Yaa aptal adamlar Amerika'ya göndermiş kargoyu. Bu nasıl iştir yaaa ![]()
ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet bu sanırım. Kullanan var mı? Önerir misiniz? Bi de ANkara'da nereden temin edebilirim bilen var mı? Fişeklerim bitti de gidip alıcam Ne aliim arkadaşlar? Victory sport nasıl? Önerir misiniz?
-
Peki fişekleri nasıl taşıyoruz? Kargoya patlayıcı madde almıyorlar

-
Gözün adın Murat Abi. Serdarcıım sna da hayırlı olsun

-
O ringi kontrol ettim yerli yerinde duruyor. Sökmeden yağladım da yumusak bi cubukla. Bolt da yerli yeri ndeydi. Peki bu ses niye çıktı yaw?
Bi de ateş ederken kurulum kolunun yanlarından bir miktar hava çıkması normal mi? Boş atışta yapıyor bunu. Yanılmıyorsam pellet varken de yapıyor. Ondan mı acaba dedim ses. Bi de o-ring'deki lastiği sökünce tam gümbürdedi herhalde dedim.

Bu hava olayı normal mi peki??
Bi de normal pellet ile deniicem bi ara Göktuğ. Ama keçe konusunda haklısın

-
Murat hayırlı olsun,Kazasız belasız Sağlıkla kullanmak nasip olsun.....Ramazanda aldığına göre FX lerin Hocasımı oldu simdi senin Gladyator

Valla öyle bi durum varsa bayramda ben benimkini el öptürmeye götürür harçlığını isterim o zaman pellet olarak
Benimki Hanımın hediyesi desem sanırım inanmazsınız.

Kasım sonunda 2. oğlumuzu doğuracak, ben de tabii olarak ona doğum hediyesi alacağım, 22 ayar altın sever, kaz gelecek yerden tavuğu esirgemedi yani
Aaa Allah analı babalı büyütsün Murat Abi. Çocuğun şimdiden bir FX'i oldu
Gerçi o büyüyünce bu ne yaa der ama 
-
Ben de öyle tahmin etmiştim

-
Zaten Mustafa Abiden aldığım slikon gresi kullandım

-
nasılolsa her ikisinede yetişemeyeceksin, niye soruyorsun
Gaza getirme Erdem Abi, cuma geceden gider kamp kurar sabah karşılarım valla hepinizi

-
Abi güle güle iyi günlerde kullan, hayırlı uğurlu olsun

-
A A Aaaaaa... Ne ara aldın yaw? Sen de mi FX'lendin Murat Abi? :)) Hadi hayırlı olsun yaw iyi günlerde kullan

-
Evet serdar doğru söylüyorsun. Hayalkırıklığına uğradım =( Ben de ne güzel fişeklerini bunlara takıp şıngır şıngır atarız takılmadan metal kovan ata ata demiştim

-
Zuberle züpper farklı şeyler mi?
-
O kadar erken olacaksa 4 gibi falan olsun bari sabahlayıp direkt gelirim ben de

-
Sağol hocam valla, adamlara sormuştum onlardan da cevap gelmedi 1 haftadır

Yalnız burada yazanlardan da ben pek bi şey anlamadım. Cümleler bi tuhaf :s Bunun yapısı nedir? Fişeğe mi takılıyor. Fişek yerine silaha mı takılıyor? Nedir yaw bu?
Bu arada kısaca şu işe yarıyormuş:
Silahların ateşleyici iğnesini aşınmadan ve hasar görme riskinden korur.
Silahı muhafaza ederken fişekler yerine bu zımbırtıları kullanarak ateş etmek iyi olur diyor (da ne demek bu? Silahı muhafaza ederken neden ateş ediim?). Bu sayede normalde ateşleyici iğnenin zarar görmeden atışa hazır hale gelmesinine neden olan bileşenlerin basıncını alır (diyor ki cümlenin orjinali bi düşük tuhaf anlamadım).
Ayrıca bunlar ateşleyici pimin ve boşaltma mekanizmasının testinde de oldukça kullanışlıdır.
Pirinç, alaşım ve plastik olarak çiftler halinde temin edilebilir diyor.
-
bu silahta en iyi zubber palla fişeklerhatta fabrikanın tavsiye ettiği fişekler bunlar.

Ali Usta başka bir marka daha önerdi. Yerliydi sanırım adını unuttum da daha güçlü demişti taklma sorunu da daha az oluyormuş. Adını bilen var mı?
-
Erdem Abi neden 6 ya da 6.15 değil de 6.17?

-
Arkadaşlar bu parçalar ne işe yarar? Fişekleri içine oturtup naapıyoruz? Şarjöre bu şekilde koyabilir miyiz?

http://www.wighillparkguns.co.uk/products/produ…l.asp?prod=1521
http://www.wighillparkguns.co.uk/products/produ…l.asp?prod=1522
http://www.wighillparkguns.co.uk/products/produ…l.asp?prod=1520 -
Bu mümkün değil, ancak namlu girişindeki O Ring i keçe yerinden çıkarmış ise yada bolt u tam kapatmamışsan bu denli ses çıkar, ayrıca kesinlikle kece pellet kullanırken moderatör takılı olmamalı, moderatörü tıkayabilir.
O ringi kontrol ettim yerli yerinde duruyor. Sökmeden yağladım da yumusak bi cubukla. Bolt da yerli yeri ndeydi. Peki bu ses niye çıktı yaw?
Bi de ateş ederken kurulum kolunun yanlarından bir miktar hava çıkması normal mi? Boş atışta yapıyor bunu. Yanılmıyorsam pellet varken de yapıyor. Ondan mı acaba dedim ses. Bi de o-ring'deki lastiği sökünce tam gümbürdedi herhalde dedim.

-
Niye tamamen boşaltmak istiyorsunuz hocam? Benim bildiğim saklamak için dolu tutulması gerekiyor.. Bir de basıncı arttırmak derken tüfeğin gücünü mü arttırmaktan bahsediyorsunuz?