mizrakk adlı kullanıcının mesajları

    Tüp hacmi ve ayarlanabilir güç sayesinde dolu tüple çok fazla atış yapma imkanından dolayı Gladiator derim.
    Revolutionun yarıotomatik olması çok güzel ama fiyat farkıda bir o kadar fazla. Revolution çok pahalı biri silah.

    Hatsan kullanıcısı olarak diyorum ki hatsanın pompası para verip alınacak bir pompa değil. Bedava geldi idareten kullandım ve scubaya geçtim. Kullananların anlattığına göre fx pompayı kullanması çok daha rahatmış. Eğer düşündüğüm kadar bir kolaylık farkı varsa o paraya çekeceğin işkenceye değmez.

    İstanbulda olanlar Mustafa beyin vereceği kompresör hizmetinden yararlanabilir ama başka türlü 300 bar basacak yeri bulmak güç olacak. 230a ikna edemedim ben dolumcuyu. 210 da durduruyorlar.
    O açık poligona gelmek ve silahı denemek için sabırsızlanıyorum. Üretim tamamlandığında hepimiz deneme amaçlı kullanabilecekmiyiz Mustafa bey?

    Öyle diyorsanız öyledir ben fx pompa kullanmadım hiç. Hatsan pompayıda 2 tüpü 1 er kere doldurmak suretiyle 2 kez kullandım. Öyle yatıyor şimdi pompa. İlerde büyük ihtimalle FX silah alacağım ama tövbe bir daha o pompa işine bulaşmam ben scuba gibisi yok.

    Okuması ve yazması kolay yapması zor vallahi :) Ben 100+ kiloyum ve hatsanın küçücük tüpünü 100 bardan 200 bara çıkartana kadar yarı ömrüm gitti. Gladiatoru pompayla doldurmayı düşünmek bile istemiyorum

    Hayırlı olsun. İyi günlerde sorunsuz kazasız kullanmanız dileğimle :)
    İsabetli atışlar. Gladiator hayalimdeki silah ama duygusal sebeplerle alamıyorum :S

    Doğrusu LOTHAR WALTHER mi ? Benimkinde böyle yazıyor. Ama öyle eşşek kadar yazması dikkat çekici tabi.
    Pompası arıza yapmayanlarda yollayabilir miymiş nasılsa bozulacak gibi geliyor bana yeni bir pompa yapmışlarsa ondan almak istiyorum. Gerçi scuba var artık ama ne olur ne olmaz.

    Bende yazmaya fırsat bulamamıştım yatagundan 2 kez alışveriş yaptım. İlk siparişimde bir dürbün ve dampa ayak istemiştim yanında şapka ile geldi ve dürbünden çok korkuyordum kargoda hasar görebilir diye ama okadar güzel paketlenmiştiki hayran kaldım. O baloncuklu kağıtlar başarılı :) Bende adını bilmiyorum onun. Şapka içinde ayrıca teşekkürler. Sonrada birkaç kutu pellet aldım onlarda hiç hasar görmeyecek şekilde paketlenmişti. Başka yerlerden yaptığım alışverişlerle karşılaştırınca paketleme çok başarılı. Yatagun çalışanlarına teşekkürler ve selamlar. FX lerin fiyatıda biraz düşse tam süper olacak :)

    Bende henüz uzun mesafe deneyemedim. Evde 12 metre yanında gelen dandik hatsan pelletlerle (iyice incelemeden şarjore koymaya çekiniyorum) eğer benden kaynaklanan bir hata olmazsa tek telik yapıyor. Ama delik büyüyor bazen :) Destekli atışlarda daha iyi olacağını düşünüyorum ama ben destekli atmayı sevmiyorum. LW olmasa bile bence isabetli bir silah. En azından parasına göre diyelim. Havalı silaha ayıracak 3 milyarlık bir bütçem olduğu zaman FX e geçeceğim tabi ozamana kadar daha iyileri gelmezse :)

    Hayırlısıyla ne zaman bitecek ve görme şansımız olacak bu silahı? Türkiyede böyle bir silahın üretilecek olması ve herkesten önce Türk tüketicilerle buluşacak olması heyecan ve gurur verici. Çalışmalarınızda başarılar Allah yardımcınız olsun..