ejlover tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Gamo Matrik MD6-24x50AO Aldım arkadaşlar. Bir de Gamo'nun tek parça ayağını aldım. Teşekürler yardımlarınız için :) Peki çift parça ayak kullanmanın extra bi faydası var mı? Ona takıldım biraz, ama bu tek parça daha hoşduruyor gibi geldi bana. Sadece şarjör çıkarma kolu geri çektikten sonra yukarı dönmüyor o kadar. Onu da döndürmeye pek gerek yok zate :)

İnşallah :)

Azot mu kullanılıyrdu paintball'da? Farkeder mi PCP'ye azot ya da oksijen?

Siz de yeni pcp'ye geçtiniz galiba, hayırlı olsun ;) Tüp mü aldınız yoksa pompa mı? Pompaysa bu civarlarda dolum yaptırabileceğimiz bi yer bulsak şahane olur :)

Çok sağolun,ben de gelmeyi çok isterim. Bu 1-2 hafta yoğunum biraz ama sonrasında sizlerle tanışabilmeyi çok isterim.

Bu arada bizim buralarda bi yerde paintball yeri açılmış. Oralarda bizim bu PCP tüpleri doldurtabiliyor muyuz acaba?

Selam Arkadaşlar,

Bugün FX Gladiator'ım geldi. Gercekten resimlerinden çok daha güzel duruyor. Görünüş olarak revonun yanında biraz düşündürtmüştü beni ama kendisini elime alınca gerçekten güzel bir tasarımı olduğunu gördüm :)

FX'in orjinal pompası ile hemen doldurmaya giriştim ama tüp hacmi dolayısı ile baya vaktimi aldı 40bar'dan 200'e çıkarmak :S

Bir de kurma koluna alışmak biraz vakit alıyor. Çok çekince kilitleniyor sarjörü çıkarmak için manuel indirmek gerekiyor. Bir de kilitliyken tetiği düşürüp kolu ani indirince ateşleme yapıyor, dikkatli olmak gerekiyor... Alışmak biraz vakit alıcak gibi ;şrofls;.

Mustafa Bey'e ve Volkan Bey'e buradan çok teşekkür ediyorum ilgilerinden ve gönderimdeki titizliklerinden dolayı :thumbup:

Sormak istediğim bir kaç soru var:

• Tüfek 220bar'lık ama kullanma kılavuzunda en azla 200bar basın diyor. Bunun nedeni nedir?
    • Tüpü 200bar doldurup saklamanın bir dezavatajı var mı? Co2'lerdeki gibi dolu kalmaması mı gerekiyor? Eğer öyleyse kaç bar'da durması gerekiyor? Umarım dolu saklanabiliyordur, çünkü pompa ile doldurduktan sonra atışa hal kalmıyor ^^
    • Kurma kolunu çekip bırakınca son kilit noktasına kadar gitmiyor, biraz önde duruyor. Pellet'in namluya tam oturması için ve havayı verimli kurmak için onu elle sonuna kadar itip oturtmalı mıyız? Çünkü çekip bırakıp ateş edince çıkan sesle çekip bıraktıktan sonra elle biraz daha itip oturtunca çıkan ses arasında fark var. Yoksa normalde sonuna kadar gidip oturması gerekiyor da benim tüfekte mi bir sorun var? Çünkü FX tanıtım videosunda amcam çekip bırakıp seri seri ateş ediyordu..
    • Şarjör kullanmadan namluya tek mermi sürmek mümkün mü? Bir zararı olur mu? (şarjöre sığmayacak uzunluktaki pellet'ler için)
    • SON olarak da arkadaşlar, SUSTURUCU ve BİPOD'a ihtiyacım var bu tüfek için. Orjinal Clamp'ini aldım bipod için, ona uyacak bir bipod bulabilecek arkadaşlara minnettar olurum :) Bu aralarda yurtdışından bir şeyler getirtecek olanlar bana da susturucu ve bipod sipariş ederlerse çok makbule geçer ;keyf;

Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. Buluşmalarda görüşüp tanışabilmek ümidi ile şimdiden teşekkrüler herkese :D

Sitenin adını veremiyorum ama internetten baktığımda yalnızca 11mm ve 19mm dürbün ayağı diye geçiyor ve sadece 3-9 büyütme dürbünler için yazıyor. Bir de tek parça olanlar var: " 1"2-4,5 mm çaplı dürbünler içindir." diyor. Ama bu sitelerde baktığımda dürbünlerin çapı yazmıyor :(( Nerden temin edicem ben yaaa adam gibi bir ayak ve dürbün :(( Yurtdışından bi şey getirtmek istemiyorum, çok sorun çıkıyor. Ankara'da olunca bi de iş daha da zorlaşıyor :((

İngiltereden laptop'a canta aldım ve bi dolu sorun yasadım. Karayoluyla göndermişler gümrüğe takılmış falan hala iade işlemleriyle uğraşıyorum :(( Bu nedenle ne yazık ki Türkiye'den almak durumundayım :(( 50 mercekli bir dürbünü 11mm.'lik ayak kurtarmaz mı? 6.18x50 için??

Hayırlı Olsun, güle güle kullanın, darısı başıma :))

Mercek çapı 50 olduğu için mi sığmadı? yoksa büyütme ile mi alakalı? 6.18.50 bi dürbün sığar mı mesela?

Bi de en önemlisi Susturucuyu nerden ne kadara temin ettiniz? Ben de gladiator düşünüyorum da susturucu harika olmuş :) Yardımcı olursanız sevinirim ;)

Peki Bushnell 6-18X50 de mildot var mıdır? Gamo baktığım sitenin stoğunda yokmuş. Başka nerden bulabilirim? Bir de Ankara'da olduğum için burada pek çeşit yok, interneten almak zorundayım, o yüzden site tavsiyeleriniz önemli benim için... Teşekkürler tekrardan =D

Nikon'ları nereden alabilirim arkadaşlar?

Bir de internetten türkiye'de nerden alabilirim iyi bir dürbün? Baktığım yerlerde fazla çeşit bulamadım :(( Bildiğiniz güvenirlir adresleri yazarsanız çok sevinirim...

Listeye bi de Bushnell 6-18X50 ekleyelim o zaman :)

Walther'lar nasıl? Görünüşü hoşuma gitti çünkü :)

Merhabalar,

FX gladiator almayı düşünüyorum, beraberinde dürbün de almam gerekiyor. Öncelikle kaç mm'lik ayak kullanmam gerekiyor?

Web'den türkiye mağazalarına baktım ve aşağı yukarı hep aynı marka ve modeller var :( Aralarında beğendiklerim:

WALTHER 3-9X44

Gamo 4-16x50

Tasko 6-24x40

Aslında
    max zoom'u en az 12 ve ön merceği de 50 olan paralax ayarlı bir model
    aradım ama bulamadım :( Sizin önereceğiniz bir site var mı? Ya da bu
    özelliklerde Türkiye'de temin edebileceğim bir dürbün? En kötü
    ihtimalle yukarıda yazdıklarımdan birini alacağım. Hangisini
    önerirsiniz FX Gladiator için?