ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dün en az 50 adet atış yaptım. Victory sportlar hiç takılmadı zuber'lerden 3 tanesi takıldı. Sorun bana göre hallolmuştur

Ama yine de aklıma takıldı, normalde 50'de sıfır mı takılması gerekiyor?Bir de arkadaşlar dün tüfeği temizledim atışlardan sonra. Gas Ram'i sökerken oradaki yarım çember çeklinde iki tane siyah burç var ya, onların oraya bir O-Ring koymuşlar. Başta yoktu o... Tüfeği sökerken farkettim. Yalnız takarken tam larak nereye geleceğini bilemedim, ve mantık yürütüp taktım. Nerede olması gerektiğini bilen var mı?
-
Maşallah Hocam, sade ve şık olmuş

Bu arada bir şey sorucam RIS'teki deliklerin arkasından GAS RAM açıkta kalmış durumda ya front hand grip kullanmazsak atışlarda elimiz yanar mı acaba?? Çünkü tüfeğin orjinal kundağında barut izleri oluyor

Bir de RIS'i monte ederken oradaki delta ringi nasıl söktünüz orjinalini? Namlunun üstünde gövdeye giden ucu olmayan bir vida var o kadar

-
Abi o zınnn zınnnn zınnn zınnn bana kunteperi çağrıştırıyor aman diim

-
Aaaaa Tırmanmak derken

-
Abi sormayın Kanada'dan almıştım, sırf onu getirebilmek için kocaman bir valiz bile aldım ince uzun boyum kadar nerdeyse görecektiniz halimi

-
Hayırlı olsun abi de senin fx de zaten .22 ayar değil mi zaten,işte bu olsun hediye.
Ayrıca.ALLAH analı babalı büyütsün inşallah
Harika yawww

-
Hadi hayırlısı
Yalnız bende pek pellet yok 
-
O doğa temalı bozkırın resimlerine iyi bakın çünkü biz o sıralarda o bozkırda atış yapıyoduk

-
Pardon yaaa

Aynen öyle beytepe köyü

-
Hocam benim için bi sorun yok. Ben burada rahat rahat atıyorum. Göz alabildiğine boş müsait arazi var. Merak eden incelemek isteyen almayı düşünenler için sordum getiriim mi diye

Bu arada merak ettim, madem havalı bile sorun niye başka bi yere gidiyoruz? MErak etim valla mekanı

-
Valla kimseden ses çıkmayınca biz de 19:30'a kadar takıldık Süleyman ile

Hocam incek yolunda sağlı sollu boş yerler var havalı atışına müsait. En güzel yer de bana göre beysukent köyü girişi...
-
Gelse de alsak da denesek keşke
Mustafa Abiiii
-
Fişek yatağının 89 olması daha kısa fişek atmana engel olmaz,tüfeğede zarar vermez.Magnum sınıfı tüfek derken tam olarak ne demek istediğini anlayamadım.Benim sarsılmaz pyhton süperpozeylede magnum mermi atılabiliyor.Ama ben sadece semi magnum kullandım.42 gr attım en fazla,daha ağır mermiyi kullanacak av yok buralarda.Namlu , winchester sx3 tede magnum fişek kullanmaya elverişli diye biliyorum.
Fişeği kasteddim magnum diyerek hocam. Peki otomatik yüklemeye falan bir engel olmaz mı mesela 89mm'lik yatakta 76mm. kullanmak? Ya da namlu gibi diğer aksamlara? Eğer sorun teşkil etmezse 89 almak daha mantıklı. Ama bana dezanavtajları olabilir gibi gelior bu durumun.

-
Benim ruhsatımda sadece "bulundurma" ve "taşıma" tabirleri geçiyor, "kullanma" diye birşey yok
Emin olki sen atış yaparken gelen en üst rütbeli memurun insafına kalmış birşey bu...
Ruhsat sadece bulundurma ve taşımayı kapsar, kullanmayı kapsamaz.
O zaman şehir içindede silah kılıf içindeyse atış yapabilirsin veya arabanın bagajından atış yapabilirsin
Yasada açık var işte

-
Haklısınız Osman Abi, ben nereye gidileceğini bilmediğim için sordum zaten.

-
Yok artık
Ruhsatta yazıyor valla mesken alan dışında kullanılabilir diye 
-
Geçen hafta Rıfat Abi buluşmaya yetişir mi diye sorduğu için sordum ben de. Bu kadar tepki alacağımı bilmiyordum. Özür dilerim...

-
Valla biz toru6le'la birazdan buluşucaz Taşpınar köyünde. Ama hava kötü fazla kalmayız. En geç 6'da evde olurum...
Havalı buluşması için de kimseden ses çıkmadı......
Yalan olacak bu gidişle
Arkadaşlar 6'ya kadar gelebilecekler haber verirse ben de evden tüfeği alır istediğiniz yere gelirim

-
Yok avlak için sormadım ben zaten.
Boş bir tarlada şarjörümde 10 fişek varken karşımda hedef kağıdım dururken jandarma geldi ruhsatı istedi gösterdim. O zaman da takoz olması mı gerekiyor? Çünkü hiç bi yerde öyle bi kural okumadım ben. Şarjörlerin içinde de takoz yok zaten