Bu arada tavayı hangi pelletler ile deldiniz çok merak ettim? ![]()
ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Selam Arkadaşlar, bi aksilik çıkmazsa ben de gelmek istiyorum bugün. Hatta tüfeği attım bagaja

Saat kaçta buluşacaksınız? Bi de ben kimseyi tanımıyorum, 1.çamlık nere onu da bilmiyorum

Kaçta nereye geliim ben? Bi de irtibata geçebilmem için bi tel no falan alabilir miyim?
-
Ben Ankara Team üyesi değilim, ben gelemez miyim?
Şaka bir yana tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun. En yakın zamanda tanışabilmek ümidi ile, güle güle kullanın, kazasız-isabetli atışlar 
-
Ya konuyu dağıttık da çok merak ettim: Madem o salınımı engelleyip max isabet şansını azaltıyor, faydası nedir bu parçanın?
-
Neye yarıyor peki?
-
5.şarjör yani 40. atışlarda bile kırdı ama 5 metreye falan geldik. Daha önce 5 metreden falan da kırmıyor demişlerdi de

-
Mustafa abi tam tüpün bittiği yerde namlunun ucundaki halka ne?
-
Peki o zaman ben yarın yurtiçi kargo ile gönderirim Mustafa Bey
Açık adresinizi yazarsanız sevinirim. -
O silah Gladiator Engin, T12 gibi alttaki vidayı sökerek silahı sökemezsin,
Arzu ederseniz silahı bize gönderinde orijinal ayarlarına getirip test edip size geri gönderelim, olmaz da silahta arıza var ise gereğini yaparız, siz konusunda bizim şansımız bu forumda ve PCP konularında yeni olmanız.
O vidayı söylediğiniz gibi ayarladım. Eğer benim yapabileceğim başka bir şey varsa, tarif ederseniz halledebilirim
Siz nasıl uygun görürseniz. Son çare gönderebilirim de sorun değil. Neden yapıyor olaiblir peki? Tetikle mi ilgili diyorsunuz? -
Bi şeyleri sökmek istemedim, korktum şimdi

Mustafa Bey o vidaya yönlendirince uğraştırsa da biraz bi şeyleri sökmeden hallettim de kanımca başka bir sorun var :((
-
Ben de bugün 200 civarı atış yaptım. 100 tanesi tam güç kalanlar da yarı yarıya orta ve düşük güç ile. 210 bardan 80bar'a düştü. Tam güçte 60 metre civarından şişe kıramadı artık, ama şişe üstüne koyduğumuz kayadan yere düşünce kırıldı, sayılırsa o

Gerçekten inanılmaz tüp kapasitesi

-
Güzel bir gün olmuş gerçekten, atışlar için de ayrıca tebrikler

Biz de bugün bi arkadaşla çıkıp ilk ciddi denememi yaptım 4 saat kadar. Sonra insan içine çıkınca bir tuhaf geldi ıssız bayırlardan sonra :s
-
Benim anladığıma göre yanlış vida ile oynadınız.Sizin değiştirmeniz gereken tetik ağırlığı.

Tamam işte o vida
Kılavuzundan da baktım tetik ağırlığı diyor. Zaten dışardan ulaşılabilecek başka vida yok 
-
Şimdi hatırladım, sizin silahın tetik ayarını ben hassaslaştırmıştım, güzel gurup çıkarabilesiniz diye, tetik muhafazasının altındaki deliğe uygun bir düz başlı tornavida ile saat yönünde çeyrek tur yada yarım tur sık, sorunun bitecek.
Mustafa Abi, bugün söylediğiniz gibi yarım tur saat yönünde o vidayı çevirdim. Oraya ulaşamadım tornivadalarla, kendi tornavidamı kendim yaptım
Tetik korumasının altındaki o minik delikten sığmadı hiç bir şey, ben de çekiçle bir teli dövüp uygun bir şey yaptım 
Tetik biraz daha boşaldı, artık dokununca ateş etmiyor. Bir miktar boş basıp sonra sert yerine geliyor. Yalnız 200den fazla atış yaptık bugün ve 5-6 kere aynı tutukluk sorunu yaşandı

Hatta bir keresinde, normal sonuna kadar çekip geri itip kurdum. Ateş etmedi. Sonra kilitlenene kadar yine geri çektim. Şarjörü çıkardım 2.pelleti almasın diye. Tekrar geri itip yerine oturttum kurma kolunu ve yine ateş etmedi sonra tekrar kurdum ve ateş etti. Arada şarjörü bile çıkaracak kadar çektiğime göre kurulum ile bir sorun olmadığı kesin sanırım. Tetikle de ilgili bir şey yok. Sanırım başka bir sorun var
Naapalım Mustafa Abi? 
-
Rıfat abi bravo harika anlatmışsın , Yeni silahın hayırlı olsun ,yalnız yenge bunları okumasın sıkıntı yaratabilir 
BEnim de aklıma o geldi de tanımadığım için bekar sandım

-
Harika stabil değerler cidden. Ellerine sağlık Mustafa Abi. Gladiator değerlerini ve modifiyesini sabırsızlıkla bekliyorum

-
Burası bizim patronun çiftliği , Eskişehir yolunda arada sırada atış için gidiyorum

Darısı başımıza

-
Teşekkürler Mustafa Abi, yok rahatsız etmiyorda benim kurulum mekanizmasına takık ya aklım, korktum sadece
Teşekkürler tekrar. -
HArika fotolar arkadaşlar, paylaşım için teşekkürler.. Keşke gelebilseydim

-
Selam arkadaşlar,
daha önce bi kaç yerde gördüğüm bazı mesajlar vardı. CP99 şişe kıramıyor diye.. Nerde olduğunu bulamadım mesajların o yüzden burada yazıyorum. Geçen gün arkadaşla deneme fırsatım oldu şişe olayını ve 7-8 metreden küçük yeşil soda şişesi, ince uzun şeffaf bira şişesi ve tombul kahverengi bira şişeleriyle denedik ve hepsini kırdı. 5.şarjörü atarken bile kırıyorudu. Pellet olarak Gamo ProHunter ve Gamo Raptor kullandım. Hatta Raptor kahverengi şişeleri delip geçti bi kaç kez :))