8-9 gibi olursa ben gelebilirim Erdem Abi ![]()
ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bi ara incelerim Akif Hocam
Ben en son 2007'lere bakmıştım. C5'e bile binmemle inmem bir olmuştu 
-
ben de bir tane reddot almak istiyorum hangi satıcıdan aldınız*
lamp4us satıcısının dükkanına bir bakın. Hem çeşit çok hem de güvenilir ve ilgili bir satıcı
-
Ama 3 atış

Maşallah demek lazım

-
Leon da güzel araç ama biraz daha dar iç hacmi corallaya göre.
-
Yok ben daha o kadar usta değilim, daha ben göremem o mesafelerde nereye attığımı
yavaş yavaş ilerlemekte fayda var 
-
Yaw bi gidin test sürüşüne çıkın öyle karar verin. Her şey teknik veri demek değil

-
c4 ile fordun motorları aynı diye biliyorum ben. Fordun kasasının daha ağır olması lazım. Ama vites oranlarından yakış fark edebilir. Teknik bilgilerinden baksan

Yalnız citroen ile ford arasında dediğim gibi işçilik farkı var, bence bunu göz önünde bulundur... -
Ben de hiç sanmıyorum. 1.4 dizel 206 bile 4 litre yakmıyor yaa

-
Benim de zaten oradan göz ağrımdı, o yüzden mükemmellik bekledim aletten

-
Ancak 50m'de grupman deneyebildim ben. Grupmanlar bölümünde görebilirsiniz. Ama Erdem Abi'nin yaptığı 176metre grupmanı var yine aynı bölümde. Sanırım tüfeğin kabiliyetini göstermek için yeterli olacaktır bu
Ama ben de istiyorum en yakın zamanda bir 100m grupmanı denemek 
-
Çok güzel açıklamışsınız hocam, şiir gibi maşallah

Yalnız Eski bir Peugeot kullanıcısı olarak (206/406) citroenleri de kullanmış biri olarak malzeme kalitesini bir düşünmek lazım bence.
-
Hocam açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler

-
Haklısın Erdem Abi, ben fazla mükemmel bi silah canlandırdım gözümde
Bi de bu grup sanırım fabrika test verisi değildir. Tüfek sahibi bir arkadaş denemiş sanırım, bizim de olsa biz de denesek böyle keşke. 1km grupmanı falan =) -
-
Gladiator'ı alıp gittiğim ilk buluşmada Erdem Abiden aldığım Hatsan değil miydi benim? Oldukça başarılı idi çünkü

-
Ellerinize sağlık
Atış yaptığınız yer de çok güzel bu arada. Tabii atış keyfi arasında kahve servisi de bi avantaj 
-
Cok sevdim bunu cidden harika bi soz.
-
Cidden can kurban Erdem Abi de, sonucta profesyonel aticilar kapali alanda, cidden sabitleyip tufegi denemislerdir diye dusunuyorum. Bi de etkili menzil 1000+ diyor, o flyer o mesafede ciddi sapma yapmaz mi? Ben cok ciddiye aldim galiba bu sniper silahlari, hani ulasamiyoruz ya kusursuz aletlermis gibi geliyor

-
Hadi havalıda flyer oluyo da bu alette 100m'de olması normal mi?