Ben de İstanbul da buluşuyor dedim heyecanlandım, yıllanmış konu meğerse ![]()
ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok sağolun hocam. Umarım daha iyilerini yapmak da nasip olur

-
Eyvallah Hocam teşekkürler

-
Flyer olmasa grup olay yaratırdı ama bu haliyle bile süper bir grup.Tebrik ederim
Tamirat ne ola ki?
Eyvallah Hocam

Moderatör takılıyken keçe pellet ile atış yapma saflığını göstermiştim de. O pelletler de moderatörün uç kısmındaki keçeleri kaldırmış. Onları düzeltti Murat Abi sağolsun

-
Teşekkürler Erdem Abi, Apollos
O soldaki tek de olmasa tadından yinmezdi de rüzgar sağolsun 
-
Tamirattan sonra düzeldi abi

-
Filmlere pek inanmayın arkadaşlar. Örneğin İtalyan işi filminde o mini cooper kavalamaca sahnesi için tam 50 tane aynı arabadan kullanılmış. Parçalandıkça yenisi

Araba adı üstünde "mini". Doğal olarak hafif olduğundan gider ama gel gör ki bir de güvenlik var.....
Bir de araba görünüşü itibari ile genel olarak "bayan" arabası olarak görülmekte. Erkekler aldı mı benim görüşüme göre de yakışmamakta. Alanlar da zaten Cooper-S spor modelini alıyor. Performans ve motor olarak güzel araç. Ama ben yine de almam görünüş olarak yakıştırmam ayrıca iç tasarımını da beğenmiyorum. Ortada tencere kapağı gibi hız göstergesi falan.. Tabii zevk meselesi
Zevkler ve renkler tartışılmaz 
Eğer alacaksanız Bari S versiyonunu alın
Hatta maddi bir kısıt yoksa John Cooper S özel versiyonu tavsiye ederim 
-
Ses üretilen güçle alakalı, ne kadar güç o kadar basınçlı hava. Kullanılan moderatörün de katkısı var, AA lar shrouded barrel olduğundan namluda sesi azaltma düzeneği standart olarak var fakat bir moderatör kadar sesi azaltamaz. Ben geçen hafta ölçtüm ama moderatörsüz ölçmedim, sadece Weihrauch moderatör 62 dB ses verirken Daystate 64dB veriyordu. (Gladiatörde düşük güçte) Kulakla ölçüm olamayacağından cihazla ölçüm gerekir, bu durumda da nemludan uzaklık ve ölçülen yerin rüzgarlı, kapalı vs olması da ölçümü etkiler.
Murat Abi ben tam güçte atmıştım diye hatırlıyorum. O gün tüfeğin gücünü hiç düşürmedim çünkü. Bu arada acaip rüzgar vardı o gün bi de tabii 11 kişilik ANkara TEam

-
Teşekkürler =)
Sağol Murat abi, Senin moderatör yardımın olmasa yapamazdım ama

-
Dünki Ankara Team buluşmasında yaptığım grupmanı paylaşıyorum:
FX Gladiator, tam güce ayarlı, üzerinde namlu tutucu ve moderatör takılı. FX Pelletler ile ve ayar tutmayan bir dürbünle yapılan 5 atışlık grupmandır. Hava hafif-orta şiddetli rüzgarlı idi.
[Resim Engellendi: http://s2.directupload.net/images/080928/temp/rb6v6pd4.jpg]
[Resim Engellendi: http://s8.directupload.net/images/080928/temp/r9a8kjjn.jpg] -
Her tüfeğin sevdiği pellet farklı olabiliyor. Sizinki R10 u sevmiş, ben de severim
Birde H&N Finale Match vardır 10m mesafe için en iyi pellettir bana göre.O pelletler 50m. için nasıl peki? Aerodinamiği yüzünden fazla dağılma yapar mı?
-
Hocam haklısınız uyarmıştınız, ama Fatih'in de dediği gibi uykularım kaçıyordu heyecandan, belki sizin gibi iç çapı uyarsa diye şansımı denemem gerekiyordu; denedim olmadı :(( Artık airsoftçu arkadaşlar için getirtmiş oldum

Siz nereden hangi modeli getirtmiştiniz hocam?
Fatih bekliyorum yapacaklarını heyecanla

Bu arada bu RIS'ler aliminyumdan ya ısıtılıp çapı büyütülmez mi? Yoksa dediğin gibi hayatı kasıp kanırtarak soksak bile içine hayatta bi daha geri çıkmaz o delikli parca
Yok mu bi çözüm yahuuu 
-
Gerçekten güzel yazı

-
Kamuran Abi o ayak işinde naaparsan bana da haber verirsen beraber halledelim

Bu arada Serdara da buluşma sonrası Kızılcaşar köyünde beni ve safiri yalnız bırakmadığı için ayrıca teşekkürler

-
Arkadaşlar parçalar geldi de RIS olmadı tüfeğe
İç yarıçapı 2mm. civarı dar kalıyor ve Gas Ram'e takılıyor
Bir şey yapılabilir mi? 
-
yaw valla ben acaip keyif aldim bugunku bulusmadan. Durbun ayar tutmasa da cidden cok guzel vakit gecirdim. Zamanla aileye girdigimi daha cok hissetmeye basladim
Harika bir bulusmaydi cidden.Kamuran Abi'ye ayrica resimler icin cok tesekkur ediyorum

-
valla mi? Resimleri gormeden inanmam

-
yaa ben ciktim evden ama Kamuran Abi'ye ulasamiyorum
Bulusma var mi? Varsa nerde? Bosuna gitmiim oralara kadar 
-
KAmuran Abi ben gelmeye çalışıcam yarın. 9:30'da paintsign'da mı olursun? Eğer sen de gelmezsen bana bi SMS atarsan sevinirim

-
Ris ne olaki agam?

Rail Integrated System. Ön kundağın üzerinde raylar olanı aksesuar ontajı için
Yarın geliyor benimki. Buluşmk nasip olursa gösteririm