hgfdsa adlı kullanıcının mesajları

    :) esnaflık çok baska birsey. yıllardır dondurma satarım külahtan dondurma düserse para almadan yerine yenisini veririm çünkü o benim kabahatımdır güzel yerlestırememısımdır külaha dondurmayı. yanı kabahatlıysem müsteriyi magdur etmeden ve güvenlerini kaybetmeden herzaman ilgilenirim. ama her esnaf bir degil tabiki. bilsem 2 kısı degil fabrikadakı herkezı tek tek arardım belkı psikolojısı iyi olan birine denk gelebilirdim. neyse olan oldu babama babalar günü hediyesi optıma trio alıcaktım almadım allah muhafaza ondada bir sorun olursa nasılsa fabrikaya göndermem diye almadım. olan oldu umarım baska kımse benim gibi magdur olmaz. herkeze saygı ve sevgiler.

    selçuk abi bir anımıda ben anlatim. birgün babam bana köydeki 2 tavugu kes al gel dedi ozamanda 15 yasındayım bende gittim kesmeye ama kanatlarını tutupta ayaklarına basıp bıcagı vuramadım hayvana allahtan avcılık ruhum var gittim pompalıyı aldım 2 metre mesafeden direk kafalarına ates ettim 2 sininde kafaları uctu resmen çünkü kafaları bulamamıstım darmadagan olmus tabi can havlıyle ikiside cırpınıp ordan oraya ucusup durdular 15 dakıka sonra öldüler anca. sonra arabaya yanı dolmusa bindim eve dönüyorum arkadasa tavugu nasıl vurdugumu anlatıyodumkı önde oturan yaslı hacı amca bir döndü arkaya vay efendim tavuk vurulurmuymusta vay efendim günahtır haramdır da falan filan. haaa bide bagırarak söylüyo adam megerse hocaymıs yerin dibine soktu beni rezil etti. kus vuruluyoda tavuk neden vurulmasın dedim. ikiside kanatlı neolacak dedim adam hep köpürdü o baska bu baska dedi kısacası vurup vurduguma bin pisman etti adam beni ;şrofls;. herkeze saygılar ve iyiaksamlar diliyorum. belkı kesseydım tavukları bende elımı kesebilirdim ;lol;

    *orco* kardes benim düzgün konusmadıgımı nereden cıkardın yazdıklarımı dikkatlı okursan nekadar düzgün konusup rica ettigimi yazdım hata benim degil onların. arkadaslar iyidilekleriniz yardım etmek istediginiz için hepınıze tesekkür ederim ama bazı arkadaslar konuyu tam okumadan konusuyolar dikkatlı okuyup öyle konusup yazın lütfen saygılar iyiaksamlar.


    hayatım boyunca kımseye saygısızlık etmedim asla ama herkeze sıfır tüfek yada parcası degismiş tüfek yollanıpta bana busekılde gelınce kusura bakmayın ister istemez kızdım ve kızmaktada haklıyım bazı arkadaslar sagolsunlar bana hak verdiler olsun önemı yok diyorum artık alttarafı havalı tüfek önemsemiyorum artık. ve hatsan için söylediklerimi geri alıyorum sınırımden söyledim çünkü. hepinize iyiaksamlar.

    birkaç kişi tüfeğin yanına bir kağıda tüfeğin sorunlarını yaz yetkiliyle görüş demişler. yapmadım sankı. tek tek sorunlarını yazdım öncede arayıp konustum 2 defa. ee gönderdim geldi sonuç ne? hüsran.*mcema* nında dedigi gibi birilerinin psikolojisi sorunu beni ilgilendirmez yani pisikolojisi iyiyse tüfekle ilgilenecek degilse bu hale getirip geri gönderecek bence bu cok sacma bir durum. bende esnafım hiç kımseye kötü davranıp da yada ne bileyim bir sorunla ilgilenmeyipte müslerimin sonrada psikolojim iyi degildir gibi seyler düsünmem. birisi böyle yazmıs ona cevap bu psikolojisı nasıldı acaba demıs benle konusan için.

    siz at 44 ünüzü keyfi olarak 5.5 olarak degistirmelerini istiyosunuz ve adamlar sıfır olarak kundagı cıkarıp degistiriyolar da. benim ne günahım varda sorunlu tüfegi daha sorunlu sekılde gönderiyolar. en az 15.16 gün içinde 6 kez aradım rıca ettim halloldumu diye tesekkür ettim gönderiyoruz dediklerinde zahmet oldu dedim eeeee karsılıgı neoldu garanti kagıdımı yoktu vardı. bakın gecenlerde duydum birisi isim vermıcem torun marka 80 tl lik tüfegini faturasız sekılde fabrıkaya göndermis fabrıka yayını arızalı tüm parcaları sıfır olarak degistirmis ve yanınada yedek yay yollamıslar. bu yaylıların en ucuz tüfegi ama gayet cıddı bır sekılde ılgılenmısler.saygılar.

