blodnigt adlı kullanıcının mesajları

    Aksu av dan almış olduğum tüfek sıfırlama sehpam gayet iyi bir şekilde ambalajlanmış olarak ve sağlam bir şekilde zamanında bana geldi. Teşekkürler.

    İyi günlerde kullanın. Tahminim benim ürettiğim sehpa olabilir. :)

    Merhaba. Elinize saglık. Üretici olarak en az 2.5 mm et kalınlığında olması lazım. Tüfek gücüne göre daha kalın olabilir. Adres yazarsanız bir kaç adet yollayabilirim.

    bende aldim bugün sipariş yeni geçtim. Bakalım artık nasıl çıkacak ilk defa çok araştırmadan hislerimle bir havalı aldim umarım beni memnun eder

    hayırlı olsun. bu video size yardımcı olur biraz sanırım

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Ben av icin kullanmayacagim zaten sadece doğaya gidip cam siseler kendi belirledigim su sisesi vb hedefler icin atis yapmak niyetim var bunda bir sakinca yoktur herhalde bu arada kiymetli ustadlar dedigim tufek hakkinda bilgi verirseniz sevinirim cunku hala aydinlanmadim :) SAYGILAR

    hocam konuya pek hakim degilsiniz anlaşılan. av ile başladınız. şimdi ise doğada su şişesi cam şişe kıracağım diyorsunuz. dogada bırakılan kırık cam parçaları yangın çıkartabilir. yabani hayvanlara zarar verebilir. içinde su kalan pet şişeler direk güneş ışığına maruz kalınca yangın çıkartabilir.Hangi silah olursa olsun hedef atıcılığında önce kendi güvenliğiniz sonra çevre güvenliği önemlidir.mod 85 ortalama 750 fps ile pellet atıyor var sayarsak 45 derce açı ile atılınca 500 600 m rahat gidebilir. atış yaptıgınız yerın hedefın gerisini de bilmeniz gerkir.Bu konuların bazılarını bende bilmiyordum zaman ile bilgilendirildim. bu tür havalı tüfekler 300 400 m de bir canlıya zarar verir.

    Gelelim konuya mod 85 vortex güzel tüfektir. ayrıca mod 135 vortex de tavsiye ederim.bu tüfekler her ne kadar vortex olsada dürbün ayarı kaçabilir. ekstra dampa dürbün ayağı yada pistonlu ayak almanız faydanıza olacaktır. dürbünüz kullanacaksanız bu masrafa gerek kalmaz

    Yanlış bilmiyorsam ata arms Ankara turnuvasına da katıldı. ctesi atışlara katıldı pazar gelmediler. Bir kullanıcı olarak bende merak ediyorum. Ankaraya gittim pazar günü onlar gelmedi. Ne hikmetse temmuzda piyasaya sürülecek ürün hala ortada yok .

    bütçenizibiraz daha yükseltebilirseniz eğer, 2. el temiz hawke dürbün araştırın derim. 6/24-50 sidewinder 20x serisi. bulması biraz zordur. 2, el piyasası 1500 tl civarı. hem piyasası düşmez alması satması kolay olur. hemde uzun zaman kullanabileceğiniz dürbün olur.

    evet anlattığınız olabilir fakat yani bukadar pcp tüfek var turkiyede bunun başını çeken 2 tane firma var. Tüp dolum makinası yapabilirler ben kendimden örnek veriyorum pcp tüfek aldim geri iade ettim cok-da severek aldim kral jumbo. Sırf 300 bar scuba dolumu yaptiramadigim için imkansızlıktan. Yine kırma namlulu kalite bir tüfek alicam o şekilde devam edicem hobiye. Artık dürbün bozmayan gurupmani güzel bir tüfek önerilerinizi bekliyorum siz değerli hibidaslarimdan

    Herkez bildiği şekilde yardımcı oldu. Yalnız hiç bir pcp üretimi yapan firma kompresör üretmiyor. Ben pompa ile başladım. Bir zaman sonra 230 bar denk geldi uygun fiyata aldım. Sonra geniş hacimli tüp alınca 300 bar aldım. Bazen itfaiye doldurdu. Bazende kargo ile dolum yaptım. Kaç senedir böyle devam etti. Bir arkadaş dünya para verdi kompresör aldı geçende. Pcp ye 5 sene oldu başlıyalı. Onca zaman bu kahrı çektik. Şimdi siz istiyorsunuz armut dalda piş gel ağzıma düş. Pcp zahmetli geldi. Kırmalı olsun dürbün ayarı bozmasın VS.. Kırmalı tüfeklerin yaylı olanlar dürbün bozar. Pistonlu olanlar da daha azdır. Dampa ayak alsanız iyisinden en az 300. Yaylı için bir dürbün alsanız 500 birde tüfek 600. Ortalama 1200 1300 gözden çıkın. Ha 500 de alırsınız ama ne kadar saglıklı olur bilinmez. Pcp 18 gr 900 fps ile atarken kırmalı 700 ile anca atar.. Piyasada onca çeşit var. Açın YouTube izleyin videoları. Anlatan var.

    evet çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için. Rizede 300 bar scuba dolumu yapacak bir yer varmı onu araştırıcam bakalım bulabilecekmyim. Bulamazsam artık tüfeği iade edip hatsan flash alıp pompa ile kullanırım napalim. Flash için pompa ile kolay dolar diyorlar..?

    Dolumu sıkıntı etmeyin. Daha once ben kargo ile dolum yaptırıyorum. Daha yeni burda dolum yeri açıldı. 1 tüp ile 130 bara düşene kadar 2000 üstü atış yaparsınız. Ben pompa ile başladım. Açıkcası pompa tavsiye etmem. Bu benim görüşüm.

    herkese merhaba arkadaşlar.. Yeni bir kral arms pouncher jumbo 5.5 havalı tüfek aldim bu benim ilk pcp tüfeğim oldu.. yaylı tüfekleri bir kenara koyup artık biraz pcp kullanmak istedim insallah kazasız belasız kullanmak nasip olur. Siz değerli arkadaşlardan ricam 230 bar 6.67 litre bir tüplü bu silahı kaç defa doldurabilirim tüfek 200 bar ve 430cc. Sizin önereceğiniz bir scuba varmı teşekkürler iyi akşamlar.

    dolum hesaplayıcıya göre teorik olarak 16 17defa 120 200 bar dolum yapar diyor 6 lt 300 bar tüp. özelden iletişime geçerseniz yardımcı olurum.