merhaba arkadaslar uzun zamandır foruma gırmıyorum cünkü bazı nedenlerden dolayı elımde tüfek kalmadı bundan dolayı foruma gırmek moralımı bozuyor. suan havalı tabanca alacak durumum var ve zorakının yenı tabancası hp 01 ultrayı almaya karar verdım ama kullanan varsa 5.5 mı yoksa 4.5 mm mı almalıyım uzak mesafa sıse kırabılmek ıcın karar veremedım yardımcı olursanız cok ıyı olur yarın sıparıs verecegım. hepınıze ıyıgünler dılerım.
hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu sahneleri çok yaşadım. heygıdı eskı bol balıklı günler.
az kefal yakalamadım. rus kefalı , sarıkulak kefal , yelı kefal kılolarca tutardım 1-2 saatte ama eskısı kadar bol degıl balık.
birseferınde babam ıle balıktayız dere agzında ılk sacma atısında orda tam 109 balık yakaladı hemde herbırı enaz 250 gram agırlıgında. kıs ayıydı ve balıklar melen halınde ırmaga gırıyorken denk geldı. paylasım ıcın tesekkürler. -
ucuza yıvlı bulduk ozaman desenıze mustafa abı. yıvlımı yıvlı, ucuzmu ucuz, ruhsat zaten yok.

-
vallahı tüfegi alsan ruhsatı bır dünya para tüfegın kendısı bır dünya para , yanı yıvlı tüfek hep hayalım olarak kalacak sanırım.
-
yanlıs vıdeo cıkmıs .
üstten 3. video olcaktı dısarda ahsap masanın üzerınde oturan adamın oldugu vıdeo
-
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=…NJdP54gb33IniCQ
hep söylemısımdır bence en güzel pcp tüfek air arms. baksanıza suna.
-
kadır bey madem 330 euroya buldunuz keske alsaydınız bıtmeden. ama olsun önemlı degıl türkıyede vergıler yüksek degıl , yakında türkıyeye gelır burdan alırız aynı fıyata

adamlara bakın ya, yaylı havalı tüfek fıyatına bu kalıtede yıvlı tüfek verıyorlar hemde brownıg.
-
http://www.youtube.com/watch?v=g49ir-…feature=related
yapsınlar bunun aynısının havalısını verım 4 bin tl
yada 2000 lıra olsun 4000 çok oldu 
-
tesekkürler mustafa abi hayırlısı olsun hepimize.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=nyiVd3…BD4777489F02577
mustafa abi bunun 6.35 olanı varmı ve getirseniz fiyatı nekadar olur acaba ortalama. s410 dan pahalı olurmu. görüntü olarak sankı daha güzel bana göre kücük sankı boyu bıraz. -
kadir bey yenı gelecek tüfegin hayırlı olsun.
eee artık air arms pro sport işine yaramaz sanırım .1000 tl hesabına yatırdım yurtıcıyle gönderirsen sevinirim

-
tesekkürler bilgiler için. kolay gelsın sıze

-
kadir bey peki 780 fps de kaldımı yanı sılah şimdi yanı şöyle 100 atıs sonunda neolur acaba 700 e falan düşermi hızı. yoksa bu 780 fps de kalırsa harıka vallaha çok güzel olu. tebrikler. o yag sıtesınıde sık kullanılanlara kaydettım alırım belkı bende bır aa lazım olur sora

-
hayırlı ugurlu olsun yenı tüfeginiz. aynı tüfekten bende kullanıyorum Allah tan bişe olmazsa asla satmam bu tüfegimi asla.
okadar cok memnunum yanı tüfegimden
-
maasallah yınede o durumda iyi sayılır gurupman.
yahu dikkatlı baktımda zor anladım tüfegin resmı yandan benım eskı condora benzettım vallaha namluyu öyle cıplak görünce
demekkı tüfegimi özlemişim. -

mustafa abi ben düzelttiginiz mesajı şimdi okudum, demek gıcır gıcır bıçakları görünce uyuz olunuyomuş. 

sabah sabah hiç güleceğim yoktu. -
vay be mustafa abi dehşet verici bir olay , olayı hayal ettimde biran tüğlerim diken diken oldu. dayınızada helal olsun agızdan dolmalı bir tüfekle domuz avlamaya çalışmış. evet 50 cal bigbore tarzı tüfek getirirseniz ben ozaman köyde camdan asagı 100 metreden domuzu alaaşşa ederim kesin

benım attıgım domuzda büyük bir azılıydı sürek yapıyorlardı ormandan yaralamıslar hayvan asagı dogru tam önüme geldı durdu bende gövdesıne attım ama banamısın bıle demedı kactı gitti hayret etmıstım bu ne can bune kuvvet diye.
yada mustafa abi 50 cal havalı yerine remington 700 police modelı getırsenızde olur yurtdısı fiyatıyla yanlız 750 dolara
;şrofls; ozaman 1000 metreden vururuz domuzu artık 
-
mustafa abi hayatımda hiç domuz avlayamadım ama birkeresınde 3 kursun yemıs domuza önüme cıkınca bırtanede ben sıktım ama hala kacmaya devam etı hayvan.
siz sakadan sordunuz biliyorum ama bende bir maceram var domuz ile anlatayım dedım
-
bak şimdi can alıcı kelimeyi söyledin işte. her attıgında vurulmazkı dedin şiparişi gecicem simdi kayın kundaklı
çünkü yaylı tüfeklerde pek alısılmıs bişe degil her atılan hedefe dogru gitsin.