zeynel45 adlı kullanıcının mesajları

    Yok hocam alınmadım içeri :) Telefonda derdimi anlatamayınca gidip yüz yüze konuştum. Fatura, irsaliye, makpuz gibi bişey getir bu ürünün fiyatını görmem lazım dedi. siteden link gösterdim. olmaz belge lazım en azından kredi kartı extresi olur dedi onu bulurum dedim. ama arkadaşın kredi kartı üzerinden aldığım için arkadaşa ulaşamadım. Başka bi adam daha vardı oda bakmak istedi gösterdim dürbün fiyatını. ben dürbünlerden anlarım bunun fiyatı hiç 177 liraya benzemiyor bi tık daha kaliteli olsa bildiğin hawke dedi. yok abi bu işte dedim. sana yanlış dürbün göndermişler heralde baya kaliteli bi dürbündü çünkü dedi heyecanlandım :). Çinlileri kazıklayan ilk türk olabilirsin belki dedi :) ya yarına yada p.tesi'ye kaldı benim iş.

    Hocam bu işlemleri nerede yapıyorsunuz acaba? Misal ürün istanbuldan yurda giriş yaptı oradaki gümrük memurlugunda mı bekliyor? Bir sıkıntı olursa oraya mı gitmek gerekiyor?

    Yazilanlari ben de -bazilarina gulerek bazilarina da sasirarak- okudum. Burasi bir forum herkesin fikirlerini paylastigi cesitli urunleri tecrube ederek deneyimlerini aktardigi bir platform. İnsanlar av tufegiyle bek tufegi arasindaki farki anlayamiyorlarmis. Bir tufegin insana gorsel haz verip performansiyla sahibini memnun edecegini digerininse sadece amaca yonelik calismasi gerektigini anlayamamislar. Sahsen benelli tufegim yok ama olsaydi sagda solda atil vaziyette tasimaz onun yerine ucuz isimi gorecek bir tufek alirdim. Ava cikarken bayramlik cocuk gibi takim elbise giymek kadar absurt malesef :)