Bana uyar abi de 13'ünde Volkan çalıştığı için gelemiyor ![]()
ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Neyse canım sağlık olsun, teşekkürler

-
Ben de öyleyim de bi başladı mı insan 100-150-200 gidiyor ondan öyle dedim

-
Beni de en çok korkutan şey o valla Mustafa Abi =)) Hadi gece nöbetini ben tutarım da sabah uyiim bari; iş bölümü şart

-
Valla arabalarla çok uğraştım.. Her şeyin standartı en iyisi. Asla ama asla PCP'me dokunmayı düşünmüyorum
Hatta gözüm gibi bakıyorum her 200 atista bir temizleme yağlama operasyonuna girişiyorum 
-
Bi de fikir beyan et abi
13 mü uyar 14 mü? Saat kaç uyar mesela?Bana 13-14 farketmez ama mümkün olduğunca geç olsun lütfen

-
Sağol Murat Abi

Mustafa Abi sen de bu genç yaşımda evlendirdin beni ya acımadan
Mekanizmayı bi görsem çok rahat olur da bilmeyince zarar vermekten korkuyorum
Çekildiğinde çıkan bir şeyse sorun yok 
-
Bi de kilteli iğne ilave etseniz
O nasıl bir şey oluyor Mustafa Abi? doplu iğnenin başıyla falan çeksek çıkmaz mı? Bi de sonradan bastırsak oturur mu yerine? YAni kolayca takabiliyor muyuz? -
Yok bolt tam kapalıydı ondan eminim de umarım o-ring çıkmamıştır yerinden =S Çıktıysa naapıcaz? :((
Uyarı için teşekkürler

-
Murat Abi moderatörle boş atış da yaptım, keçe varken moderatörsüz de attım ama yok böyle bi ses

-
Selamlar,
Dün tüfeği temizliim dedim keçe pelletler ile. O sırada hem Gladiator'ın şarşöründeki o-ringler aşınmasın hem de onları da yağliim diye söktüm o-ringleri ve keçeleri bu şekilde ateşledim. Tüfeğin üzerine moderatör de takılıydı. Öyle bir ses çıktı ki anlatamam. odada attım, cam açıktı ve tüm çayyolunda yankılandı ses :s Bu neden nasıl niçin olmuştur acaba? Keçe pellet yerine normal pellet olsa da olur muydu? Bi de moderatör olmasaydı neler olurdu acaba? Merak ettim. Birileri açıklarsa sevinirim =)
-
aslında işlev olarak birbirine yakınlar, biri çok ses çıkaran silahı diğeride çok ses çıkaran üyeyi susturuyor

Puhahahhaahahaha

Allah iyiliğini versin serdar yaa gözümden yaş geldi

-
moderatör evladım bir öğrenemediniz
Resimler için benim gitmemi beklediniz heralde 
Ne kim biri başka bi şey mi demiş
Yaa ısnamadım o kelimeye orjinal adı moderatör olsa almazdım bile o derece yani
Moderatör diyince Erdem abi, Rıfat Abi falan geliyor aklıma naapiim 
Bu arada Osman Abi avatar harika olmuş

-
Göktuğ yaa bi de benim moderatör falan da takılıyken bi foto olacak, onu da ekleyebilir misiniz zahmet olmazsa, tam teşekküllü bi fotom yok hiç

-
Geç olsun güç olmasın
Ellerinize sağlık 
-
E hani resimler? Çok sonra oldu bu

-
Ama stokta yok
Gelmesini bekliyorum 
-
Yok abi o ağırlıkta olanlardan bahsetmiyorum zaten
Tip ve amaç olarak böyle olup da daha hafifleri var mı yani bunların bizim tüfeklere uygun 
-
Ülkü Abi çok çok haklı. O kadar emek ve masraftan sonra kullanamayacağınız bir tüfeğiniz olacak

Bi de o mermiler çok hoş gerçekten. Bizim FX'ler atar mı acep onlardan?

-
Kesinlikle haklısın
Teknolojinin sınırı yok. Eskiden hayal bile edemeyeceğin şeyler bugün seri üretimde. Aynısı gelecekte de olacak..