Fişek yatağı 89mm... 89 mm fişek bulmak zordur, ayrıca 89 mm fişek atıcak av da bumak zordur.
Süper magnum diye geçer bu fişekler. Alacak arkadaşa atışlarda omzuna koyması için yastık hediye edicem..
Winchester SX3 FIELD modeli 76mm. ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Fişek yatağı 89mm... 89 mm fişek bulmak zordur, ayrıca 89 mm fişek atıcak av da bumak zordur.
Süper magnum diye geçer bu fişekler. Alacak arkadaşa atışlarda omzuna koyması için yastık hediye edicem..
Winchester SX3 FIELD modeli 76mm. ![]()
Arkadaşlar saat 15:30 oldu kimseden ses yok... Gelmiyor mu kimse?
Süleyman biz buluşuyor muyuz bir de??
http://www.yazicilarav.com/tufek_ayrinti.php?id=1051
Bu silahı bi incele istersen aradığın kriterlerde. Browningler farklı silahlar..
4+1 olayına gelince,, avlakta takoz takılmamış yani şarjör borusuna 2den fazla fişek alan bir yarı otomatikle yakalanırsan 450 ytl ceza yersin..
Teşekkürler, gerçekten güzel bir tüfek. Takılma yapmıyordur değil mi?
Torunlar nasıl bir de?
Peki av yapmıyorsam ve silahın şarjöründe takoz yoksa da sorun olur mu?? ![]()
Evet katılıyorum..
Yalnız saçma için lüxor almayın da ![]()
ateşli sevginizi anlıyorum, ama ateşli yüzünden şahsen sıkıntı yaşamak istemiyorum.
siz ateşli arkadaşlar ayrı buluşma yaparsanız daha iyi olur.
Sordum sadece gidilecek yeri bilmediğimden. Sorun değil, öyle bi takıntım yok nasıl olsa ![]()
Peki bu kadar düzgün nsıl geçirebiliriz pellet'i namludan?
Bağlantı noktalarında karbon fiber kulanılmış fakat kadronun en çok strese maruz kaldığı noktalar buralar. İnternette direk bambudan yapılma kadrolar da var. Yani ek malzeme kullanılmadan.
Fazla düşmemek lazım evet ama zaten bu aletler daha çok deneysel aletler.
Bu arada fırsatım olur da gerçekleştirebilirsem benim de deneysel bir bisiklet projem mevcut. Aslında dünyada uygulamaları olan ama Türkiye için henüz oldukça deneysel kalan bir proje desem daha doğru olur. Ne olduğunu açıklamayayım, umarım hakkını vererek gerçekleştiren ilk kişi ben olacağım.
Merakla bekliyoruz Evren ![]()
yok yok uğur bu bambu bildiğin gibi değil darbeden çarpmadan çelik kadar etkilenmiyor ben denedim sende gid bi bambu çubuk al dene vur duvarlar sağa sola kırmaya çalış ne demek istediğimi anlarsın.
Abi valla fırınlamadım ama biraz hasar aldı, ama bu kadar kalın değildi bendeki
Bi de 1,5cm. kalınlığındakine deneme amaçlı benim katana ile bir giriştim çok tatlı ikiye ayrıldı ![]()
Peki çamlıklara niye gitmiyoruz? Bi de safir'i de aliim mi? Orası uygun mu?
Yalnız ne kadar rijit de olsa alacağı bir darbede metal gibi bölgesel ezilmeyecek lifler boyunca çatlama içerden yumuşama yapacaktır. O nedenle fazla düşmemekte fayda var ![]()
Şu an FX yanımda değil, Safir bagajda. İş çıkışı trou6le ile incekte buluşucaz biz. Olmadı siz de gelin arkadaşlar, ben de eve uğrar havalıyı alırım...
Bugün 6 gibi kimler gelebilir??
Evet dayanıklılık önemli ama dediğiniz gibi kara çamura tüfeği daldırmiycak çoğumuz. En azından ben çamurda sürünmeyi düşünmüyorum. Olur da ilerde ava çkarsam, kar çamur olursa, ben de yatıp pusarsam yine de tüfeği dıarda tutarım. Kırk yılda bir olacak bir olay için de bence de bu bir kriter değil. O nedenle Winchester'ı beklemeyi düşünüyorum. Ama fişeklerin 89mm. olması benim için sorun. Çünkü cidden pek bulunan bir şey değil :(( O nedenle Magnum sınıf bir tüfeğe geçicem muhtemelen ama winchester ayarında bir şey bulamadım... Benelliler çok hoş ama çok pahalı :((
Yarı otomatik, 71 namlu, mobil şoklu, 76mm fişek yataklı, fiyat en fazla 2,5 civarı ve bi de mümkünse 4+1'den daha fazla fişek kapasiteli önerebileceğiniz kaliteli silahlar olursa sevinirim ![]()
Peki Erdem Abi saat kaçta buluşalım o zaman?
Volkan sen kaçta çıkıyorsun işten? Bi de ev/iş nerede? Harika olur abi bekleriz seni de ![]()
Yok hocam hiç bir şey olmaz.Hanım avukat ,sordum oda doğruladı.
Süper ![]()
![]()
Orası neresi peki ERdem Abi? Nasıl bulucaz?
Tamam canım bayrama kadar çok var daha
Dönem de yeni başladı dersler yoğun olmaz
PCP'yi beleme kap gel ![]()
Henüz bir pcp almadığımdan ve ateşli tüfeğim yeni olduğundan bu aralar ateşli takılıyorum,yalnız heryer ev olmuş ateşli kullanmak için bir arazi bulmak gerçekten çok zor
Evet arkadaşlar yarın akşam üstü bi aksilik çıkmazsa biz ateşlileri deniycez. Gelmek isteyen olursa buradan haber versin ![]()
Sen gelmiyor musun Göktuğ?
Kimse yazmadan ben söyliim buluşmalar sabah 6'da PaintSign'ın oradaki Çamlıklarda. Çamlık-1 dolu ise Çamlık-2'de
Bu sefer gelebilirim umarım. Olmadı sabahlayıp geliim ![]()
Göktuğ ve Emre'yi unuttum ben ![]()
Karakoldan izin almaya gerek olduğunu sanmıyorum. incek yolu boyunca boş arazi var zaten... Biz arkadaşla tam beysukent köyü girişinde atıyoruz. Jandarma da geçti bi kaç kere biz yolda arabanın yanındayken durmadılar bile.. Hatta bi kere de Abdullah Gül geçti önde ve Arkada eskortlarla onlar da üzerimize ateş açmadan geçip gitiler ![]()
Eyvallah hocam