yeni aracınızı gule gule kullanın
Teşekkürler, hepimize kazasız belasız sürüşler ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
yeni aracınızı gule gule kullanın
Teşekkürler, hepimize kazasız belasız sürüşler ![]()
Teşekkürler. Ücreti böyle kalırsa sorun olmaz ![]()
Bu arada sağlık ocağından rapor kabul edilmesi ile bir şey söylememiş kimse. Sonra kaymakamlıktan geri dönmez dii mi belge?
Grupman değil hatta burada paylaşmam bile anlamsız ama acemiliğim kanıtlansım dedim. Bi de namlu tutucu olmadan deneyip uygun bi zamanda ayrı bi başlıkta vericem ![]()
[Resim Engellendi: http://img527.imageshack.us/img527/4841/img0129be9.th.jpg]
Ben takılıyken 15 metrede bu kadar hassas atamadım da acaba namlu tutucudan mı dedim. Gerçi eğlencesine atıyodum ama
Hatta paylaşiim olmadı bi resim çekip
Ben almaktan vazgeçtin sanıyodum
Yakışmış ama ![]()
vergi dairesine yatırılan para 5 yıllık ruhsat harcıdır muhtemelen sen diğerlerini sabıka kaydı - dr. raporu hallettikten sonra söyleyecek hatta ruhsat aldığın birim emn.- jan. eline bir kağıt tutuşturup vergi dairesine gönderir merak etme ondan kaçış yok
Yivsiz Av Tüfek Ruhsatı yenilenen bir şey mi? Ben yalnız bir kere alınan bi şey sanmıştım ![]()
Bende de apayrı bi yeri vardı cidden
Ama yürüyen aksam konusunda katılıyorum. İyileştirse bile motor güçlendirildiyse yolda durmuyor :s
Ellerine sağlık Erdem Abi. Bi şey sorucam, bu atışları yaparken namlu tutucu takılı mıydı?
Ayakla namlu tutucu da hayırlı olsun ![]()
Harika resimler Erdem Abi
Bu arada pellet kutularını görünce ağzım sulandı, gaza geldim ![]()
Ama saat geç oldu
Moderatörüm olsa keşke ![]()
Vergi dairesine ne için hangi işlem sırasında para yatırılıyor? Onu göremedim emniyetin istediklerinde
Yalnız Kimse yine vergi dairesine para yatacak demedi :s
Sağlık raporu haricindeki belgeleri bugün tamamladım. Yalnız İlçe Jandarma'ya gittiğimde yivsiz tüfek için tek doktorlu sağlık raporu yeter dediler. Sağlık ocağından da alsan olur dedi ilgili kişi. Yarın sabahdan da onu alıcam ve tüm belgeleri teslim edicem. Pazartesiye de ruhsatı verirlermiş. Yalnız sonra Kaymakama imzalatılıyormuş. Sağlık ocağı raporu sorun olmasın sonra..?
Bir de max 50m.'ye kadar bu tüfeğin etkinliğini 9mm. bir tabanca ile kıyaslayabilir misiniz? İsabet + Tahribat + Delicilik olarak.
Daha Çok GösterSilahı alırken satın alma belgesi ile alabiliyorsunuz.
Ben babaeski ilçesinden aldım. Av bayii dosya açıp dilekçeyi halletti.
Ben yarınm kapaklı dosya aldım nüfustan istenen belgeyi alıp emniyete onaylattım. 5dakika sürdü sağlık raporu.
vergi dairesine 14,90 ytl. Toplam 20 ytl bile tutmadı ve bir gün sürdü.
Kaymaklık onayını emniyet yaptırdı. gidip satın alma belgemi aldım. Hilal ava gönderip tüfeğimi aldım.
Bir tek ruhsata işletmek kaldı.
Yeri değil belki ama zafer capitol aldım ve 24 gram yaf trap ve skeet fişekleriyle sorunsuz çalışıyor. ve fiyatı çok uygun.
Vergi dairesine ne için hangi işlem sırasında para yatırılıyor? Onu göremedim emniyetin istediklerinde ![]()
Sağlık ocağından alınan rapor kabul edilmiyor mu? Heyet raporu uzun iş diye biliyorum çünkü :((
Peki yivli av tüfekleri içinde mi ruhsat işlemleri aynı?
Öyle mi bilmiyordum, teşekkürler. O zaman safirde de atış modu ayarlayamıyoruz ![]()
Peki yabancı marka olarak ülkemizde ne satılıyor? Fiyatları ne civarda? Bi de madem tam otomatik olmuyor, yine yarı otomatik olmak koşulu ile yivsiz başka hangi silahları önerirsiniz?
Peki Safir T14 benzeri yivsiz ve güçlü namlu çıkış hızına sahip otomatik/yarı otomatik başka marka/model silahlar var mı?
Bi de Safir'in tam otomatik modu var mı? Videolarda hep yarı otomatik atılmış da ![]()
Arkadaşlar o zaman tüm bu belgeleri toplayıp silahı alıp öyle gitmek gerekiyor dii mi emniyete. Silahı alırken bi şey istiyorlar mı?
O zaman ben de alarm kurup öğleden önce gelmeye çalışiim : ))
Gördüğün S40R Bordo renkli idiyse eğer benim bir arkadaşımındı , çakma R dı o
![]()