Evet cidden süperdi ![]()
Bu arada resimler nerede Serdaaaarrrr ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Evet cidden süperdi ![]()
Bu arada resimler nerede Serdaaaarrrr ![]()
Bence de
O gün çok heves ettim grupman yapıcaz diye 100 metreye sıfırladım dürbünü, sonra kimseden ses çıkmayınca sağa sola sallamaya başladım ben de : ))
Erdem abinin tüfeği kaptığı gibi atışa geçmesinden çok, tüm şişeleri patlattıktan sonra yavaşça tekrar arkasını dönerken derin bir "Ohhhhh.." çekmesi bombaydı asıl. 3 gündür susuz kalıp kana kana su içmiş gibi.
Unuttum onu yazmayı
Yok yok bize sağlam şişe stoğu lazım. Ankara Team olarak herkes her gün bi soda içsin bi hafta boyunca biriktirip toptan buluşmada kıralım ![]()
Beni Ankara'dan alabilecek biri varsa ben de geleyim
Ben de aliim de tüfeği biz de Ankara'da küçük çağlı bi buluşma yaparız ![]()
Sonra ama sessiz sedasız gelmiş bi ara sinsice, sonra tekrar kaçtı ![]()
Bu arada Erdem Abinin tüfeği doldururken şişelerin dizildiğini görünce 2 saniyede tüfeği alıp atışa geçmesi de güzel bi enstantene idi
Elimde pompa kalakaldım ![]()
Bu arada bi ara Murat Abi söylediğin yerden şişe stoklayalım ![]()
Afiyetler olsun ![]()
Ben gelmeden önce bi şey götürdüyseniz bilmiyorum valla ama bu kadardı ![]()
AAaa evet karpuz ve kola için teşekkürler
Silahlar güzel, ortam güzel, arkadaşlar güzel, seviyeli sohbetler güzel
daha ne ister insan. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Benim çektiğim bir kaç resim var, işte onlar... (Osman abi katılamamna üzüldüm, kulaklarını çınlattık...) Yeni arkadaşlarla da tanıştığıma sevindim... Günün unutamadığım anı fx lerin patırtısından bi ara Murat la gözgöze gelip ateşlilere geçmemizdi...
Bu iki resim geçen haftadan kalma, atmayı unutmuşum. Murat baktı ki fx ler teflon tavayı deliyor, hw 100 ü bir modlamış ki sormayın 25 mt. den kalın sacı deldi geçti
Evet sadece tüfekler değil, büyüklerimiz başka konularda da bilgilerini paylaştılar ![]()
![]()
HW-100 9mm atmış resmen ![]()
![]()
![]()
Harika bi gündü gerçekten. 3 saat gecikme ile de olsa katılabildim sonunda
Ama hevesimi alamadım, eve gelip devam ettim atışlara ![]()
Teşekkür ederim Erdem Abi, ilk 500'lük kutum bitti, huyunu suyunu az biraz anladım tüfeğin
Umarım zamanla sizler kadar iyi olurum ![]()
Bu arada benim de sağ kulak Erdem Abi'nin Gladiator'ı sağolsun çınlıyo ![]()
Kamuran ve Özgür Abi ile, Emre ve Evren arkadaşımızla da tanıştığıma çok mutlu oldum. Nice buluşmalara diyor, Serdar'dan resimleri sabırsızlıkla bekliyorum ![]()
Eline sağlık Erdem abi.
Yetişemedim ben grupmanlara
Namlu tutucu biraz bozuyo istikrarı haklısın ![]()
Bi de bipodun arazide cidden açısının ayarlanabilen bi şey olmasında fayda varmış. Benim sipariş ettiğim de sabit
Aynınsın sabit tabanlı olmayanı arasında 30£ var diye almamıştım, pişman oldum şimdi ![]()
Valla orası öyle. sbah en fazla 2 saattte hallederim diyodum tüm günümü aldı :s
Hocam açıklamalar yeterince detaylıydı benim için. Çok teşekkür ederim gerçekten. Ellerinize sağlık ![]()
Çalıştı Yarın getiriyorum bi dolu hedef ![]()
Arkadaşlar, Safir'in dürbün kızak genişliği kaç mm?? Red dot alıcam da GAMO'nun quickshot'ı denedik küçük geldi
Ne önerirsiniz?
Bugün verdim tüm belgeleri. Hadi hayırlısı : ))
Bu arada jandarma sağlık ocağından kabul ettti belgeyi. Yalnız extradan bir de ikametgah istiyorlar. Jandarma bölgesinde oturan arkadaşların aklında bulunsun. Tüm günümü aldı bugün işlemler. Bir de vergi dairesi olarak yalnızca Cebeci Veraset ve İlam v.s. diye ismi olan daire alıyormuş ücreti. O da cebecide değil taşınmış: Dışkapı, Çankırı Cd. No:15'te ![]()
Olsun canım yine de sizden daha acemi birine yardımı oldu
Sağolun ![]()
Bende sanki bir yerlerde PDF olarak 50M kağıdı vardı, bir bakayım neler olacak. Bu arada Ejlover, yeni başlayan için atışların hiç de fena değil, başlarda iyiymiş sonra biraz konsantrasyon bozulmuş gibi. Bir de karışık atmayı dene kendini zorlamadan, hangisini canın isterse ona sık, hepsini doldurmak zorunda da değilsin. Bir de öyle dene bakalım neler olacak.
Edit: Hatta buldum bile PDF olarak, orjinal ölçüsünde PDF nin yazdırması gerek.
Ya hem dürbün sıfırladım bi ara hem de şu FX videosundaki amcaya özenip 8 saniyede şarjör boşaltiim olayına girdim ![]()
Printer çalışırsa ben de hedef çıktısı aliim. Bendekiler uzak mesafeye uygun değil pek. Mukavva kutu da bakınırım apartmanda boşluklarda ![]()
Sabah 10 gibi gelsem çok şey kaçırır mıyım? ![]()
Ruhsat yenilenmiyor. 5 yılda bir yenilenen av teskeresi. Ben bizzat ruhsatı veren memura sordum. Av teskeresi almayacaksınız sürekli kullanabilirsiniz denildi. Saygılar...
Ben de yönetmeliklerde yenileme ile ilgili bir şey görmemiştim
Bu arada bugünki yardımlar için çok teşekkürler ![]()
Aslında Burada da sabit bir başlık olsa da kısaca yivsiz av tüfekleri tanıtılsa ![]()
Bir acemi olarak şunu sorucam. Skeet / Trap / Superpose arasındaki fark nedir? BUnların hepsi yivsiz mi? Bir de pompalılar da mı yivsiz?
Son olarak da Bant ve şok farklılıkları neyi etkiliyor? Tüfek seçerken bu kriterleri namlu boyu ile birlikte nasıl değerlendirmek gereklidir?
Şimdiden vakit ayrıp bilgisini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. ![]()