arkadalar ben 140 metreyi google eart tan ölctüm ve arpacıkla tam hedefe nısan alarak yaptım eger sorunuz bana ise. saygılar.
hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet murat hayal görmüssün sen
güç artısını merak edıyosan nasıl oldugunu benım yapan tv baslıklıdakı videomu izle sesinide ac bak güç nasıl artıyo kardeşim. ateşli gibi patlıyo tüfegim. -
ya mustafa abi madem sadece söküp taktınız bızede söyleyınde bızde söküp takalım. hayrına

-
insallah ilerde ozaman. tesekkürler iyiaksamlar mustafa abi.

-
mustafa abi ayıp degilmi bizi imrendırıyosunuz
şaka bir yana acayıp etkılendım yazdıklarınızdan. mesela benim tüfegide 30 grain pelletle 1100 fps hızlara cıkarsanız ve sadece 20 atıs stabil yapsa olmazmıydı sankı nedersınız. ama harıka bır modıfıye yapmıssınız tebrik ederim sizi keske kısa bir ses videosu olsaydı. nekadar güzel patlamıstır sımdı tüfek . saygılar . -
[Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/100317/jjootfal.jpg]
şahsi fikrim arada cok fiat farkı varsa bence bu kayın modeli yeterli. saygılar ve şimdiden hayırlı olsun tüfeginiz.
-
yaptıgınızın aynısı benım kafamdada vardı yanı yandan kurmalı bir dianam olursa aynısını yapmayı planlıyodum. böyle cok daha güzel olmus tebrık ederım.
-
aydınlatıldıgım için tesekkürler.

-
anlayamıyorum.....
birçok silah fabrikamız var.
forumlarda begenılen kundak modellerı bellı.
tüp hacımleri bellı.
namlu cıkıs hızları bellı.
eeeee. ozaman neden insanların begendıgı bıçımde tüfek yapmıyorlar hem yaylı hemde pcp ler. bu forumda yazılanları dikkate alsalar emınımkı satısları % 500 fırlardı. sizlerde aynı fikirdemısınız.
-
sayın teknosman bey air arms agır cekiç uygulamasıyla 1050 fps lerde atması gerekmıyomuydu benmı yanlıs hatırlıyorum.
yanı standart air arms ortalama 930 fps
agır çekıc uygulamasından sonrada 1030 - 1050 civarı atması gerekıyodu hatırlıyorum. saygılar.
-
turan ben air arms ile ortalama 500 den fazla atıs yaptım acaba cok kullandıgım içinmi valf alışık durumda sen yoksa cokmu az atıs yaptın . hayret bir durum yoksa

-
hatta içinede 200 bar hava bastım bile. sanırım bir problem olmaz.
-
air arms s410 un kutusundan çıkan orjınal yag ile sildim içini. ama yağın yoku kaldı içinde yanı var yok arası beze 4 damla damlattım sonrada içine harbı ıle sürdüm .
-
mustafa abi bir sorum olacak size.
valfe zararı olurmu acaba boşa sıkmanın. çünkü tüptekı havayı bosaltmak için sonuna kadar bosa sıktım yanı bar azalınca valfe zararı olurmu atıs yapmak. yada baska türlü yolu varmı tüptekı havayı bosaltmanın.
-
merhaba arkadaslar.
birazönce air arms s410 tüfegimin önce kundağını sonra namlu tutucusunu söktüm ve ardından tüpünü söktüm. tabiki ilkönce tüpün havasını atıs yaparak sıfıra indirdim. tüpün sökümü çok kolay rahatlıkla cıkarılıyor. ve tüpün içinde cok hafif bir nem ve pas olusmustu bu benı ilk önce çok korkuttu ama sonra harbi ve bez yardımıyla içini silince hiçbir pas kalmadı yanı sadece yüzeyselmıs metale işlememiş. iyice temizledikten sonra hafif yaglı bezle içini tekrar sıldım ve tüfege tekrar monte ettim. sizlerede tavsiye ederim bence cok önemlı bir bakım bu. aklıma gelmısken tüfeği kurdum ve o şekılde pompa ile doldurdum sorunsuz olarak
umarım tüp sökmek isteyenlere yardımcı olmusumdur. herkeze saygılar. -
şu karbonat ve sıgara külü olayını bende deneyecegım merak ettım. kemık gıbı oluyor haa. bilgi için tesekkürler.
-
karbonatmı

-
gülme murat cıddı konu bu
patlarsa senden bilirim 
-
Allah Allah 70 metrede 3 te 1 haa . bende denemistim arkadasta vardı yenı almıstı red dot la 60 metreden tencere kapagı koymustum yaklasık 30 a 30 cm falandı ayakta desteksız 5 atıs yaptım 4 ü vurmustu. acaba ben red dot la attıgım içinmi vurdum sızler ozaman göz gez arpacılamı atmıstınız. ama safırlede atıs cok zevklı tek problem tutukluk yapmasıydı 10 atısta 4 kere tutukluk yapıyodu
iyigeceler. 
-
rica ederim. ama slug mermi kullanmadım normal tek kurşun magnum bile degil. 140 metre attıgım mermıyi buldum suntayı delmıs 25 cm de topraga saplanmıs yumusak toprak. yanı domuz olsa öldürücü olmaz dıye düsünüyorum. unutmazsam birdahakı denememe magnum fişek kullanıcam bakalım tahrıbat güç farkı nekadar olacak. aslında uygun bir red dot veyaga dürbün bulabilsem tüfege takıp daha uzak mesafelerıde denıcam ama sanırım yok.