alınırmı?

    Arkadaşlar herkese merhaba. Bende foruma yeni katıldım. Sizlerden bilgi almak istiyorum. Hatsan mod 125 sniper vortex havali silahım var dampa olarak stoger marka tek parça dampa var. Fakat durbunun mildotunu yukarı aşağı indiren Vidayı devamli gevsetiyordu ve isabetli atışlar yapamiyordum. Bende yatagun marka dampa siparis ettim sizce doğrumu yaptım? Bu arada durbun optima 3 9 40 e durbun.