Haydaaaa görmen bile nasip olmadı zavallıcığı ![]()
![]()
![]()
Eee hava da bozdu bugün. Yarın yalan mı oluyor?
Ümit seni de bekleriz, Serdar yazmış nerede olduğunu buluşmanın da sen ne tarafta oturuyorsun?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Haydaaaa görmen bile nasip olmadı zavallıcığı ![]()
![]()
![]()
Eee hava da bozdu bugün. Yarın yalan mı oluyor?
Ümit seni de bekleriz, Serdar yazmış nerede olduğunu buluşmanın da sen ne tarafta oturuyorsun?
Pelletlerin özellik de kafa kısmındaki izler çok uzun, yivler genelde ince çizik şeklinde kesme yapıyor diye biliyorum ben de en azından bu tarz yiv izi görmemiştim hiç ![]()
İlginç bi durum. Harbi ile temizledikten sonra hiç atış yapmışmıydınız peki?
Astım spreyi gibi duruyor
Kalem silahlar daha başarılı, hep istemiştim taaa ilkokul zamanlarımda görüp ![]()
İnşallah görüşüp tanışırız hocam, bizim çayyolu buluşması yalan oluyor sürekli çünkü ![]()
Teşekkürler üstadım
Bu arada 650$ mı? :O
Hayırlı olsun, iyi gülerde kazasız belasız kullanın ![]()
Cumartesi yapılıyor sanırım buluşma?
Çok güzel atışlar tebrik ederim ![]()
Hayırlı olsun tüfeğiniz ama keşke önce forumda biraz araştırma yapsaydınız ve tavsiye isteseydiniz ![]()
Çok yanlış bir seçim bence. Geçmişte pek de hoş olmayan deneyimler yaşadım o tüfekle, en son testereyle 2 ye bölüp çöpe atmıştım.
Abi yaptın mı bunu gerçekten ![]()
Beni de haberdar edin lütfen cepten buluşursanız
Bu aralar işler yoğun foruma pek giremiyorum ![]()
Açık arttırma usulü gittiğinden kargoyu bölmezler yoksa 1 dolara dürbünü satmış olur adamlar, onlar da uyanık ![]()
250 neden hocam 78.33 £ tutuyor. Vergiyi de düşünce..
Ewt kimse girmeyecek gibi ihaleye
Yalnızca kargo ücretini ödeyip alabilirsiniz gibi duruyor
Şimdiden hayırlı olsun ![]()
Yaylı silahlar için uygunmuş, bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Fiyatı da 100â¬'yu aşmıyor. Paketin üzerine de optic, scope tarzı bir şey yazdırmadığınız sürece tabii kide getirebilirsiniz ![]()
uymaz ama adaptörleri var. 5-6 dolar civarı bir şey.
Hafta içi olursa önceden haber verirseniz sevinirim, iş çıkışı eve uğrayıp bi daha dönmiim tüfeği almak için ![]()
Genelde bir sorun çıkmıyor ama bazı bankalarda yurtdışı işlemlere açtırmak gerekiyor sanırım. Problem yaşayan arkadaşlarım olmuştu.
E-Bay üzerinde çoğu satıcı PayPal üzerinden ödeme kabul ettikleri için o açıdan güvenilir zaten. Satıcıların kalitesini de yine ebay üzerinden önceki işlemlerinde aldıkları yorumlardan görebilirsiniz ![]()