tesekkürler sagol ![]()
hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tesekkürler. kagıda atış yapacaktım ama teneke daha sexi olur diye tenekeye attım
birde kola kapagı atısım var ekleyebilirsem birazdan onuda eklerim bu baslık altında. herkeze saygılar sevgiler. -
uyarın için sagol ama dikkatlıyımdır o konularda. soldakıde benım ev dag evi gibi bir yer benim ev tek ev cok uzakta mahalle var ama yine atıs ıstıkametimde degil. saygılar.
-
uyarın için sagol ama o sag taraftakı bına degil samanlık
orası benım köyüm ve benden baska kımse yok hatta yakınlarımda ev bile yok arka taraf ise direk orman. silah 190 bar civarlarında idi hatırladıgım kadarıyla. tesekkürler iyiaksamlar. -
air arms s410 xtra hava rüzgarlı 60 metreden sandalyenin üzerinden destekli 3 atış yaptım tabiki fx pallet kullandım. hedef olarakta 5 kg lik yag tenekesının altını kullandım ilkönce bir atıs yaptım sonra o yaptıgım atıs delıgıne nısan alarak 3 atıslık gurup denedım.
Original Video - More videos at TinyPicbuda gurupmanın resmi.
-
hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın.
-
verdiginiz bilgi için tesekkür ederim.
-
dynamıc. pekı bu palleti deneyen varmı sert malzemeden yapılmıs delıcılıgı iyi oldugunu gördüm ama hiç denemedim. 14.5 grain olmasıda cıkıs hızını artırıyor. ama ben gurupmanını merak ediyorum.
-
hayırlı ugurlu olsun iyigünlerde kullanın tüfeginizi.
-
çok tesekkür ederim darısı başınıza insallah.
-
t14 üm yok ama alırsam bende böyle yapmayı düşünüyordum tam olarak yanı hayalımdekı t14 ü olusturmussun. emınım cok para harcamıssındır cok hoş olmus ellerine saglık iyigünlerde kullan.

-
e hadi hayırlı olsun sonunda kavuştunuz tüfeginize Allah kaza bela vermesin.
-
-
murat keske cok sıkıcana arasına musluklara sarılan o beyaz şeyden sarsaydın adını unuttum ama sanırım o kacırmayı engellerdi. tüh üzüldüm şimdi aksılık işte umarım baska sorun olmaz

-
eyvallah selçuk abi sagolasın

-
teşekkür ederim sagolun

-
vallahi bravo gerçekten harika atış.
-
air arms s410 sl xtra fac
en düşük güç ayarında sandalyeden destekli fx pallet 10 metre 5 atış. canım sıkıldı ilk kez gurup calışması denedim
sanırım tek delik oldu yanındaki fx pallet dik şekilde yanında duruyor. pompam gelsin 50-100 metre gurupmanlarıda denicem. tüp 110 barda...[Resim Engellendi: http://s2.directupload.net/images/091130/temp/iqf3zcvt.jpg]
-
çok tesekkürler elinize kolunuza saglık ama keske 16 g fx pallet te deneseydınız. saygılar sevgiler.
-