Evet standart sight diye vermişler üzerinde ama nasıl deli bi şeydir merak ettim ![]()
ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
O nasıl bir dürbündür yaw 
-
Aferim

Bu arada loaded with 1.2gr. of blackPowder diyor. Sadece barutla mı ateş ediyor

-
Dizel mi benzinli mi?
Fordlar'ın sedanlarının şaseleri Volvo S-40'larla aynı. Dizellerin motorları da aynı

Toyotaların da mekanik özellikleri oldukça iyi. Motor ve bileşenleri evladiyelik
Ama tasarım ve estetik olarak ford derim. -
Bu arada genel isabetlilik olarak çok daha iyileri çıkardı ama 11 pellet ile, ön atışlar v.s. dahil 100ün üstünde atış yaptım. Atışlar seri oldu biraz, yoksa tüfek daha iyisini yapar
Maksat pelletler arası farklılıkları görmek 
Ne demek arkadaşlar, her şey forumumuz için

Wadcutter'lar şişeleri de sağlam patlatıyor, geriye vuracak pek parça kalmıyor

-
-
Çin mallarına kıyasla çok çok iyi. Görüş netliği falan oldukça tatmin edici. Kalite olarak da farkı rahatça anlayabilirsin

-
Evet H&N acaip şaşırttı beni de

Tamamdır Abi ev uzak diye aklıma gelmedi hiç
İlk müsait olduğumda alo diyorum o zaman
Hem AA'yı da görmüş oluruz 
-
Az da olsa bi katkım olduysa ne mutlu bana Rıfat Abiciğim

-
Ellerinize sağlık

Sağol Engin
Gladiator'ün modifiye ile hızını artırıp 30 grn lik pelletler atmayı düşünüyormusunuz.
Tüfeğin ömrünü azaltmadan olacaksa neden olmasın
Mustafa Abi'yi bekliyorum ben de Gladiator ile ilgili modifiyeleri açıklamasını
Tabii bi de 30grn pellet bulmak lazım 
-
Revolution için şart bu
Her buluşmada kesin böyle bir şey yapmak lazım diyoruz 
-
Noolmuş o yaw öyle

-
Paylaşım için teşekkürler.
Ne demek
-
Yaw sırf tıkandı diye kesiyosan, al bi harbi takımı temizle güzelce neden kesiyosun?
-
Hmmm. Peki hangi satıcıdan almıştınız hocam? Linki alabilirsem ben bi mail falan atıp sorii getirecekler mi diye.
-
olsun yinede ellerinize sağlık. daha uzak mesafedende aynı pellet değerlerini merakla bekliyorum.

+1 bende aynı düşüncedeyim,40 50 metre grupmanları pellet seçmekde daha yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum arkadaşlar,
Çok Teşekkürler, ben de 50 metre civarında yapmayı isterdim bu denemeyi. Ama uzun sürüyor ve tek başıma sıkılırım ben =) Yanımda biri daha gelirse neden olmasın
Uğur ellerine emeğine sağlık

Çok sağol Erdem Abi
airarms hunterla yapılan testte ben tek delik görüyorum.

Tek delik gibi evet ama etrafında yırtıklar var
Genişçe bi delik yani 
-
Yarı otomatik gibi duruyor, ilginç bi şey olmuş

-
Uğur Kardeşim Arkadaşın verdiği linkteki kundak benimkinin aynısı Safir e oluyor Ancak Ön tarafına Ali usta Bir parça yapmıştı,gez in oturması için..
Harika hocam beklediğim cevap
O ön parça ayrı satılıyor bi kaç yerde gördüm onu hallederim sorun olmaz 
Peki siz bu siteden mi aldınız?
-
namluyu nerede kestirebiliriz acaba? inşaatlardaki demir kesme makasları kesermi namluyu?
Namluyu ezip yamultursun, sakın diim.. Demir testeresi kullan en kolayı

-
Selam Arkadaşlar,
11 değişik pellet ile 10mt'de yapılan grupmanlar ile bu pelletlerin karşılaştımalarını forumun ilgili grupmanlar bölümünde yayınlandım. Buraya tıklayarak ilgili başlığı görebilirsiniz.