ugur adlı kullanıcının mesajları

    umarım yakın zamanda alırsınız. çok zevkli ve eğlenceli bir havalı tabanca. gerçekçi ve isabetli.


    ama bunun modifiyesini yapan teknik bilgili abilerimiz varsa hızını artırmak istiyorum. 500 fps ve üzeri olsa mukemmel olacak. cevap veren arkadaslar olursa memnun olurum .

    tabancanın hızının artırılması için gerekli adımlar ne olabilir.? Bu modifiyeyi yapabilecek kişiler varsa , gondersek bir ücret karsılığı tabancanın hızını bariz bir şekilde artırabilirler mi ? tabanca 425 fps atıyor. 500 fps gibi olur mu ? saygılar.

    http://s8.directupload.net/file/d/1907/abcsbd3i_jpg.htm [Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/090904/temp/9i7fw8na.jpg] <a href="http://s5.directupload.net/file/d/1907/4rodwnql_jpg.htm" target="_blank"><img src="http://s5.directupload.net/images/090904/temp/4rodwnql.jpg" border="1" title="Kostenlos Bilder und Fotos hochladen"></a> [Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/090904/zk53kstr.jpg] <a href="http://www.directupload.net" target="_blank"><img src="http://s7.directupload.net/images/090904/cd9elfz2.jpg" title="Kostenlos Bilder und Fotos hochladen"></a> http://s8.directupload.net/images/090904/pax2lbsf.jpg

    guzel bir tabanca. herkeze tavsiye ederim. orjinal kabzesini solak olduğum için kullanamadım ve kendimce kabze uydurdum. hazır satılan ahşap kabze aldım sedef kakmalı olanlardan ve üzerine monte ettim. bence guzel oldu. resimlerini gece yuklerim. herkeze sevgiler.

    ben de mod 54 kullanıyorum. aynı silaha sahip arkadasım cevizleri havada serbest yukarı atışta vuruyor. yanihavaya elimizle cevizi atınca 5 de 4 kesin vuruyor. filmlerdeki silahsorler gibi.


    mod 54 ile bu yaptığı atışlar cidden doğru ve tam isabetli. ceviz dağilıp gidiyor.


    uzun mesafelerde durbunle harikadır mod 54.


    tasıması birazcık zor , ağır . ama insan sevince mod54 nu tuy gibi geliyor saatlerce gezsen bile tufekle sana sıkıntı yaratmaz.


    ayrıca mod54 pcp tadında. saatlerce at gazı bitmiyor. :) ( bu arada gazla çalışmaz yanlışanlasılmasın )


    mod54 derim gerisi benim için sadece havalı tufek.:)

    benim mod 54 ün ucunda arpacık kızaklı ve çıkıyor.
    mod 350 si olan arkadasımın arpacığını çıkardık taktık mod 54 e ve uyum sağladı.
    sanırım yenisi de uyum sağlar. boylece kendi kendime ilk modifiyemi yapmış olacağım.
    bunu istememin sebebi de hava atışlarında serbest dusen erik buyukluğundeki cisimleri havada vurabiliyoruz. kapalı arpacıkla ben de vurabiliyorum. biraz ağır olan 54 ile kolay oluyor vurmak .:)


    ilginiz için tesekkur ederim.

    Mustafa Bey affınıza sığınarak bir sorum daha olucak.


    ben diana mod 54 un arpacığını , diana 350 magnum gibi kapalı arpacıkla değiştirmek istiyorum. denedim, arkadasımın arpacığı oldu. kapalı arpacığı nerden ve nekadar maliyetle buluruz ? tesekkurler.

    syn mustafa Bey.


    diana mod 54 4.5 mm tufeğim için modifiye dusunuyorum. bunun için gereken nelerse almaya hazırım. modifiye için keçe - yay -kit vb. gerekli malzemeler neler olabilir ve bunların uygulanmsı için ne kadar bir maddiyat ve zaman ayırmak gerekiyor ? maliyet ve zaman olarak bilgilendirirseniz sevinirim. arzu ederseniz pm den de yazabilirsiniz. tesekkurler.

    tesekkurler.
    tufeği sokmeye niyetim yok zaten sokersem toparlayamam. :)
    benimkisi sadece uzun sure kullanmak için yağlaması nasıl olmalı o konuda meraklıyım.
    namluyu kırınca hava bosaltma deliği var. oradan yağ damlatmak gerekir mi. kullanma kulavuzunu okudum ama anlamadım :)


    bilgi için tesekurler.

    hw 90 model havalı tufek bakımı ve yağlaması nasıl olmalı ? yağlamak için yay yok piston bakımı nasıl olmalı ? yağlaması gerekli yerleri nereleridir ? tesekkurler.

    mirzabatu ' dan alıntı.


    Hatsan AT44 WX 10 LW NAMLULU


    arkadasım ben bu tufekle rahat 10 kutu pellet bıtıtır rdım yanı 2500 tane eder buda ama pelletler ateslı sılah cekırdegı gıbı sert olmadıgından namlu omru ateslı sılahlarda 25000 adet tır havalı sılahlardabu omur daha uzun olacaktır



    burada yazıldığı gibi havalı tufek ve tabancalarda namluların ömrü hakkında ne yazılabilir?
    örneğin bir diana marka havalı tufeklerin namlu ömru uygun sartlarda kullanımında atış sayısı nedir?
    ateşli silahlar gibi örneğin 25000 atış sonunda namlu değiştirmek mi gerekir .?
    tesekkurler.

    alıntı syn raptorx


    Fatih biz silahın tüpünü 200bara (200barı geçme) kadar dolduruyoruz ve 3 şarjörü attığımız zaman 120bara düşüyor, zaten göstergedeki yeşil bölge 200-120 bar arası, sonra atmaya devam ediyorsun ama güç düşüyor olması lazım, chrono ile henüz ölçemedik. Yanlış hatırlamıyorsam 1 şarjörde 160-170 bara, 2. şarjörde 140bara falan düşüyor.
    Dikkat etmen gereken şeyler:
    1. tüpü çok yavaş doldur, vanayı birden açma,
    2. bleed valften ekstra havayı/basıncı alıp c..ü sonra çıkar
    3. 20 dolumda bir silahın tüpünü beraber beyaz kutuda bulunan aparatla tamamen boşalt (gerçi bu sanırım özellikle pompayla hava basıldığında gerekiyor)



    burada tupu tamamen boşaltmak problem yaratır mı ? pompa ile dolumda bunu yapmak gerekiyor mu? ben pompamı yeni aldım. hill marka . ve yaklasık 20 sefer dolum yaptım. şimdi ne yapmam gerekiyor ? saygılar.