teşekkür ederim ama 140 metre az bir mesafe degil yanı 200 metrede cok cıddı bir mesafe 12 cal av tüfegi için yanı denemek lazım bişey diyemem. ve gezde yok sadece arpacıkla nişan alıyorum. ayrıca tabiki tek kursun attım yanı kus sacması böyle bir delık yapmaz tabi 5 metreden sıkmazsanız
iyiaksamlar.
hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tasekkür ederim tebriklerinize. ayrıca safirlede yapılabilecegine eminim. sadece denemek pratik yapmak lazım. saygılar sevgiler.
-
merhaba arkadaşlar.
dün can sıkıntısına köyde 12 cal. olan pompalı şeritli av tüfegimle önce 110 metre sonrada aynı hedefi 140 metreden atış yaptım sonuç benım için mutluluk vericiydi. mesafeyi google eart tan yaptım. hedef olarakta sunta kullandım hedef ortalama bir tepsi büyüklüğünde. ilk kez böyle bir mesafeyi deniyorum ama kesmedi en kısa zamanda mesafe bulabilirsem 200 metre denemeyi düşünüyorum. atışı sandalye üzerinden destekli yaptım.
-
turan güzel bir ricada bulunmussun. evet arkadaşlar Allah rızası için bir iyilik yapın bizlere lütfen.
-
ya turan ne önemı var sen sök olmazsa yaylıya gerı dönersın.
alttarafı 2.000 tl lik sılah lafımı olur

-
haydaaaaaaa daha tüfege doymadan öbür tarafamı gidicez şimdi tüfek elımde patlıcak ha. e bunun bır yolu olmalı ilk kez duyuyorum böyle bişeyey. mustafa bey bir yol gösterın bize yoksa kaza kursununa gidicez sanırım. tüfegin havasını boşaltıp sökelım dıcem bız temızleyelım yada bakım yapalım dıcem sanırım hava full bitince pompa ile doldurulmuyo. bir care lütfen neyapıcaz bir ton adam var pcp kullanan ve pompayla dolduran. saygılar.
-
teşekkür ederim çok faydalı oldu bu bilgi çünkü bende aynı sorunu yaşıyordum bazen bi atıyorum yavas gidiyo megerse ayar düsükmüş elım takılmıs

-
gercekten kıl payı kurtulmussunuz Allaha şükür kurtulmussunuz. çok gecmıs olsun.
-
evet turan sendekının aynısı bendede oldu yanı 2 farklı dürbün 2 farklı ayak denedım genede 15 metrede sıfırlanmadı bende mecburen arkasına film koydum ve öyle kullanıyorum.
-
adamla gurur duydum bravo. işte gerçek yetenek budur bence. paylastıgın için tesekkürler

-
turan red dot ile harıka yapmıssın tebrik ederim. ama mustafa abınınde dedigi gibi dürbünle dene harıka gurupmanlar yaparsın.
-
merhaba. garantisi varsa aldıgınız yere basvurun ilgilenirler.
-
afiyet olsun mustafa abi. bu yorgunlugun üzerine bir acı kahve iyi gider. -
ozaman bana göre en ideal olanı. ilk yaptıgınız mustafa abi yani.
fx 16 grain paller
agır çekic
orjinal yay
1000 fps den baslayıp 30 atıs sonunda 1000 fps olan tablo bence cok güzel.
emeginize ve ağır cekicinize saglık mustafa abi

peki mustafa abi bittimi denemeleriniz şimdi. yanı farklı cekıc yada yaylarla farklı denemeler yapacakmısınız. saygılar sevgiler.
-
elleriniz dert görmesin. ugrasıp yaptınız mustafa abi bizler için sagolun. artık bende güç olayında daha bıdı bıdı yapmam
basarılarınızın devamını dilerim. -
Allah kaza bela vermesın hayırlı olsun insallah.
-
ammada orıng varmıs haa
yok sökmedımde namlunun mermı yatagında orıng var ona baktım ama bir sorun gözükmüyodu. mustafa abı yakında videolu anlatım yapacak sökümü için ozaman sökücem bakıcam Allah izin verirse. -
yok murat almadım saglam gözüküyo baktım dün . sagol.
-
vallaha murat oring i degistirim dıyolar ondan olabılır dıyolar ama orınk ne nerde satılır nereden takılır hiçbir fikrim yok

-
tebrik ederim. ama air arms yi yabana atmayın yakında aa cılardan bir bomba gurup gelebilir.

gerçekten harıka olmus tekrar tebrik ederim.