mizrakk adlı kullanıcının mesajları

    FX lerin hiç birinde regülatör yok yani öyle midir?
    Ben revolutionda olduğunu düşünüyordum yanılıyormuşum demek. Revolutionun fiyatı daha uygun ve gladiatordeki gibi güç ayar olayı olsa tadından yenmez.

    Hayırlı olsun isabetli kazasız belasız sorunsuz günlerde kullanın yeni silahınızı. Mustafa beyin yaptığı çok şık ve ince bir düşünce. Esnaf olmak böyle olmalı bence. Elden alışveriş yapıp çay içmek sohbet etmek gibisi yok.

    5,5 tüfeğim yeni olduğundan çok çeşit şaçma deneyemedim. Hatsanın kendi pelletleri gelmişti iki kutu onlar bitti pek memnun kalmadım onlardan. Bir kutu da FX almıştım onun yarısını falan kullandım henüz. Grupman için güzel gruplar yapılıyor ama daha fazla tahribat istiyorum. Her amaç için farklı pelletler lazım el altında galiba :) Onun için sormuştum daha ağır kullanmam fayda eder mi diye?

    at44 için uygunmudur bu pelletler ağırlık olarak? FX lere göre daha çok tahribat için tercih edilebilir mi?

    Şu an piyasada bulunan 5,5 mm ler arasında en ağırı ve hedefe en çok tahribat verebilecek olan pellet hangisi arkadaşlar. Hatsan at44 le atabileceğim bir pellet tabi.

    Tahliye vanasını iyice sıktığınızdan emin olun. Benim başıma gelmişti başta o hızlı dolum ucuyla pompanın bağlantısınıda iyice sıkın elle veya penseyle olmuyor 2 adet anahtar kullanın.

    Tüm PCP lerde azot gazı kullanılabilir mi? Hatsanın kullanma kılavuzunda sadece hava kullanın yazmış ama forumda gördüğüm kadarıyla azot kullananlarda çok?

    Moderatör hakkında bilgi alabilirmiyim? Standart bir modertatör sanırım o nasıl taktınız aparatı nasıl temin ettiniz. O moderatör ordayken tüpü sökebiliyormusunuz? Yine alyen anahtarlamı çıkabiliyor ancak

    bence araziye çıkarken silah ile birlikte bir adet fx pompayıda sırtına at (yaylıdan daha hafiftir pompalamakta o kadar zor değil) ikinci bir tüfeğe ihtiyaç olmaz (yaylıya)

    Ben pompa işine tövbe ettim büyük konuşmiyim ama bir daha elimi sürmem pompaya. Hele hele yarım milyar verip fx pompa almam var olan pompayı bile kullanmıyorum. Çoğu zaman arabayla gittiğim için scuba tüpünü bagaja koyuyorum. Birde genelde babamla veya yegenimle gittiğim için 2. hatta 3. tüfeğe ihtiyaç oluyor bazen. Atıcı çok tüfek az ;şrofls;.

    Şahis kanaatim PCP çok rahat ve daha profesyonel. Lakin her PCP nin yanında bir yaylı tüfek şart. Araziye gidildiğinde PCP nin havası bitene kadar PCP keyfi yaşanmalı eğlenceye devam edilmek isteniyorsa emektar yaylılara geçilmeli. Şahsen şu saatten sonra yeni bir yaylı tüfeğe para bağlamam. Ama yaylılarımı da zorda kalmadıkça satmam :)