hgfdsa adlı kullanıcının mesajları

    anladım mustafa bey. ben yatagunda hep tl fiatı gördügüm döviz görmedigim için böyle düşündüm. anlasılan aa lar gelene kadar fiatı alıp basını gidecek. saygılar iyiaksamlar.

    merhaba arkadaslar bişeyi cok merak ettim. air arms s410 xtra nın fiatı 1.860 tl idi. ve bu bana olan özel fiat yanı buzamana kadar yaptıgım alısverıslerımden dolayı yapılan indirim. ama gün gectıkce tüfegin fiatı artıyor suanda fiatı 1.903 tl bana olan indirimle beraber. pesın fiatına 10 taksıtle alınacak demişti mustafa bey ama fiat devamlı artıyor. bilgisi olan acıklayabılırmı acaba ben bunu anlayamadım yanlısmı hatırlıyorum acaba.

    paylaştıgın için teşekkürler cok güzel bir dürbün gercekten. air arms s410 xtra fac üzerine bu dürbün altınada bipod ve tüfekte modlu oldugunu hayal et mesela 16 grain 1000 fps vallaha tadından yenmez ;şrofls;. haksızmıyım. saygılar sevgiler.

    peki mustafa bey ben bu tüfegi aldıgımda siz tarıf ederseniz ben güclendirebilırmıyım kendım okadar basıtmı. istedigim zamanda eskı ayaına gerirebilim. ve sıtandart halı ile kac atıs yapabilirim 200 bar dolumda acaba. yanıtlarsanız memnun olurum tesekkürler tekrar.

    herkeze merhaba. bir sorum olacak sizlere acaba ilk sayfadaki s410 için hız verileri dogrumu yanı modifiyeziz bir s410 nun hız verilerimi yoksa modifiyelimi eger standart bir s410ise yeni gelecek olanların hız verileri neden 870 fps olarak gözüküyo. bu tüfekten alacagım için arastırıyorum biraz :) tesekkürler.

    merhaba arkadaslar eee nezaman bulusuyoruz ben bugün atısa gittim tek basıma güzel zaman gecirdim. ama tekbasıma biraz sıkıcı oluyo haberleselım bulusalım artık. evet kımler gelıyo ve nezaman bulusalım. iyiaksamlar sevgiler herkaze..

    :thumbup: karadeniz team cılar etrafınızda şarapçı alkolik varsa rica edin bize şişe falan biriktirsinler bol bol şişeye ihtiyacımız olucak benim işyerim deniz kenarında ama şarapçılar azaldıgı için şişede bulamıyorum heeeyyy gidi nerede eski şarapçılar adım bası sarap ve bira şişeleri olurdu. keske zor günler için toplayıp biriktirseydim. ben şimdilik kola ve soda şişeleri biriktirmeye basladım ramazana kadar. yani atış bulusmamıza kadar şimdiden 20 tane oldular hadi patlat bizi patlat bizi dercesine gözüme bakıyolar ;şrofls;. herkeze iyiaksamlar saygılar.....

    oooo eyvallah kardeş senmiydin yaa :) aramıza tekrar hosgeldin ozaman üye olmana sevindim. bu forumda yok yok ne ararsan nekonu istersen bak ögren yardımcıda olur herkez seve seve hersey burda. hadı gelınce görüsmek üzere. ramazandada bol bol atıs yaparız ama önce bu foruma ait olan yataguna bir bak orda cok güzel silahlar var almısken iyisini alırsın bir defa alırsın. benden tavsiye. bu çok güzel bir hobi insanı kahvehaneden falan uzak tutar her bos vaktınde arazıde alırsın solugu.


    http://www.yatagun.com.tr/ burayı bir incele istersen. iyiaksamlar :thumbdown:

    merhaba waypir 78 ben hakan ordu merkezdeyim siz nerede oturuyosunuz acaba. ben ramazanda müsaitim bulusup hepberaber atıslara gidebiliriz. ayrıca karadeniz team logosunu imznıza koyabilirsiniz. aramıza hoşgeldiniz :)

    aytaç bey tüfeginiz hayırlı ugurlu olsun. keske ordu merkezde olsaydınızda tüfegi bir görebilseydım hastasıyım o tüfegin çünkü encokta tam olarak namlu cıkıs hızını ve kac atıs yapabildigini merak ediyorum tüfegin. hoşçakalın.

    evet allahtan dianam var yoksa cok daha fazla tepkı verebilirdim. önceden en iyi tüfegim optima 550 idi ama artık diana var dogru söylüyosun bende umursamıyorum artık kırılıp dökülsede cöpe atarım daha geri yollamam. demekki hatsandan agzı yanan tek ben degilmisim baskalarıda varmıs X( saygılar sevgiler herkeze. :)