mizrakk adlı kullanıcının mesajları

    Dürbün büyük bir dert değil daha sonra halledilir de şu tüp işi kafamı çok karıştırdı benim. Tüp değişmiş deniyordu ama hatsan değişmemiş demiş falan ;$., Bu silahları alınca tüplerini test ettirebileceğimiz bir yer varmı

    950 ye hatsan alasıya 1400 e evanix alırım silah bu işte fxden iyi olmasada hatsandan daha güzeldir :):):) ;avci;

    Yanlız yanındaki hediyeleri düştüğünüzde neredeyse bedavaya geliyor o yüzden fiyatı çok cezbetti. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Birde ilk mesajımda sorduğum şu tüp sorunu halledilmişmi acaba? Geyik yapmadan cevap verilirse çok memnun olurum.

    Selam arkadaşlar,
    Bu silah için yanında bir sürü hediyesi olan kampanya yeniden başlamış. Fiyatı çok uygun. Fakat kafamı kurcalayan en önemli soru ilk sayfalarda bahsedilen tüp sorunu tamamen çözülmüşmü acaba? Sonuçta hobi uğruna can güvenliğimi tehlikeye atmak istemiyorum.

    Bugun ne kadar av konusu açıldı böyle sezon başı falan mı?
    Av için olmasa da 200 metreden evanixin isabet durumu nasıldır acaba. Serçe büyükülüğünde bir hedefi vurabilir mi?

    CEvaplarınız için teşekkürler bir adet dampa ayak şart anladığım kadarıyla. Yatagunda dürbünlere bakarken şu dikkatimi çekti
    https://www.yatagun.com.tr/det…alther_3-9x40=&ID=702
    burada alt tarafta 2 seçenek var dürbünle ilgili aralarında baya bir fiyat farkı var ucuz olanı bütçeme uygun o fiyat hatalımı yoksa ne farkı var bunların. Paralaxlı almak istiyorum dürbünü ilerde PCP aldığımdada kullanayım diye nispeten iyi bir dürbün olsun istiyorum. Hemde yakın mesafelerdede büyütmeyi kullanabilmek için. sizce bu dürbün ve dampa ayak ikilisi benim işimi görür mü?

    Selamlar arkadaşlar, sahip olduğum crosman marka yaylı-pistonlu phantom tüfeğin yanında gelen dürbün ilk günden beri ayarlanamıyordu ve sonunda tamamen bozuldu. İçinden şangır şungur sesler geliyor ve ayar vidaları hiç bir görev yapmıyor. Gez ve arpacıkla atış yapmayıda çok seviyorum ama artık biraz daha uzun mesafeler için dürbün almak istiyorum. Öyle çok iyi olmasına gerek yok daha ilerde PCP ye geçtiğimde daha kaliteli bir dürbün alırım diye düşünüyorum. Bana şöyle 150ytl'ye kadar nispeten kaliteli iş görecek zoom özellikli bir dürbün tavsiye edebilir misiniz? Birde elimde olan dürbünün ayakları 2 parçalı ayak. Bu yeni dürbünü dampa ayaklamı takmalıyım yoksa bu ayaklar iş görür mü? Birde bu dürbünü yatagun vs. alışveriş sitelerinden alırsak bu dürbün kargocuların taşıması sırasında hasar görmez mi. Çok kötü davranıyorlar kargolara.

    Çalışmalarınızda başarılar dilerim, sonuçları ve ürünü merakla bekliyoruz. Bu pazarda yerli bir firmanın başarılı bir ürün yapması hepimizi gururlandıracak.
    Birde keşke seri atış yapsaydı revolution gibi. O zaman tadından yenmez vallahi