kalashnikof adlı kullanıcının mesajları

    Cvp icin tesekkurler hocam kullandigim pellet wolf super point 5.5 mm etek kisminda tir tir yok. Hatsan galatian2 5.5 mm kullanan arkadaslar hangi pelleti tavsiye ederler. Uzun ve isabetli atislar icim 120-150 metre.

    [quote='Somal','https://www.airgunturk.com/forum/thread/2039-GRUPMAN-ACCURACY-NEDIR/?postID=321375#post321375']Muhtemelen pelletle ilgilidir...silahi halihazirda kullanan arkadaslar daha iyi fikir vercektir. Satmana gerek yok yani hocan cvp icin tesekkurler kullandigim pellet wolf marka 5.5 mm etek kisminda tirtir yok. Hatsan galatian 2 ye en uygun pellet hangisidir? Arkadaslar yardimci olursa sewinirim saygilar

    Merhaba arkadaslar yeni almis oldugum hatsan galatian bir turlu sifirlanmiyor tam ayarliyorum merkeze yakin ilk atisim guzel ikinci de 5 cm farkli bir yere gidiyor bu arada atis yaptigim mesafe 11 metre ve tufek mengenede sabit. Daha alali 10 gun oldu sogudum tufekten uzerindeki durbun optima 3-12*44 aoe gurbun war. Ayni mesafeden hatsan 6.35 tufegimle destekli atis yaptim abartisiz neredeyse 6 sacmayi ayni delikten soktum sorunun bende oldugunu dusunmuyorum.yardim lutfen yoksa satican.