airforce condor zaten sadece ismini degıstırmısler güc olarak cok fazla güclü sesise acayıp cok 2 saat önce deneme yaptım dükanda hala kulagım agrıyor sesten 2 tane yer döseme tahtasını arka arkaya 28 grain mermıyle deldı gectıdemekkı hafıf mermıyle atsam 3 ünü delecek tahmınım asla ve asla susturucusuz kullanılmaz sehıre yakın yerlerde sesı yüzünden aynen ateslı sılah gıbı patlıyo ben evanıx in sesınıde duydum burda dükanda attım ama bunun yanında cok az kalır evanıx in sesı. ama yınede bana göre air arms nin yerını tutmaz bu tüfekte sadece güc var ama air arms de hepsı var nacızane fikrim. saygılar.
hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
iyigünler.
bugün bir akrabamdan çifte tüfek alıcam. tüfek 1993 model mke yapımı millet vekıllerıne özel yapılan tüfekmiş 12 cal. ama daha üfegi görmedım acaba gören varmı bılen varmı bu tüfegi. daha üretilmiyormus bu tüfek ama hiç görmedım ve bır özelligi varmı onuda nbılmıyorum eger bilen varsa biraz bılgı verebılırmı. tesekkürler iyigünler.
-
hadı hayırlı olsun yenı tüfegin demek benımkının kardesı olan diana 460 magnumu sattın hee

-
vay be mustafa abi negüzel görmek izlemek isterdım.
-
dogru olur herhalde murat. arkadas nebicim bir hobim varmıs yahu aldıkca alası gelıyo adamın tüfek. babamda kangal ve coban köpegı hastalıgı var cok sever 3 adet köpegı var yıne bırtanedaha alcam dıyo bende dedımkı yetmıyomu 3 köpek dedım oda bana yetmıyomu sana 6 tüfek dedi bende evet haklısın ozaman dedım
daha nedımki. eger zengın bırı olsaydım kesınlıkle enaz 30 tüfegim olurdu sanırım. -
kronom olsada alayını denesem keske palletlerın
ama neyazıkkı yok 
-
veysel kardesım bunu denemek crono ile ölcmek gurupman yapmak lazım. belkıde haklısındır bende aldım 21 grain ama daha denemedım .
-
bende katılıyorum ama şu var. yurtdısında bu tüfekler 500 ile 600 dolar arası satılırken türkiyede iki misli fiyat koyarlarsada olmaz şimdi diye düsünüyorum. ki tahmınım koyacaklar ama makul olursada kesınlıkle alırım birtane. şahsi fikrım tabıkı bu.
-
750-800 dolara satsalar keske hemen alırım. kı havalı tüfege ihtiyacım olmadıgı halde ama emınımkı cok pahallı satarlar gibi gelıyo tabı yatagun getırmıyosa diye tahmın edıyorum. ve condor cok begendıgım bır model testlerını gördüm 28 grain palletı 980 fps atıyo manyak güzel ve güçlü birşey. hem birde anlamadıgım fırmanın ismi neden saklanıyo geldıgı zaman acıklancak denıyor anlayamadım. gelmeme ihtimalı varda oyüzdenmi acaba. saygılar.
-
haber çok sevındırıcı ama kım getırıyor bunu.
-
sunta dedıgım kontraplak yanı ınce bişey. ama kalın suntayıda delerdı o mesafeden yanı 140 metrelerden.
-
ben 12 cal tek kursun denemesı yapmıstım. 140 metreden suntayı delıyo ama bir domuza etkı edecegını sanmıyorum ama yag tenekesı dersen tahmınen 200 metredende rahat deler. belkı cokdaha uzaktanda delebılır denemek lazım.
-
maasallah Allah bagışlasın bayaga marıfetlıler hemde 9 yasındalar tebrıkler başka nedenirki

-
teşekkürler
bende kadınla ineği gördügüm için söylemiştim. -
Bulusma süper gecmıs anlasılıyor. video ve efeklerde harıka yanlız o cimenlerın ortasında sıseler kırmıssınız videoda gözüküyo keske birseyın içinde kırsaydınız insanlar orda hayvan otlatıyorlar. saygılarımla.
-
aramıza hoşgeldınız ozaman

-
merhaba.
bende uzak mesafe atıslarını cok severım. ama av tüfeginde dürbün zor dayanır yanı cok kalıtelı bır dürbün lazım yoksa optıma marka havalıda bıle dürbün dayanmazken ateslı 12 cal bir av tüfeinde hiç dayanmaz ama red dot iyi bir secim sanırım basarılar. ve 60 metredede 15 cm hedef vurmak bayaga maharet ister tebrik ederim.
-
tebrıkler güzel atıslar keske soda sıselerıne atıslarıda cekseydınız. ve bişeyı merak ettım atıslar aa ilemı yapıldı ve 190 metreye nasıl attınız yanı dürbünün arkasınımı yükselttınız acaba.
-
Teşekkür ederim, önerinizi dikkate alacağım

-
tüfek 3inç magnum ama benım kullandıgım fisek magnum degil ve ucuz bir fisek atıs için aldıgım için ucuzunu tercıh ettim 1 tl lik bir tek kurşun

bu yazın sonuna Allah izin verirse bir benelli super nova pompalı alıcam üzerinede reddot tabi maddı gücüm olursa. sanırım reddot ile daha güzel atıslar yapabilirim bırde kalıtelı mühimmat tercıh etmek gerekır.