hgfdsa adlı kullanıcının mesajları

    herkeze iyiaksamlar. bir sorum olacak. tüfek şeklınde yaylar var bunlardan türkiyede satan biryer vamı acaba yada yurtdısından getirtilebilirmi. youtubede videolar izledim inanılmaz güzeller vede güclüler. adamlar dürbünde takmıs üstüne cok güzel atıslar yapıyolar bende heves ettim belkı yaz sonuna biraz para biriktirebilirsem alırım ama satan biryer varmı onuda bilmiyorum bileniniz varsa birzahmet yazarsa sevinirim tesekkürler.

    yani sonuc olarak o mesafeye gidermi bir 9 mm mermi. e gidiyosa bu oluyorkı 2000 metrede insana denk gelse öldürür anlamına gelır sanırım. ki bunu bana söyleyen polıste evet denk gelse öldürür dedi. sizler nedersiniz

    hepınıze iyiaksamlar. kücücük bir sorum olacak arkadaslar. gecen gün emeklı bir polıs beyle bi konu tartıstık kendisi diyorkı 9 mm tabanca mermisinin düsme mesafesi 2800 metredir dedi ama ben hic mantıklı bulmadım yani neredeyse 3 kılometreye düsüyo dedi mermi cekırdegi. yani benim mantıgımca bi tabanca mermisi enfazla 500 metreye düser diye tahmın ediyorum. ve diyorkı ben bunu kıtaptan okudum diyor. acaba bu konuda bilgisi olan varmı yani 2800 metreye düsermi bir tabanca mermisi merakımı giderirseniz sevinirim iyiaksamlar iyiatıslar. agt

    evet ramazan abi sizinde yeni tüfeginiz biliyorum gercekten harıka bir tüfek cok begendim ama iste acık arazi tahrıbat ile ilgili deneyımleri olanlar bilgilendirirse cok mutlu olucam tesekkürler :thumbdown: benim pek atmaya fırsatım olmadıda sanırım forumsda 460 iyi bilenler var yazarlarsa memnun olurum.

    arkadaslar diana 460 magnum 22 cal tüfegim 1 hafta önce geldi yataguna ve ilgilenen tüm kısılere tesekkür ederim.mustafa beye ayriyeten ilgi ve nezaketinden dolayı tesekkür ederim. ama 460 magnum kullanıcılarına birkac sorum olacak birisi forumda 120 metreden passız teneke deliyorum demisti hemde pro magnum paletle pro magnum namluya baya zor giriyo ve paleti yavas attıgını gözlemledim crosman 14.3 ise gevsek giriyor namluya bana biraz gücsüz gibi geldi nedense 50 metredden pro magnumla yag tenekesine attım tek tarafını deldi bu tüfekle denemelerinizi ve hangi mermileri sevdigini yazabilirmisiniz acaba. herkeze iyiaksamlar tesekkür ederim.


    tüfegin görünüsü harika iscilik 10 numara kalıte hersey var gercekten süper diyebilirim bide 30mm dampa bulabilsem :thumbdown:

    üzgünüm mustafa bey yanlıs anlamısım kusuruma bakmayın. yanlız birde su 140 150 metrede sise kırarmı birde onu yanıtlarsanız aksam rahat uyicam malum sabah siparis veriyorum cok tesekkür ederim iyiaksamlar.

    tesekkür ederim mustafa bey ama ben 460 yani diana almak istiyorum bunu tavsiye etmiyomusunuz kı patriotu tavsiye ediyosunuz. ben diananın cok isabetlı bir tüfek olarak duydum hep, yanlız gücünü merak etmistim yani 150 metre civarı sise falan kırabilirmi diye. herkeze cevapları icin tesekkür ederim.

    cevaplarınız icin tesekkür ederim son bir sorum olacak diana 350 magnum 460 magnum arasında nekadar bir güc farkı var yada 460 magnum 150 metrede sise kırarmı cevaplarsanız cok yardımcı olmus olursunuz cünkü sabahtan yataguna siparis vericem iki tüfekten birini cevaplarınızı beklıyorum lütfen.

