elleriniz dert görmesin. ugrasıp yaptınız mustafa abi bizler için sagolun. artık bende güç olayında daha bıdı bıdı yapmam
basarılarınızın devamını dilerim.
hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Allah kaza bela vermesın hayırlı olsun insallah.
-
ammada orıng varmıs haa
yok sökmedımde namlunun mermı yatagında orıng var ona baktım ama bir sorun gözükmüyodu. mustafa abı yakında videolu anlatım yapacak sökümü için ozaman sökücem bakıcam Allah izin verirse. -
yok murat almadım saglam gözüküyo baktım dün . sagol.
-
vallaha murat oring i degistirim dıyolar ondan olabılır dıyolar ama orınk ne nerde satılır nereden takılır hiçbir fikrim yok

-
tebrik ederim. ama air arms yi yabana atmayın yakında aa cılardan bir bomba gurup gelebilir.

gerçekten harıka olmus tekrar tebrik ederim.
-
evet sana katılıyorum sonuna kadar güç olarak acayip güclü. air arms ilede daha kıyaslamama gerek kalmadı. bugun tasko
6-24+40 mildotlu dürbün aldım napım param kalmadı daha mecbur mıldotlu ucuz bişey aldım. sıfırladıktan sonra evimin balkonundan ortalam 120 metredekı bahçede teneke görbüm 10kg lık yag tenekesi. yanı tesadüf biri atmıs bende hedef olarak gördüm onu
ve 3 atış yaptım tabiki fx palletle. 3 atışım ortalama kola kutusunun altı kadar mesafede toplandıgını gördüm. ve tenekeyi güzelcede deldi. ve inanılmaz mutlu oldum. tüfegimi çok seviyorum. herkeze tavsıye ederim saygılar sevgiler herkeze...... -
yanı kımsenın kıyasladıgını görmedigin için sana ilginç geldi. buda bana ilginç geldi
neyse ben bir deneme yaptım sonucunu merak ettigim için ve merakımı giderdim. -
yaylıyla kıyaslamamın neresi ilginç. optıma ile air arms arasında nekadar güç farkı var diye merak ettim ve denedim ortalama aynı çıktı. şimdi burda ilginç buldugun ne.
-
tabiki degil. optima daha güçlü dianadan.
-
Hakan yaptığın güç test'i hatalı sonuç verir, en iyi test penetrasyon ile yapabilirsin, bir mum kalıbı yap ve iki silahınlada aynı peletleri kullanarak test et ve gör, pcp ye yaklaşamaz bile, tabi disel yapmadan.
mustafa abi ben bu lafınız üzerine aa optımadan daha güclüdür dediniz dedim. yanı yaylının yanına bıle yaklasamaz dedinizya demekkı aa daha güclü optımadan anlamına gelıyo. neyse bir önemi yok sanırım. zamanla uzak mesafe testleride yaparım aradakı farkı burda paylasırım belkıde ben yanlıs ölçmüsümdür. saygılar.
-
yok mustafa abi olurmu öyle sey güç ayarı sonda
ama simdi birde yag koydum dizel yaptım optımaya mumun boyu 20 cm ilk attıgımda 9 santim deldı simdi dizel yaptım mumu deldı gecti yanı 20 santım deldı gectı
2 mislıden fazla deldi mumu inanamadım. ee simdi çift kat dizelmi yapmıs oldum öyleyse. air arms canımı sıktı şimdi
olsun vatan millet sagolsun 
-
mustafa abi vallaha bana fark çok az geldi yanı ben baya bir fark olacak sanıyodum yanı sızın demenize göre. ama birde şu var optımanın yayını kecesini ve gresini degistirdim bundan 10 gün önce ve toplamda 20 atıs yapmadım. acaba diyorum bundanmı cok güçlü tüfek aa ya yakın güç var. ama diselde yok suan.
-
mustafa abi şimdi evde büyük bir mum vardı testi yaptım. optimayla disel olmasın diye önce 6 atıs yaptım tahtaya sonrada muma atıs yaptım sonuç üzücü oldu.
optima 550- fx pallet- 9cm
air arms s410- 160 bar-fx pallet- 10cm
eee neden böyle oldu mustafa abi vallahi tam düsündügüm gibi arasında cok az fark var.
-
tamam ozaman ben bir mum kalıbı hazırlayıp testi yapım. dürbün olayına gelınce zaten mustafa abının dedigi sekılde yapmayı düsündüm ama simdilik gerek duymadım. verdiginiz fikirler için tesekkür ederim.
-
evet murat mustafa abinin dedigine göre bunlar ellizmiş. seninde dedigin gibi hücreler bayaga bölünmüş. ozaman ne yapmak lazım biraz hücre lazım bunlara mesela güzel bir modifiye. 30 grain wasp magnum 300 mt-sn harika olur. vallahi şaka bir yana ben bu tüfegin gücünden pak bişe anlamadım benim optimayla aralarında cok az bir güc farkı vargıbı. cünkü dereye dogru attım ikisinide aa enfazla 30 metre fazla gitti gibi geldi bana. ben sandımkı 200 metreye rahat atar sise kırarım dıye düsünmüstüm ama 200 e atmıyo hemde dürbünün en alt kısmıyla dıbıyle nısan alıyorum yakına düsüyo pallet. anlamadım neden tam güçte atıyorum hemde
benimmi yanlısım var acaba. -
havalar düzeldi herhalde arazıye cıkmısın
vallahi bravo süper olmus atısların. keske video falanda cekseydin. -
eline saglık çok güzel bir gurupman olmus harıka.
-
sagol murat beni şımartıyosun. ama bak daha güzel atışları senden bekliyorum haaa. nasılsa benim tüfegin ikiz kardeşi sende

-
vallahi süper görünüyo tüfek ile dürbünün kombini. mustafa abınınde dedigi gibi tabiki sizde biliyosunuz dürbün mahvolmasın diananın üzerinde sarsıntıdan. sonrada dürbünü bana satmadıgınıza pısman olmayın
saygılar. güle güle kullanın.