    fikirlerinize cok tesekkür ederim ama zaten 15 17 günde felen geldı tüfek elıme ne boyanmıs nede namlu degismis aynı namlu sankı bükerek birsekılde düzeltmisler namluyu dahada göndermem önemı yok elımde kırılsın cöpe gitsin. yayı bile rica ettim degistirmemisler sadece conta degismis catlak oldugunu söyleyıncede kargodandır dediler belkı öyle ama o tüfegi yatagun gibi sıkı sıkı sarıp güzelce paketleye bilirlerdi en azından ama benim gönderdigim gibi bir kenardan acıp aynı kenardan içeri koymuslar paket acık gibiydi neredeyse okadar önemsızce paketlemısler. bende bazı arkadaslar gibi tesekkürlerimi sunmak isterdim ama onlarınkı gibi ilgilenilmemis tüfekle. sizde garantıye gönderip tüfeginiz pas içinde kundak çatlak namlu degismemiş cizik içinde geri gelse sizde kızardınız hakverin birazda yanı kızmakta sınırlenmekte biraz haklıyım sanırım. birde aradım cepten bayaga konustuk kapattım geri arayıp gönderin falanda demediler kargoda suc deyıp kestırıp attılar. hepınıze iyiaksamlar tesekkürler yorumunuz ilginiz için.

    iyi dileklerinize tesekkür ederim. ama hatsan izmirde ben ordudayım ama dediginizi yapmayı cok isterdim alıpta kafaları atmayı hay sizin yapacagınız tüfege deyi bunları yapardım emin olun yakın biryerde olsalardı ama taaa izmirdeler. napalım ilk magdur ben oldum sanırım Allah baskalarına vermesin çünkü tüfeklerim benim için cok önemlı tek ve en büyük hobim bu benim. saygılar hepınize.

    genelde herkez hatsanın servisinin iyi oldugunu söyler bence berbat bir servisi var. 17 gün önce hatsana tüfegimi optıma 550 mı gönderdim namlusu yukarıya dogru yamuktu diye bugun tüfegim geldı kutuyu bır actım kundagın vida yeri yukarıya kadar çatlak namluda mengene izleri var pas var cızık dolu kısacası tüfegin içine etmısler. aradım sebebini sormak için 3 kısı o ona o ona baglayıp durdular en sonunda birine derdimi anlatabildim. kargodan olmustur dediler bende neden nasıl olabilir dedim adam karpuz atar gibi atmaz herhalde arabaya tüfegi dedim o da bizden kaynaklanmaz dedi bende yüzüne kapadım telefonu yoksa agzımı bozacaktım. ülen ben tamıre gönderiyorum adamlar tamırlık edip bana yolluyolar. ne servisinden nede aradıgımda müsteriyle yanı benle konusma tarzlarından hiç hoslanmadım daha kırılsada kı kırılmaz üzere hatsana geri yollamam. zaten 20 günde falan yolluyolar kutunun içine kagıt falanda koymamıslar tüfek sallanmasın diye gelısıgüzel atmıslar kutunun içine dahada kımseya burda orduda hatsan tüfeklerinden öneride bulunmam artık böyle magdur ettikleri için beni. yorumu sizlere bırakıyorum arkadaslar...

    ben orduda oturuyorum inanın cok isterdim team olusturalım bulusalım etkınlıkler müsabakalar yapalım cünkü bildigim kadarıyla bu hobiyle ugrasan buralarda pek kimse yok ben atısa genelde tek gidiyorum yada var benim haberim yok ama isim icabı yazın dükanda olmam gerekıyor anca yagmurlu havalarda acmıyorum dükanı ama kıs ayları olsa mesele eylülden sonra felen kesinlikle katılırdım.

    öfff vallahi süpermis buna birde güzel dürbün taktınmı tadından görüntüsünden yenmez. türkiyede hiç görmemistim bu modeli herhalde gelse bile en az 2500 euro olur kesin benelliler cok kalıtelı bir okadarda pahallılar.

    arkadaslar bsa 8*32*44 dürbünümün paralaksı bozuldu acıp baktım kücük bir pim kırılmıs yanı paralaksı calıstıran ileri geri giden pim kırılmıs ama yapamadım bu dürbünden kullanan yada bilen varsa nasıl tamır edebilirim söyleye bilirseniz cok cok iyi olucak yoksa cope gitmek zorunda çünkü paralaks calısmadan net görüs sadece 15 metre gerisi bulanık gösteriyor. resim cekip gönderemedim cünkü çok parlak cıkıyo resim anlasılmıyor. lütfen bir cözüm söyleyin. ;#^+.

    acıklamanız için tesekkürler. sizin diananızı görsek resim gösterseniz bizlere bizde fikir sahibi olsak olmazmı acaba mustafa bey.merak ettim dogrusu a dan z ye yeniledim deyince.

    evet mustafa bey ben daha önce burada incelemistim ama lınkını unutmustum. ama Allah var yukarıda bu plastık kundaklı çok güzel. bunun gelme sansı varmı türkiyeye yada lınkını verdiginiz yerdekı diger silahların. ilginiz için tesekkür ederim.

    anlasılan türkiyede yok bundan hicbir bayıde bulamadım gelırsede zaten haberimiz olur herhalde. ama yatagun getirse cok iyi olurdu kesin uygun fiata getirirdi ve en iyilerini getirirlerdi.hepinize tesekkürler.

    baktım ama orda sadece gittigidiyor da kücük basit bise var öbürüde istedigim gibi ama oda yurtdısı acaba türkiyeye gönderirlermi pek sanmıyorum göndersinler ama.