    herkeze iyiaksamlar. bir aksilik olmazsa yatagundan alacagım diana 350 magnum ve diana 48 üzerine bsa 8*32*44 yandan paralakslı dürbünümü takabilirmiyim yani güclü tüfeklerde kücük dürbünler tavsiye ediliyor bunu takarsam olmazmı yani dürbün bozulurmu fikirlerinizi yazarsanız sevinirim Allah izin verirse yarın tüfek siparisini veriyorum. birde diana 48 modelini kullanan varsa gücünü ve menzilinden bahsederse cok sevinirim.

    hayalimde hep bir pcp var mustafa abi sizin sitenizde epey biinceledim yanlız beni tek düsündüren gücü yani 22 cal. 900 - 1000 fps olsaydı tam benlik olurdu peki siz nedersiniz bu konuda yani güc konusunda isabetlılık acısında biraz anlatabilirmisiniz mesela alsam bu tüfegi sizden modifiye edip gönderebilirmisiniz yada modifiye olurmu. yani amacım 150-170 ve üstü mesafelerden sise kırmak nedersiniz acaba bu konuda.saygılarımla.

    peki mustafa abi 460 magnum 22 cal.- benjamin discowery 22 cal. bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz acaba yani bunların hangisi daha isabetli atıs yapar. örnegin 150 - 160 - 170 metrelerde sise kırmak münkünmü acaba. tesekkür ederim iyiaksamlar.

    güzel söylüyosunuzda yatagun un cıkaracagı tüfek pahallı olacak aslıda büyük bir merakla beklıyorum ama fiatının fx gladiatör kadar olacagı söylendigi icin simdilik hayal olarak kalacak benim icin peki benjamin nasıl sizce 150 metre sise kırarmı bilginiz varmı acaba. :)

    bende diana 460 a hayranım çok kibar ve güzel. simdi 460 da karar kıldım gibi yanlız biraz önce benjamini gördüm yatagunda acaba diyorum 460 magnum 1100 ytl benjamin ise 1180 ytl biri pcp biri yaylı tekrar bir fikir verebilirmisiniz acaba hangisini almalıyım pcp daha mantıklı geliyo ama 22 cal. gücü az sanırım 840 fps olması lazım yanlıs hatırlamıyosam tabi. buda 460 magnumun sise kırdıgı yerde sise kırmaz diye tahmin ediyorum vallahi kafam karıstı ne yapmalıyım lütfen birazdaha yardımcı olurmusunuz tesekkür ederim iyi aksamlar. agt

    sevgili arkadaslar sizlerin degerli fikirlerinize ihtiyacım var eger bilgi ve tecrübelerinizi paylasırsanız çok sevinirim. diana 54 diana 460 magnum ve diana 350 magnum silahların sanırım pistonları aynı ama heryerde bu silahların namlu cıkış hızları farklı yazıyor. yani 22 cal. olarak kabul edersek bu silahların en güçlüsü yani namlu cıkıs hızı kactır bilenlerden yanıtlamalarını rica ediyorum. hayalimde hep bir diana 460 magnum var ama 22 cal ve güclümü diye hep tereddütte kaldım. mesela forumda bir arkadasımız 54 ile 155 metreden sise kırdı acaba diyorum 460 magnumda kırarmı hepinize simdiden cok tesekkür ederim hayırlı günler iyi atışlar. agt

    gerçekten tebrikler harika bir gurup olmuş sanırım 2 cm lik bir gurup bu bu tüfegin bukadar güclü oldugunu bilmiyordum dogrusu nekadar güzel saplanmıs öyle tahtaya. keske video falanda çekseydiniz çünkü 460 ile ilgili kimse video koymadı buzamana kadar tekrar tebrik ederim saygılarımla iyi atışlar agt