Kaanbaba adlı kullanıcının mesajları

    Merhabalar anladığım kadarıyla co2 tüplü tabancalardan istiyorsunuz. ben olsam kesinlikle ve kesinlikle zoraki modelini alırdım

    kullanması biraz meziyetli olabilir fakat isabetteünyaca ünlü markaları tokatlayacak bir tabancadır.
    yıllardır keyifle kullanıyorum bir kere bile arıza vermedi.

    Cemal Bey,


    Değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Tabancanın ne kadar sevildiğini buradan okumuş, görmüştüm ancak siz yazdıktan sonra videolarını da izledim.


    Anladığım kadarıyla bu tabancada isabet, atış hızı ve ayrıca tahribat gücü özellikleri baskın. (Tecrübe ve bilgi eksikliğim nedeniyle yakalayamadığım noktalar olabilir.) Tabanca, yapısal formu ve sizin de bahsettiğiniz doldurma ve kullanma yönünden ise şu aşamada ihtiyaçlarımı karşılamıyor malesef.


    Baskın özellikleri yönünden kesinlikle kaçırılmayacak olduğunu düşünsem de benim açımdan bu tabanca için bu bütçelere çıkmam gereksiz gibi görünüyor.


    Siz ne düşünüyorsunuz?

    Merhaba,


    İsmim Kaan, avukatlık mesleği icra ediyorum. Foruma 2016'dan beri üyeyim kullanıcı adım biraz sert kabul ediyorum :)


    Az evvel bir de konu başlattım.


    Herkese sağlıklı günler,



    Kaan

    Merhaba,


    Öncesinde yalnızca bir kaç defa poligonda olmakla beraber atış tecrübem çok düşük.


    Ateşli silahların belirli bir tecrübe istemesi ve şu dönemde bana maliyetli olacak olması ve silahlara olan ilgim nedeniyle bir havalı tabanca almak için yardımlarınıza başvurmak üzere uzun süredir üyesi olduğum Airgunturk'te ilk konumu açıyorum. Hızla artan döviz kuru nedeniyle 2020'deki fiyatlar yeni bir konu açma ihtiyacı doğurmuştur.


    Amacım;

    *Atış becerimi geliştirebilmek için ilk adımı atmak,

    *Bu doğrultuda sapmayı en düşük düzeyde tutabilmek,

    *Bütçemi oldukça düşük tutup tecrübe edindikçe ekipman artırmak ve gerekirse ateşlilere atlamak,

    *Gerçek tabanca hissiyatına alışabilmek için co2 tüp destekli tabancalara yönelmektir.


    Bu noktada şu an 400₺ altında;

    1-KWC Sig Sauer 2022

    2-Ekol Es P66 ve Compact modelleri,

    3-SG Bersa Thunder 9

    isimli silahlar dikkat çekiyor.


    2 numaralı tabancalar yerli üretim olması nedeniyle daha yüksek özelliği daha uyguna sunabilir diye düşünüyorum. Ancak malesef Replica Airguns'ın incelemesine göre uzun namlulu model 10 metreden atışlarda sapma çok yapıyor. 1 ve 3 numaralı tabancalar ise sırasıyla Osman Ortaç abimizin ve yine Replica Airguns'ın incelemelerine göre 6-7 metreden yaklaşık 1-2cm sapmalar yapabiliyor. Yukarıda sıraladığım amaçlar doğrultusunda ve incelemelerden elde edilen verilere göre tecrübe etmediğim ve hayatımda olmayan bir şeyi benim için mukayese etmek oldukça güç. Örneğin 10 metrede bu 4 modelden hangisinin ya da uzun ve kısa namlulu Ekol'lerden hangisinin daha tutarlı olduğunu veya yeni üretim Ekol'lerde sorunun giderilip giderilmediğini eldeki verilerle kestiremiyorum.


    ***Ne kadar ekmek o kadar köfte ancak BU KONUYU ÖZETLERSEK EĞER 400₺ altında (Maksimum 100₺ aşabilriz, aslında bütçe fazla sorun değil ama yüksek tutmak istemiyorum giriş için. Çünkü ileride ne istediğimi ne kullanmak istediğimi seçebilmek istiyorum.) en tutarlı co2 havalı tabanca hangisidirin cevabını aramaktayım.


    Sağlıklı günler,



    Kaan