kalashnikof adlı kullanıcının mesajları

    Çin malı imiş
    "Norconia GmbH
    1988 yılından bu yana
    Rottendorf / Almanya'da bulunan merkez 28 yıldır 1988 yılında kurulmuştur ile, Norconia Norinco, Çin'deki en büyük ve önde gelen silah üreticisi aittir.
    NORINCO ateşli silahlar nedeniyle güvenilir işlevselliği, makul bir çalışma manship ve mükemmel fiyatlara dikkat çekiyor."

    zetax hacam yani bu tufek bariz cin mali. Bu keceyi yaglama konusunda ne dersin bayagi dizelleme yapiyo ve bildigim kadariyla ara sira yaglamak gerekiyo

    • merhaba arkadaslar elime eski bi tufek gecti NORCONİA B1 marka bakim yapmak icin soktum. Gordumki kecesi zannedersem koseleden biraz yagladim bakimini yaptim tufek duman dumana gidiyor bu koseleye ne kadar yag suruluyor acaba. Eski ustadlarin dikkatine. Bir sorum daha olacak bu marka ne mali we tahmini kac yasindadir bu tufek. Saygilar

    gelenler 7,5j ye göre gelecektir iyiki mod 350 mi alıp koymuşum kenara :)

    ewt haklisiniz gelenler 7.5 joul geliyor ama modifiye ile orjinal gucune getiriliyor yay degisiyor orjinal diana yay takiliyor . Birde hawa trensfer deliginin orada ince bi delikli pul war onu cikartiyorsunuz gucu orjinale donuyor. Benimkide 7.5 joul dü modifiye yaptik.

    Abi maalesef stokta var gözüküyor ama yok. Yusuf beyle de muhabbetimiz var artık bunların Türkiye ye girişi zor ne zaman açılır bilinmez diyor. Dediğiniz gibi inşallah05 bir sıkıntı olmaz :)

    05.03.2016 tarihinde awdogadaki son mod 54 ü aldim ben oradayken bi arkadas daha geldi oda 54 ü sordu su an yok dedi ama gelecek dedi. Su mod 54 dedikleri kadar war siddetle tawsiye ederim. Awdogayi ara mehmet ali neyle gorus bence gercekten musterisine deger wern biri cok ilgili.

    bayadır inceliyorum.tatmin edici bilgl ve yorumlara ulasamadıgım önemli bir konu bence.hangi marka pompa hangi marka tüfekte ne kadar pompalamak gerekir ,pompa markaları arasındaki zorlanma farkları ve pompalama sayı farklari nelerdir vs vs.örnek HPI arkadasım 100 bardan 200 bara 120 pompaladim demiş.bu ve buna benzer net ve anlasilir bilgi vermek zor olmasa gerek.biraz geç oldu ama yinede tesekkur.herkezin arabası yok,dolayisi ile bu pompa konusunda kullanicilarin daha fazla bilgi vermesi çok faydali olacaktir kanısındayım.konuyu açan arkadasıma ayrıca tskler.

    hatsan galatian 2 nin tupunu. 0 dan 200 bara 250-260 pompalamayla dolduruyorum optima marka pompa ile. Pompalama o kadarda korkulacak bisiy degil bem ewde doldurup atisa gidiyorum bi de atista dolduruyorum toplamda 80 atis yapiyorum. Daha sonra yaylilarla dewam :)

    Benim diana mod 54 e mi?
    16j yay takıldı o kadar.
    Orhan arkadaşımızdaki mod 54 ise ona modifiye yapılmadı kendi gücü o

    orhan arkadasimizda ki mod 54 ten bahsediyodum hocam benim galatiam 140 metreden timer tenekesini delemedi (jsb 18.13) acaba bi sikintisimi war.(150 bar basincla) aldigim arkadas yanlislikla peleti bir kez sarjöre ters taknis o sekilde atis yapmis bi hasar mi olustu acaba.

