O zaman evet kötü olmuş
O da olmasa ![]()
ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
resmin sol üst köşesindekini saymazsak güzel grup tebrikler

-
Yayı 2cm. kısaltmak da çözüm olmadı
Pistonun üzerindeki şapkada bi sorun var sanırım. İyice temizlememe rağmen sıkışıyor. Bugün gönderiyoru tüfeği. Yarın ellerinde olur. Cumartesi fabrikaya giderseniz benim tüfeği sorup ilgilenebilir misiniz arkadaşlar acaba? Adım Uğur Baç 
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın

-
Oldukça ucuza almışsınız. Hayırlı olsun

-
-
Başlık yok kimseden de ses çıkmıyor, buluşma yok galiba
Benim de araba serviste, yarın bitmezse cumartesi almam gerekior
-
Sizin videolardan oldu zaten ne olduysa, gaza geldim

Ali Ustayla görüştüm zaten. Yayı kesmemi o söylemişti
Çok teşekkür ederim ilginize 
Bu arada hangi tırnağın yayını kontrol etmeliyim?
Gerçekten İstanbul'da olsam tüfeği kaptığım gibi gelmiştim ama Ankara'dayım ne yazık ki

Bi de Gas Ram'de en son o üsteki bileziği sıktıktan sonra delikli olan parça bileziğe sabitleniyor, ondan sonra yayı da çeksem o iki tırnaklı metal delikli olanın içinde kalıyor, çekeden çıkmıyor. Yayı çekince onun da düşmesi mi gerekiyor Eğer öyleyse orada biraz sıkışma var demektir. Bi de bayaa detaylı temizledim, yağladım... Umarım ateş edince o basınçtan rahat gidip gelir. Yok yere yayı kesmiş olmiim.
-
Kestim yayı, bakalım ne olacak
Bu arada Gas Ram'i de kontrol ettim pistonla tüstündeki şapka rasında biraz sıkışma oluyor gibime geldi.. Umarım hallolmuştur 
-
Yok yok Murat Abi, silahı evde doldurmuyorum bile

-
Yok abi anlaşılıyor merak etme :))Bu arada ben de yayda olduğunu düşünüyorum çünkü bazen şarjörü takıp daha ilk mermiyi koyacakken bile öyle bi kapanıyorki namluya sokamadan yamultuyor :s
-
Sadece daha dün aldığım tüfeği ertesi günü göndermek istemedim ve ben yapabilirmiyim diye sordum. Yoksa telefonda oldukça ilgilendiler aslında.
Yay belli bir fişek geri itme gücüne ayarlı. Kullanılan fişekler yeterli tepmeyi sağlamayınca yay kısaltılarak dengelenebilir diye açıkladı arkadaş.
Gaz odasında da sorun olabilir dediğin gibi ama umarım yanılıyorsunuzdur.
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun. Onun yerine yayı kısaltmayıp istediğiniz ölçüde yay alıp takmak daha iyi olur nede olsa tüfeğin orjınalini bozmasanız daha iyi olur.

Teşekkürler
Bence de ama şimdi git yayı sök al eline silahçı silahçı dolaş uygun yay bul. Zor o iş biraz
Onun yerine keserim, bi sorun olursa fabrikadan orjinalini alırım, yay sonuçta
Çünkü çapı, kalınlığı uzunluğu v.s. tutturmak zor 
-
Bu arada Zuber ve Victory Sport dışında hangi marka fişek var? Safir bi şey daha önerdi, daha güçlü dedi onlar bu sorun için daha idealmiş. İsmini hatırlamıyorum. Söylerseniz sevinirim
Bi de Ankara'da nerede bulabilirim? -
Tekrar aradım. Garanti ile ilgili bir problem olmaz dediler. O yay 5cm'e kadar kısaltılabiliyormuş zaten. 2cm kısaltın dediler. 5'e kadar şarjörden gelen merminin laımında sorun yaratmazmış.
Bence mantıklı, çünkü boş kovan dikilip fırlayacakken yeni fişek giriyor ağzına ve o arada takılıyor. İnceleyince benim aklıma gelen de buydu.. Ama ben o yayın kısaltılabileceğini bilmiyordum, şarjör asansör yayını kısaltıp yeni fişeğin biraz daha yumuşak giriş yapmasını düşünmüştüm. Akşam dener, haberdar ederim sizi.
-
Çok teşekkür ederim Özer Bey
Bu akşam müsaidim. Yarından sonra arabam serviste olacak
Bugün bi baksak diicem ama gece gece sonrasında nerede atış yapıcaz 
-
Safiri aradım az önce. Tüfek yeni modellerdenmiş. Dipçiğin içindeki yayı kısaltmamı önerdiler. Gas Ram ya da şarjör ile ilgili bir şey söylemediler..
-
Bu hafta buluşma var mı? -
Arkadaşlar az önce bunları buldum. Bu tahmin ettiğim şey olamaz dii mi? Ne olduğunu tam anlamadım ama fişeklerin dışına takılan nikel veya pirinç kovan gibi anladım. O zaman takılma sorunu çözülmüş olur. Yalnız tabii bunları taktıktan sonra fişekler şarjöre girer mi?
http://www.wighillparkguns.co.uk/products/produ…l.asp?prod=1522
http://www.wighillparkguns.co.uk/products/produ…l.asp?prod=1520 -
Exador da uçların çok kalkmaması gerektiğini söyledi. Şarjörden kalkık mı gelmeli fişekler düz bi biçimde mi?
Benim asıl sorun boş fişeğin çıkarken dikilip yeni gelip namluya oturmak üzere olan fişeğin üstüne sıkışması

sizde Plastik şarjör var mı? Denediniz mi onu?