Kamuran Abi ilk izlenimlerini edinirken ben de orada olmak isterim. Ama sabah işim var 9-9:30 gibi biter ama o saatte buluşursanız gelebilirim ![]()
ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
09:30 gibi yaparsanız gelirim ben de

-
şu mermiyi yakalama işini bende bi becerebilsem...
Abi ben de yakalayamıyorum yaa çok hızlı kaçıyo meret

-
Arkadaşlar resimdekinin aynısı gelmedi ne yazik ki. Ama özellikleri aynı..
Sıfırlamasını v.s. sorunsuz yaptım. Cidden çok güzel bir lazer. Gece gözle görülebiliyor çizgi şeklinde ve göz alabildiğine uzanıp gidiyor kilometrelerce ötedeki binaları yemyeşil yapıyor
-
Arkadaşlar Lazer gelmişti. Dürbün de bugün geldi sorunsuz

Diğer parçalar da yarın burada olur

-
Valla ben de anlamadım. Daha bi aliim bakiim diyen olmadı yaw

-
Aslında olabilir. Çünkü bu hali ile plastik kaydığından dürbün ekseni bozulabiliyor (artı kıl sağa sola yatabiliyor) Bir bu ayaklar dürbünü fazla ileriye monte etmeme neden oldu, bu biraz bana göre ergonomiyi bozdu. Belki de alışkanlık meselesi, bu güne kadar sarışın Almanla rahattık (ahşap kundak
) ...Hem ayakla plastik hem de plastikle dürbün arasına tek tarafı siyah bez bant koydum. Monte etmesi biraz zor oldu ama taş gibi oldu valla, kesinlikle tavsiye ederim KAmuran Abi

-
Tebrikler harika grupman
Detaylı bilgiler için de ayrıca tebrikler 
-
Sallama bağladım daha kullanışlı oldu

-
HAdi hayırlısı

-
Sonuna Kadar KAtılıyorum ERdem Abi yazdıklarına

Bu haftasonu ben de gelemiyorum ne yazık ki. Babamı karşılamam gerekiyor sabah

-
Ellerinize sağlık da bu eşli atışları kıskanmaya başladım ben yaa
Benim günahım ne de silahı gören kaçıyor 
-
Eğer akşam üstüne kadar haber verebilirseniz bugün gelebilirim...
Yalnız haftasonu gelemeyeceğim ben bu hafta..
-
Bende de o plastikler çıktı işte de hem daha sağlam olsun diye hem de dürbüne zarar vermesin diye araya bi bant koysam mı diyorum

-
Tamam diğer paket de 1 gün gecikme ile giriş yaptı ama sanırım bayram girecek araya
PTT cumartesileri kaça kadar açık? Web sayfasında şube seçiyorum ama çıkmıyor mesai saateri hata var scriptlerinde 
-
Acıdım valla kağıda. Yalnız legolas doğru söylemiş. Sıfırlamayı daha rahat bir pozisyonda yapsan daha iyi olurmuş

Bu arada başlarda boş kağıt kullanıp iyi kötü sıfırladıktan sonra hedef üzerinde daha ince bir ayar yapabilirsin
-
Eline sağlık Evren gzel atışlar + titiz bi çalışma olmuş. Yalnız gaza gelip Expander'la 4 tane atmışsın galiba

-
HArika atışlar vallla tebtikler

-
Tekrar Hayırlı olsun diyorum Kamuran Abi, doğru seçim

Bu arada Yatagun MultiMount mu ayaklar? Benimkiler de dün geldi de. Monte ederken araya bant falan bi şey koydun mu?
-
Evet yaa fener konusunda ben de sonradan düşündüm de biraz abartmışım galiba

Tracking number var oradan bakıyorum zaten. Yok aynı gün Hong Kong Post'tan yola çıkmış
Neden biri girdi gözüküyor biri girmedi gözüküyor anlamadım 
Dürbün: RA810598735HK
Diğerleri: RA810598727HK