    magnum sinifi tüfekleri alttan yada yandan kurmali üretseler bence böyle sorunlar yasanmaz. arge yaparken bu namlu eğilmesini görmüyorlarmi hele bide mod 125 gibi güç canavarinda. optimanin kundak ve mekanizma bağlanti vidalari ters diş sökme yönüne sikiliyor.bu güne kadar gewşeme kesinlikle yapmadi. tormavida taşiyan arkadaşlara önerilir :)

    sn polka, benimde bu tüfekte namluyla ilgili bi sikintim yoktu genel bi bakim icim gönderdim hatsana tüfek uzun sure kullanilmamisti, hatta yay bile degismedi kece degisti namluda duzeltilmis kağittada yaziyo. benim namlu yamuk değildiki bu hafta bi uzum mesafe deniycem bakalim. yine sağa cekerse:-) direk hatsana geri bakima.

    sn komser hocam ilgin için teşekkür ederim. benim tüfek 2007 model namluyu kacirma gibi bi durum olmadi zaten bu tufekle en fazla 2000 pellet atildi. bu tufegin gucu mod 125 sniperlara yakinmidir? ayrica önceki mesajimdaki test işe yararmi? saygilar hocam

    hocam kendimce şöyle bir test yapsam; mesele 10 metreye merkeze nişan alip atiş yaptiğimda merkezin 2 cm sağina vuruyorsa, 30 metreye merkeze nişan alip atis yaptiğimda da nisal 4-5 cm sağa vurmasi gerekir dimi , eğer tabi namlu yamuk ise. bence mesafe uzadikca sağa acilma daha cok olmasi gerekiyor. bu pazar atisa gidecegim bunu deniycem.

    zatex hocam arpacikta bi sikinti gözükmüyor. oynama falan kesinlikle yok. acaba serwistekiler alt ust yerine yanlislikla sağa sola eğmiş olabilirlermi? nasil düzeltildiği hakkinda hic bi bilgim yok sadece fikir yürütüyorum.

    slm arkadaslar bakima gönderdiğim optima 6.35 im geldi ancak bi sorun war. 10 metreden sifirlama yaptim, daha dogrusu yapamadim. gez tamamen sola dayali hala sağ vuruyor. hatsandan gelen bakimda yapilan islemleri yazdiklari listede namlu düzeltme de işaretlen miş yani namlu elden gecmis. sifirlama yaptiğim pelet (jsb exact king 25.4 grain ve gamo hunter 21.76 grain) iki pellettede hep sağ vuruş yapiyor uzun mesafe daha atamadim. namlunun yamuk olup olmadigini nasil anlariz. yada başka bi sorun mu war acaba. saygilar.

    [quote='ZETAX','https://www.airgunturk.com/forum/thread/26900-Diana-mod46-5-5mm/?postID=314614#post314614']bir sonraki diana kısmetse 300r[/quoe] Hocam 300r uretimden kalkti diye duydum siz bu tufegi kullandinizmi? sarjor lü olmasi benimde ilgimi cekti gurupmani nasil acaba? saygilar

    Hatsana bazen parayla bile istediniz birseyi yaptiramiyorsunuz ilk tufegim optima 6.35 2007 uretimi on gun once yay kece degisimine gonderdim. Ve tufegin uzerine hatsan yazisi ve logosunu lazer isleme yapmalarini rica ettim ilk gorusmemde sorum yok yapariz dediler. İkinci gorusmemde beyefendi mumkun degil yapamayiz dediler. Ya ben bunu anlamiyorum adama soruyorum bu tufegi hatsan mi uretti ewet diyor peki neden logo vuramiyorsunuz diyorum yapamayiz diyor bu tufegi uretiyosan ismini uzerine yazmayida goze al. İlk tufegim olmasaydi su optima inanin ki hatsana hediye edecektim. İlk serwis deneyimimde beni uzdu. Tufegi geldigimde burada yaptircam artik.

    Merhaba arkadaslar yeni bir tufek almaya karar verdim. Pcp kullaniyorum yayli kullaniyorum co2 kullaniyorum fakat bahcede 30-40 metre civari atis yapmak icin sessiz ve kucuk bi tufek dusunuyorum su anda aklimda olan tufek diana mod 21 panter. Nasil bi tufektir acaba kullanan varmi? Atislara basladimmi ara wermiyorum biraz yogun kullanicam tufegi bunlarda yay saglammis ama yogun kullanima cok uygun degilmis galiba isabetli bi tufekmi kullanan arkadaslar warsa yorumlarini bekliyorum. Elinde olupta satmayi dusunen warsa goruselim. Saygilar