Evet işte Erdem Abi benim de sorunum o
Gece 10'da da yatsam sabah erken kalkamıyorum
Bu cumartesi gün içinde işim olmasa sabahlayıp gelecektim ama ![]()
ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Peki her yıl tekrarlanan bu işlemlerin maliyeti nedir? Bir de ilk maliyeti? Ruhsat 19.90'a maloldu ama bu tezkere silah ruhsatı gibi bir şeye malolacak gibi...
-
Sensiz atış yapmak için

-
Bilgiler için teşekkürler

Peki ruhsatımız var diyelim ne yapacağız? Ruhsatı alırken Orman Bakanlığına gideceksiniz demişti Komutan bana..
-
Eğer yanılmıyorsam istediğiniz tüfek aşağıdaki adreslerde varBaşka bir sitenin sayfasında da var ama pek güncellenmiyor sanırım...
-
Sabot nedir?
-
Winchester SX3 COMPOSITE 3.5 de bence çok şık
Peki bu tüfeği nasıl bilirsiniz? -
İşçilik derken hocam? Ahşap işçiliği mi? Yoksa mekanizmada mı sorun var? İsabetlilik v.s.??
-
Arkadaşlar bi kaç değişik fişek denemiştim dün:
Victory sportları denedim çok harika fişekler zuber'e göre. Hem takılma yapmadı hem de tahribat olarak çok iyi

Bi de deneme amaçlı birer tane sevrotin ve saçma denedim. Şevrotin'de sorunsuz atıldı ama Şaçma içeren fişek (güya italyan malı) atıştan sonra namluda kaldı dışarı bile çıkmadı. Hatta alt kısmındaki pim çıktı fırladı :s Ama içinde çok çok az barut vardı zaten kıllanıyordum

-
Yaw biz cidden neden hep sabahın körü buluşluyoruz? Rüzgar yüzünden mi?

-
Hocam domuzu bulalım da burada
Bi de ben idiremem safirle, iş size kalıyor 
-
Her yüz atışta bir de önden bi sabunlu su dolu leğene sok çıkar sonra da iki su durula tamamdır

-
iç acıcı değil diyosunuz ama , diana 350 gibi bir güçlü bir silahla, rüzgarlı havada red dot la, hemde ayakta yapılan atışlar. Bence gayet başarılı tebrikler

Bence de gayet başarılı

-
Harika yaw. Zaten beğeniyordum sonrki tüfeğimi bulmuş oldum

Bu arada ne güzel yaa yok harbi takımıymış bezmiş yağmış hiç gerek yok. İki su temizle tamam

-
Hocam ben göremiyorum video'yu
Direkt Youtube adresini verebilir misin? -
Bi de öğleden sonra olsa

-
Valla harika olur. Arabanın her yerinden ses gelmeye başliycak yoksa oraya in çık

-
Yeni geldim eve bi de elektrikler yoktu
Hemen yazıyorum:SONUÇ=

İki şarjöre de beşer tane fişek doldurdum Zuber Palla. İlki takılmadan beişini de attı. Diğerinde 1 tane takıldı

Sonra Victory sportları denedim çok harika fişekler zuber'e göre. Hem takılma yapmadı hem de tahribat olarak çok iyi

Bi de deneme amaçlı birer tane sevrotin ve saçma denedim. Şevrotin'de sorunsuz atıldı ama Şaçma içeren fişek (güya italyan malı) atıştan sonra namluda kaldı dışarı bile çıkmadı. Hatta alt kısmındaki pim çıktı fırladı :s Ama içinde çok çok az barut vardı zaten kıllanıyordum

Görünen o ki sorun halledilmiş
Sadece 6ytl kargo ücretine mal oldu bana. Fazla fişeğim olmadığı için bi şarjör doldurup boşaltamadım. Umarım sorun çıkmaz 
-
Boşta tetik düşürürken iğneler zarar görüyor.Bunun için kullanılıyorlar.Daha pratik ve masrafsız çözüm ; atış sonrası boş fişeklerinizi atmayın.Eve dönerken iki tanesini yerleştirin ve tetikleri düşürün.İğneler boşa düşmek yerine daha önce patlamış olan kapsüle vuracaktır
Ama atış yaptıktan sonra fişekler zaten tekrar namluya sürülemez hale geliyor

-
[Resim Engellendi: http://www.midwayusa.com/midwayusa/stat…hres/151679.jpg]
Selamlar ejlover,
Bak bunları senin safir çok rahat atar.
http://www.midwayusa.com/eproductpage.e…&t=11082005Doldur boşalt uğraş dur
Bi de benim elimde patşar kesin bunlar doldururken 
Peki tekrar kullanılabiliyorlar mı acaba?